Kokie esminiai skirtumai tarp dvieju modeliu 1) Elica HIDDEN IXGL/A/60 ir Elica HIDDEN IX/A//60
Elica HIDDEN IXGL/A/60 Balto stiklo apatinė dalis
Sveiki,
įsigijome gartraukį CATA PODIUM 600 XGWH. Randu informaciją, kad montuoti virš indukcinės kaitlentės min 43 cm atstumu galima - o max aukštis gal žinote, koks gali būti?
Apie 60-65 cm. yra optimaliausias aukstis
Laba diena,
ieškome įmontuojamo gartraukio virtuvei+svetainė, 30 m2. Dirbs recirkuliacijos režimu. Plotis 60 cm. Reiktų tylaus ir efektyvaus varianto
Pasižiūrėkite SIEMENS LI67RB530 arba Electrolux EFP60565OX.Tik pasidomėkite keik kainuos angliniai filtrai nes skirtingos firmos skirtingos kainos...
Aciu Kikker, Siemens ziurejome. Man patiko, bet bijau del to istraukimo: nesu tikra ar man patogus jis: atrodo, kad klius uz galvos. Galvojau, kad gal galima naudoti minimaliai istraukta, bet konsultante paaiskino, kad tas virsutinis sluoksnis traukia minimaliai, tad truputi istraukus prarandi trauka. Nezinau kiek tame yra tiesos
Ziurinejau perimetrinius, bet velgi ta plokste viduryje kelia abejoniu. Gal kas turite/naudojate? Ar gerai traukia?
Turiu ištraukiam man neklūna...dėjau tokį nes baldai nėra atspaūs drėgmei ....kitu atveju geriausi turintys perimentrinę trauką pvz modeliai CATA GC DUAL BK 45(juodas stiklas) arba su baltu stiklu CATA GC DUAL WH 45