Naujos Tommy Hilfiger kelnaitės, dydis L, bet nešiojančiam L didokos. Kaina 18 Eur už 4 vnt.
Pirkta čia, tik spalvos dabar tokios nėra, mūsų spalva kaip aukščiau įdėtoj foto.
https://www.macys.co...iefs?ID=5015964
Iš JAV parsiųsta nauja Tommy Hilfiger žieminė striukė. Juoda, dydis L, etiketės nuimtos, taip jau gavau. Labai gaila, mums netiko Striukė šilta ir kokybiška. Kaina 105 Eur. Mano nuomone didinta.
Siuntimas mano sąskaita.
Naujos originalios Tommy Hilfiger sportines kelnes, S dydis, atitinka. 33eur.
Ilgis nuo klyno 74cm, visas ilgis 103cm, per liemeni 37cm. Tempiasi, 97% medvilne, 3% elastanas.
Naujas Tommy Hilfiger lietpaltis, S dydis. 50eur.
Naujos originalios Tommy Hilfiger sportines kelnes, S dydis, atitinka. 33eur.
Ilgis nuo klyno 74cm, visas ilgis 103cm, per liemeni 37cm. Tempiasi, 97% medvilne, 3% elastanas.
Tommy Hilfiger klasikinis medvilninis megztukas, navy spalvos, XS dydžio. Ant krūtinės išsiuvinėta vėliavėlė - TH logo. Kaina - tik 20 eur.
Išmatavimai:
Krūtinė - 41,5 cm.
Rankovė nuo peties (pažasties) - 63 cm. (48 cm)
Visas ilgis - 62 cm
Tommy Hilfiger palaidinė ilgomis rankovėmis. Etiketėje dydis M, bet labiau atitinka S/M, spalva jade (melsvai žalsva). Ant krūtinės išsiuvinėtas logotipas, TH vėliavėlė. Kaina - 23 eur. 21 e.
Išmatavimai (gali temptis) - krūtinė 41 cm, rankovė - 62 cm, visas ilgis - 65 cm.
Daugiau rūbų - mano spintos temoje (žiūrėti paskutines žinutes)
Išmatavimai:
Krūtinė - 41,5 cm.
Rankovė nuo peties (pažasties) - 63 cm. (48 cm)
Visas ilgis - 62 cm
Tommy Hilfiger palaidinė ilgomis rankovėmis. Etiketėje dydis M, bet labiau atitinka S/M, spalva jade (melsvai žalsva). Ant krūtinės išsiuvinėtas logotipas, TH vėliavėlė. Kaina - 23 eur. 21 e.
Išmatavimai (gali temptis) - krūtinė 41 cm, rankovė - 62 cm, visas ilgis - 65 cm.
Daugiau rūbų - mano spintos temoje (žiūrėti paskutines žinutes)
Parduodu Tommy Hilfiger 34/32 džinsus 48,0 Eur., sumaišėm ūgį su liemeniu
Naujos Tommy Hilfiger kelnaitės, dydis L, bet nešiojančiam L didokos. Kaina 18 Eur už 4 vnt. LABAI GRAŽIAI SUPAKUOTOS, TIKS VALENTINUI Tik didelio žmogaus reikia
Pirkta čia, tik spalvos dabar tokios nėra, mūsų spalva kaip aukščiau įdėtoj foto.
https://www.macys.co...iefs?ID=5015964
Parduota
Siuntimas mano sąskaita.
Siuntimas mano sąskaita.
Tommy Hilfiger NWT Men's Classic Silver Grey navy Zip Front Polar Fleece Jacket dydis XL, ismatavimai; plotis tarp pazastu 66/2, rankoves vidine siule 49, visos rankoves 68, peciu plotis 49, dzemperio ilgis 71, kaina 35 eur
QUOTE(Ingredd @ 2018 02 05, 22:55)
Ir 2 dydzio ieskau 🎈