Ačiū visoms už palaikymą, tokį šiltą kad net oras kaip Turkijoje įkaito
Beje sužinojau kad šiame forume ir mano gidė lankosi, jei ką iš žioplumo, neįsiklausimo ar blondiniškumo primelavau prašau atleisti ir smarkiai neteisti. Kitą kart pasitaisysiu,
tikriausiai,
galbūt
Taigi merginos jei kam kokių klausimų, patarimų apie Turkiją iškils rašykitečia. Ji jums privačiai atrašys- viešai reikštis kontraktas nelabai leidžia.
Visa grupė prieiname, nepamenu kas tai per vieta, bet iš čia atsiveria nuostabi panorama.
Draugė vis dar be sveikatos, vos ant kojų laikosi. Paklausiu ar lips tais stačiais laiptais- Oi ne. Ne tai ne, palieku savo tačiuką apačioje ir ramia sąžine šaunu aukštyn.
Vaizdelis pasakiškas
Žioplinėju, grožiuosi ir... čiut iš klumpių neišvirstu. Ogi mano draugikė irgi čia pat. Klausiu kaip, juk sakei nelipsi, nėra sveikatos, galva sukasi, kojos nelaiko. O ji pasirodo pamatė kad net vyriausios moterytės lipa, kaip gi ji pasiliks
Po šito mums jau davė laisvą laiką, kas norėjo ėjo kartu į kavinę pietauti. Sakė kad ten tikrai švariai dirba, kai kuriose kitose nešvarius indus ir jūros vandeniu išplauna. Mat saloje gėlas vanduo atplukdomas. Bet šituo tai manęs jau neišgąsdins
Pačiai irgi sodželkos vandeniu irgi indus teko mazgoti kai ryte sodyboje prabundi, ieškai vandens, juk iš vakaro jo prisivežei net 5 penkialitrius, o pasirodo 4 penkialitriai primaskatuoti vandens su citrina, uogomis, mėtomis ir kitokiomis žolelėmis ir dar cukrumi
O penktame butelyje nė 2 litrų gryno vandens nelikę. Tas jau vanduo šventam reikalui- kavai paliekamas
Ir visa tuom zapaslyva draugytė "pasirūpino" kad gynk Dieve vakarėlio metu nieko nepristigtume, nereiktų nieko gaminti, maišyti
Ko bijau, tai nebent bijau pameluoti kiek ten panašiai pietūs kainuoja, gal apie 15 eur. Mat nesiruošiau pietauti. Savo maisto dar iš LT atsivežto vytinto kumpio pakuotę, bananų ir
iš viešbučio pora riekučių batono prigriebę papietavome. Aišku, jei pinigai kišenę draskytų aš su mielu noru pietaučiau kavinėje. Ir be abejo ne toje kur visi mūsų turistai. Turiu tos truputį maištingos dvasios, man gi vis ne kaip visiems reikia, smalsu ar jaučiasi tas druskos skonis ant lėkščių, o gal normaliai išplautos buvo
taigi susiradome lyg ir atokesnį kampelį prie negyvenamo namo, ant tokios jo mini tvorelės prisėdome. Mes bebaiginėjome pietauti kai susirinko visa grupė ir išėjo kartu pietauti. Ne tokia jau ta mūsų pasirinkta vietelė ir atoki buvo, jei viską sužiūrėjome
Taigi mes sutaupėme ne tik pinigų bet ir labai daug laiko. Nereikėjo prie nieko derintis, laukti, galėjome daugiau laiko skirti savarankiškam varlinėjimui-žioplinėjimui.
Kai pietavome pastebėjome kad vietiniai mums labai draugiški: šypsosi, sveikinasi, pamojuoja. Kai su grupe šlepsėjome tokio dėmesio ir draugiškumo nejutome. Matyt mes ten pritapome ant tvoros kaip kokios vištos ant laktos tupėdamos