Įkraunama...
Įkraunama...

Garų surinktuvai - 8

Gartraukiai Silverlainas, labai prasti?
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2017 06 29, 11:36)
Jei reikia tik apšvietimo funkcijos, gali būti ir 3 metrai. Jei norite, kad tas gartraukis dar ir savo darbą atliktų +/- kaip gamintojas rašo, tada turi būti taip, kaip parašyta.

nesupratot klausimo- mane domina, jei gamintojas neraso apie max atstuma iki virykles, ar gartraukis dirbs savo darba, jei atstumas bus didelis.

Gal is praktikos kas zino?

Bet tema paskaicius atrodo, visi naudoja tik gartraukius tokio dizaino, kaip ir pries 50 metu- negi nieks tokio ner turejes?

Arba dar : ar gartraukiai montuojami i stalvirsi gerai atlieka savo darba, turbut nieks irgi nieko nezino is praktikos?
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2017 06 29, 12:03)
nesupratot klausimo- mane domina, jei gamintojas neraso apie max atstuma iki virykles, ar gartraukis dirbs savo darba, jei atstumas bus didelis.

Vieni parašo, kiti neparašo, bet gartraukių darbo principas tas pats. Bus atstumas didelis - nebus efektyvumo. Mačiau kaip dirba Falmec montuojami į lubas. Atstumas buvo iki 150 cm - neblogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 29 birželio 2017 - 10:15
QUOTE(speedy @ 2017 06 29, 07:14)
Tylesnis pirmąja padala ... mokėsite už gartraukį dvigubai daugiau tam, kad jį leistumėte pirmuoju galios lygiu? Sveikinu, Jūs originaliausia gartraukio pirkėja ...

Kadangi dvigubai pigesnių tylių ir padoriai traukiančiai nėra, tenka žiūrėt į tokius smile.gif
Ačiū, titulų nereikia biggrin.gif
Skaičiai akivaizdūs, iš kur interpretacijos?
Elica prie MAX 480 m³/h normaliu rėžimu 61db
Electrolux prie MAX 603 m³/h oro srauto normaliu režimu garsas 66db.
Beje, kur yra Electrolux gamintojo duomenys apie gartraukį, nes forume buvo eskaluojama, kad tik jų pateikta info galima pasikliauti, o šio gartraukio randu tik Lt info?
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2017 06 29, 10:03)

Bet tema paskaicius atrodo, visi naudoja tik gartraukius tokio dizaino, kaip ir pries  50 metu- negi nieks tokio ner turejes?

Arba dar : ar gartraukiai montuojami i stalvirsi  gerai atlieka savo darba, turbut nieks irgi nieko nezino is praktikos?

....arba tiesiog iš gipso kartono daro karkasą ir tada įmontuoja....
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(žydinti_pieva @ 2017 06 29, 12:21)
...Beje, kur yra Electrolux gamintojo duomenys apie gartraukį, nes forume buvo eskaluojama, kad tik jų pateikta info galima pasikliauti, o šio gartraukio randu tik Lt info?

Kuo toliau tuo įdomiau ...
Lietuviškas puslapis, skyriuje "ES vadovas" randate gartraukio parametrus pagal ES Komisijos deleguotąjį reglamenta (ES) 65/2014.
Toliau nematau savęs šioje siurealioje diskusijoje. Gal "dvaro pasirinkimą" pratęskite be manęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 29 birželio 2017 - 10:47
QUOTE(žydinti_pieva @ 2017 06 29, 10:21)

Elica prie MAX 480 m³/h normaliu rėžimu 61db
Electrolux prie MAX 603 m³/h oro srauto normaliu režimu garsas 66db.

QUOTE(speedy @ 2017 06 29, 10:46)
Toliau nematau savęs šioje siurealioje diskusijoje. Gal "dvaro pasirinkimą" pratęskite be manęs.

Na va. Kai akivaizdžiai pateiktas palyginimas Elicos tylumo naudai tada pasiduodate unsure.gif 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(žydinti_pieva @ 2017 06 29, 12:53)
Na va. Kai akivaizdžiai pateiktas palyginimas Elicos tylumo naudai tada pasiduodate  unsure.gif  000189.gif

Tiesiog trečią kartą aiškinti tą patį, kai skaitantis akivaizdžiai nesuvokia apie ką kalba ... karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2017 06 29, 10:55)
Tiesiog trečią kartą aiškinti tą patį, kai skaitantis akivaizdžiai nesuvokia apie ką kalba ...  karsta.gif

Žinantis galėtų paaiškint taip, kad nesuprantantis suprastų iškart ;)
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 06 29, 12:21)
....arba tiesiog iš gipso kartono daro karkasą ir tada įmontuoja....
vartotojo įkelta nuotrauka

na liudnas cia vaizdelis verysad.gif

maciau moderniuose interjeruose kabo tie gartraukiai aukstai, tikrai ne 2.50 lubos, gal super brangus ten kazkokie gartraukiai.

apie montuojamus i stalvirsi nieks neturit patirties?

nuliudinot, Speedy, baisokoka man virs salos tie gargarai , apsinese riebalais ir dulkem ( o toks pas mane ir butu, esu tingine) verysad.gif

Aciu uz pastabas
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2017 06 29, 13:20)
maciau moderniuose interjeruose kabo tie gartraukiai aukstai, tikrai ne  2.50  lubos, gal super brangus ten kazkokie gartraukiai.

Nei super-, nei duper- brangūs čia nepagelbės. Falmec gerokai nepigūs, mačiau kaip realiai dirba maisto gaminimo mokymuose. Atstumas buvo maždaug 1,5 metro - 4 kaitinimo lentos saloje, 3 gartraukiai. Normaliai susitvarkė.
O interjero pavyzdžiai ir lieka tik interjero pavyzdžiais. Ten įspūdžio reikalas, ne efektyvumas. Nesakau, kad neveiks. Pasirinkite brangiausią variklį prie Falmec (pvz. palepinis variklis su nuotoliniu valdymu KACL.797#4AF, 1300 m3/h), kuo teisingiau sudėkite 15 cm skersmens ortakius, rezultatą turėsite. Tik jis bus nelabai adekvatus išleistiems pinigams - auka grožiui. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2017 06 29, 11:20)
na liudnas cia vaizdelis verysad.gif

maciau moderniuose interjeruose kabo tie gartraukiai aukstai, tikrai ne  2.50  lubos, gal super brangus ten kazkokie gartraukiai.

apie montuojamus i stalvirsi nieks neturit patirties?

nuliudinot, Speedy, baisokoka man virs salos tie gargarai , apsinese riebalais ir dulkem  ( o toks pas mane ir butu, esu tingine) verysad.gif
Aciu uz pastabas

Na kiek žiūriu visi tie gartraukiai turi tokias rekomendacijas
Rekomenduojamas mažiausia 700mm ir daugiausia 1 300 mm atstu‐
mas.
Atminkite: kuo didesnis atstumas iki kaitvietės, tuo blogiau surenkami ruošiant maistą susidarantys garai.
Kad būtų kuo geriau surenkami ruošiant maistą susidarantys garai, gartraukį reikia montuoti tiksliai virš kaitviečių. Gartraukį reikėtų montuoti viduryje virš kaitlentės, ne šone ir ne gale
Gal čia tik moderniuose paveiksliukuose taip viskas gražu....o realybėje taip nelabai gausis montuoti į 2,5 aukščio lubas
O namuose bus rekuperatorius?
Atsakyti