Įkraunama...
Įkraunama...

Garų surinktuvai - 8

QUOTE(žydinti_pieva @ 2017 06 27, 11:37)
Gal jau įkyrėjau  4u.gif  Bet, kuris geriausias variantas 10kv iš žemiau esančių?
Electrolux EFP6440X (nerandu oficialių techninių parametrų)

Nebegaminamas Electrolux EFP6440X...
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2017 06 27, 18:24)
Nebegaminamas Electrolux EFP6440X...

Bet pirkt dar yra
Atsakyti
QUOTE(žydinti_pieva @ 2017 06 27, 20:27)
Bet pirkt dar yra

Pirkite, tai labai patikimas modelis. Jūsų virtuvei pakaks.
Papildyta:
QUOTE(žydinti_pieva @ 2017 06 27, 17:41)
Ačiū  4u.gif  Nors ne karvę perku, bet sunku apsispręst  rolleyes.gif

Kokią karvę? Jau panašu, kad dvarą perkate rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2017 06 28, 09:05)
Pirkite, tai labai patikimas modelis. Jūsų virtuvei pakaks.

4u.gif 

Na iš dviejų variantų tikrai išsirinksiu smile.gif Galutinai reziumuojant:
Electrolux EFP6440X patikimas, kokybiškas su dviem varikliais, pilnai užtenka mano virtuvei. Priimtina kaina. Minusas triukšmingesnis gerokai už Elica.
Tuo tarpu  Elica ELITE26 IX/A/60 garantuota kokybė, galingas (žinau, kad man to galingumo ir nereikia, bet gal nieko blogo, kad per daug smile.gif ), žymiai tylesnis, būtent  dėl tylesnio veikimo labai patrauklus.
Jei tylumas svarbus tai tada Elica pirmautų
QUOTE(speedy @ 2017 06 28, 09:05)
Kokią karvę? Jau panašu, kad dvarą perkate  rolleyes.gif

Dvaro turbūt gyvenimo neužtekų išsinagrinėt biggrin.gif hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydinti_pieva: 28 birželio 2017 - 09:58
QUOTE(žydinti_pieva @ 2017 06 28, 09:46)
Electrolux EFP6440X patikimas, kokybiškas su dviem varikliais, pilnai užtenka mano virtuvei. Priimtina kaina. Minusas triukšmingesnis gerokai už Elica.
Tuo tarpu  Elica ELITE26 IX/A/60 garantuota kokybė, galingas (žinau, kad man to galingumo ir nereikia, bet gal nieko blogo, kad per daug smile.gif ), žymiai tylesnis, būtent  dėl tylesnio veikimo labai patrauklus.

Dvaro turbūt gyvenimo neužtekų išsinagrinėt biggrin.gif hmm.gif

Bet kuriuo atveju svarbu ir galingumas ir tylumas...ne vienas yra nusipirkę garsiai veikianti gartraukį susiduria su triukšmingumu ko pasekoje net nenori jungti gartraukio....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 06 28, 10:04)
Bet kuriuo atveju svarbu ir galingumas ir tylumas...ne vienas yra nusipirkę garsiai veikianti gartraukį susiduria su triukšmingumu ko pasekoje net nenori jungti gartraukio....

Tai tada Elica reiškias 4u.gif Man tas triukšmingumas, buvęs nebuvęs, bet vyras sakė nuo vaikų užimo užtenka, tai bent gartraukis, kad netriukšmautų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žydinti_pieva @ 2017 06 28, 11:46)

Taigi, jei jau visi akcentai į Elica ELITE26 IX/A/60 ir kaina apie 170€ negąsdina, tada vertesnis variantas Electrolux EFP60460OX - daug galingesnis ir tylesnis už Elica ELITE26.
ELITE26 IX/A/60:
maksimalus galingumas normalia veiksena - 480 m³/h
maksimalus triukšmingumas normalia veiksena - 61 dB (A) re 1 pW.
galingumas intensyviu/turbo režimu (gali veikti tik 5 minutes) - 581 m³/h.
triukšmingumas intensyviu/turbo režimu (gali veikti tik 5 minutes) - 65 dB (A) re 1 pW.
EFP60460OX
galingumas normalia veiksena - 224-603 m³/h
triukšmingumas normalia veiksena - 48-66 dB (A) re 1 pW.
Jūsų virtuvei užteks ir pusės EFP60460OX galios, todėl reliomis sąlygomis jis bus LABAI TYLUS. Ir dar pigesnis!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 28 birželio 2017 - 10:59
Visada mes naudojam 1 ar maksimum 2 greiti
ELITE26 IX/A/60 dirba 44 dB o EFP60460OX-48 db kuris bus tylesnis...matyt jau aiškinti nelabai reikia....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 06 28, 13:11)
Visada mes naudojam 1 ar maksimum 2 greiti
ELITE26 IX/A/60 dirba 44 dB o EFP60460OX-48 db kuris bus tylesnis...matyt jau aiškinti nelabai reikia....

Nepradėkite čia demagogijos ponia ...
Gartraukių triukšmingumus galime lyginti tik santykyje su jų galingumu. O tokios sąvokos kaip "pirmas greitis", "antras greitis" skirtingiems gartraukiams reiškia skirtingus m³/h. Todėl Jūsų pasisakymas labiau panašus į mulkinimą, nei į patarimą.
Kas iš to, kas pirma pakopa Elica tylesnė, prie didesnių galingumų ji smarkiai garsėja ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 28 birželio 2017 - 11:21
QUOTE(speedy @ 2017 06 28, 11:16)
Nepradėkite čia demagogijos ponia ...
Gartraukių triukšmingumus galime lyginti tik santykyje su jų galingumu. O tokios sąvokos kaip "pirmas greitis", "antras greitis" skirtingiems gartraukiams reiškia skirtingus m³/h. Todėl Jūsų pasisakymas labiau panašus į mulkinimą, nei į patarimą.
Kas iš to, kas pirma pakopa Elica tylesnė, prie didesnių galingumų ji smarkiai garsėja ...

Visi turi galimybe rasti info kokiame galingume dirba gartraukis...šiuo atveju matome kad Elica pirmu greičiu dirba tyliau tik 44 bD...trečiu 61dB o jau intensyvus rėžimas 65 Db+turi laikmačio funkcija (automatiškai išsijungia po 15 min.) todėl lai 20 eur brangiau bet tikrai neblogiau nei siūlytas Electrolux
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 06 28, 13:32)
Visi turi galimybe rasti info kokiame galingume dirba gartraukis...šiuo atveju matome kad Elica pirmu greičiu dirba tyliau tik 44 bD...trečiu 61dB o jau intensyvus rėžimas 65 Db+turi laikmačio funkcija (automatiškai išsijungia po 15 min.) todėl lai 20 eur brangiau bet tikrai neblogiau nei siūlytas Electrolux

BLOGIAU. Ir nežinote net to gartraukio, kurį čia brukate - intensyvus rėžimas išsijungia po 5 minučių rolleyes.gif
Be to tas Elite intensyvus režimas tik 581 m³/h (ir gali veikti vos 5 min), kai EFP60460OX net 603 m³/h normaliu režimu ir gali veikti visą laiką kiek tik gaminsite maistą. Tai absoliučiai skirtingas lygis!
Atsakyti

laba...
o gal ir man galite si Elica gartrauki aprasyti ,kokiu galingiumu kada dirba ? nesuprantu as tu ju uzrasu
ar garsus skaitos ?
http://elica.com/GR-...oods/elibloc-ht

Atsakyti