mano manimu tiek vienas tiek kitas turi patenkinti Jūsų poreikius.....
Kaitlente bus dujine.Gal geriau neistraukiama gartrauki rinktis?
Sveiki, remontuojame virtuvę ir prireikė gartraukio, visiškai apie juos nieko nenusimanau, bet mūsų virtuvė yra labai maža ir sujungta su svetaine, nelabai žinau kuo skiriasi įmontuojamas į spintelę gartraukis ir laisvai kabantis, gal galėtumėte patarti? Mūsų biudžetas apie 100-150 eurų, ar tokios sumos užtenktų patikimam gartraukiui? Gal galėtumėte kokį pasiūlyti?
AČIŪ
Praejus daugiau kaip pusmeciui (nes tik dabar pradejo gaminti baldus virtuvei), baldininkas sako-as sakiau, imontuojama, bet NE ISTRAUKIAMA.
Tokia.
NETINKA. 300 kaip i s..e
Todel dabar vel labai laukiu pasiulymu imontuojamo gartraukio, bet neistraukiamo
Sveiki, prisidirbau paprasiau jusu rekomendacijos del imontuojamo gartraukio. Gavau. Nusipirkau. siemens
Praejus daugiau kaip pusmeciui (nes tik dabar pradejo gaminti baldus virtuvei), baldininkas sako-as sakiau, imontuojama, bet NE ISTRAUKIAMA.
Tokia.
NETINKA. 300€ kaip i s..e
Todel dabar vel labai laukiu pasiulymu imontuojamo gartraukio, bet neistraukiamo
CATA GC DUAL A 45 XGWH
<p>O jei baldininkas pasakys, kad Jums Jūsų vyras netinka? Ką tada darysite?
Tegul daro spintelę tam gartraukiui, kuris yra.</p>
Speedy, jis padarytu, jokiu problemu. Bet jo argumentai mane itikino, cituoju "taip viskas padaroma bet galiu is patirties pasakyti jis atrodys kaip sasas. Spinteles plotis bus 90 cm o garnikas 60 cm. Dureles garniko darinetusi atskirai ir butu su atmetimu.
Tai va galime taip padaryti jum belieka apsispresti."
Kai uz virtuvini sumoki tookius pinigus, tas gartraukio pakeitimas (nors ir 300) maza dalelyte. Tiek to, pakeisim.
Speedy, jis padarytu, jokiu problemu. Bet jo argumentai mane itikino, cituoju "taip viskas padaroma bet galiu is patirties pasakyti jis atrodys kaip sasas. Spinteles plotis bus 90 cm o garnikas 60 cm.
A-a-a-a tai Jūs nupirkote dar ir ne pagal plotį .... ir kas gi Jums tokį cirką rekomendavo?
Tada žiūrėkite LB78574.
Sveiki, gaminamės pirmąjį savo gyvenime virtuvinį ir baldininkai jau liepė atsiųsti gartraukio modelį. Mūsų virtuvė vos 4kv.m. Kaitlentė bus dujinė, orkaitė elektrinė po kaitlente. Prašau,rekomenduokite gartraukį - įmontuojamą į spintelę, ištraukiamą. Taip pat noriu jo priekį dengti tokia pat plokšte kaip spintelė.