Įkraunama...
Įkraunama...

Garų surinktuvai - 8

Speedy- ko jus pykstate, nei aš norėjau jus apšikti, nei ką. Tiesiog paguglinau atsiliepimų apie šį gartraukį ir radau tokį Jūsų tiesiogiai  juoda ant balto parašytą atsiliepimą. Ką radau, tą ir rašau. 

Atsakyti
Krito į akį Elica Elite 26 IX/A/60 .
Patrauklūs galingumo, garso parametrai, patinka mygtukinis valdymas, nors elektronikos valdyme ir nereiktų, bet smulkmena. Taip pat forumuose minima, kad bėdų, gedimų su Elica nepasitaiko, ir kad Elica yra gartraukių gamintojas.
ELECTROLUX EFP6500X turi du variklius, o šis Elica vieną. KOdėl vienur dedami du, kitur vienas ir kokie pranašumai vienas prieš kitą?
Jei pas mane 10 kv virtuve ir man pilnai užtenka 300 traukos, ar imdama galingesnį tik metu pinigus į balą, ar vis dėlto išlošiu ką nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydinti_pieva: 24 birželio 2017 - 09:41
QUOTE(žydinti_pieva @ 2017 06 24, 09:39)
Krito į akį Elica Elite 26 IX/A/60 .
Patrauklūs galingumo, garso parametrai, patinka mygtukinis valdymas, nors elektronikos valdyme ir nereiktų, bet smulkmena. Taip pat forumuose minima, kad bėdų, gedimų su Elica nepasitaiko, ir kad Elica yra gartraukių gamintojas.
ELECTROLUX EFP6500X turi du variklius, o šis Elica vieną. KOdėl vienur dedami du, kitur vienas ir kokie pranašumai vienas prieš kitą?
Jei pas mane 10 kv virtuve ir  man pilnai užtenka 300 traukos, ar imdama galingesnį tik metu pinigus į balą, ar vis dėlto išlošiu ką nors?

EFP6500X-Variklis yra 1 vnt. turbina 140 W ,galingumas 420 m³/h, triukšmingumas (min.-max.): 54-67 dB
ELITE26 IX/A/60-Variklis yra vnt. turbina 175 W ,galingumas 581 m³/h,triukšmingumas (min.-max.): 45-62 dB
Siūlsu Electrolux pasižiūrėti gyvai parduotuvėje.....čia jis yra siūlytas pirkėjai bet realiai nepatiko nei valdymas ir pasirodė be galo triukšmingas....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 06 25, 11:14)
....ELITE26 IX/A/60-Variklis yra  vnt. turbina 175 W ,galingumas 581 m³/h,triukšmingumas (min.-max.): 45-62 dB

ELITE26 IX/A/60:
maksimalus galingumas normalia veiksena - 480 m³/h
maksimalus triukšmingumas normalia veiksena - 61 dB (A) re 1 pW.
galingumas intensyviu/turbo režimu (gali veikti tik 5 minutes) - 581 m³/h.
triukšmingumas intensyviu/turbo režimu (gali veikti tik 5 minutes) - 65 dB (A) re 1 pW.
Šiuos parametrus rasite itališkame gamintojo puslapyje (IT-EN), skyriuje "ENERGY LABEL", puslapio apačioje lentelėje. Duomenys surašyti pagal Europos Komisijos nustatytą ir patikslintą reglamentą No 65/2014.
Apie tai, kiek laiko gartraukis gali veikti intensyviu/turbo režimu rasite itališkame gamintojo puslapyje (IT-EN), skyriuje "USER MANUAL", vartotojo instrukcijos 101 puslapyje (lietuviškai).
Jau sakiau p. Kikker apie gartraukių parametrus bei kas ir kaip rašoma nelabai supranta...
Atsakyti
QUOTE(žydinti_pieva @ 2017 06 22, 13:32)
Apžiūrėjus  EFP6500X, nepatiko ir pasirodė nepatogus slankiojantis greičio reguliatorius, nepatiko išgaubtos lempos ir kad triukšmingumas ne iš tyliųjų.  unsure.gif  Ieškosiu toliau  karsta.gif

Paskaitykite ...čia
Papildyta:
QUOTE(žydinti_pieva @ 2017 06 22, 13:32)
Apžiūrėjus  EFP6500X, nepatiko ir pasirodė nepatogus slankiojantis greičio reguliatorius, nepatiko išgaubtos lempos ir kad triukšmingumas ne iš tyliųjų.  unsure.gif  Ieškosiu toliau  karsta.gif

Paskaitykite ...nelabai suprantu ar visgi pasirenkate EFP6500X tokį apie kurė rašete ax.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2017 06 25, 11:25)
ELITE26 IX/A/60:
maksimalus galingumas normalia veiksena - 480 m³/h
maksimalus triukšmingumas normalia veiksena - 61 dB (A) re 1 pW.
galingumas intensyviu/turbo režimu (gali veikti tik 5 minutes) - 581 m³/h.
triukšmingumas intensyviu/turbo režimu (gali veikti tik 5 minutes) - 65 dB (A) re 1 pW.
Šiuos parametrus rasite itališkame gamintojo puslapyje (IT-EN), skyriuje "ENERGY LABEL", puslapio apačioje lentelėje. Duomenys surašyti pagal Europos Komisijos nustatytą ir patikslintą reglamentą No 65/2014.
Apie tai, kiek laiko gartraukis gali veikti intensyviu/turbo režimu rasite itališkame gamintojo puslapyje (IT-EN), skyriuje "USER MANUAL", vartotojo instrukcijos 101 puslapyje (lietuviškai).
Jau sakiau p. Kikker apie gartraukių parametrus bei kas ir kaip rašoma nelabai supranta...

Taip šitą esu išsistudijavus ir supratus ;) Tik galvoju ar verta permokėti dėl elicos dvigubai, ar visdėlto išlošiu ją pasirinkdama. Ar didesnis galingumas nei man reikia duos naudos

QUOTE(Kikker @ 2017 06 25, 13:30)
Paskaitykite ...čia
Papildyta:

Paskaitykite ...nelabai suprantu ar visgi pasirenkate  EFP6500X  tokį apie kurė rašete ax.gif

Esu svarstyme. Dar dėlioju prioritetus. Nepatiko iššokusios lempos ir valdymas. Reguliatoriaus rankenėlę sudėtinga nustatyti ant norimo greičio, vis peršoka. Žodžiu nepatinka. Bet jei įsitinkinčiau kad parametrai, kokybė tai ko man reikia gal ir užsimerkčiau į nepatinkusius dalykus.
Atsakyti
Gal jau įkyrėjau 4u.gif Bet, kuris geriausias variantas 10kv iš žemiau esančių?
Electrolux EFP6440X (nerandu oficialių techninių parametrų)
EFP6500X
Elica Elite 26 IX/A/60
Atsakyti
QUOTE(žydinti_pieva @ 2017 06 27, 09:37)
Gal jau įkyrėjau  4u.gif  Bet, kuris geriausias variantas 10kv iš žemiau esančių?
Electrolux EFP6440X (nerandu oficialių techninių parametrų)
EFP6500X
Elica Elite 26 IX/A/60

Užeikite į http://www.electrolu...-hood/efp6440x/
žemiau rasite užrašą ''KARTA PRODUKTU UE atsisiūskite rasite visą info
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 06 27, 12:21)
Užeikite  į http://www.electrolu...-hood/efp6440x/
žemiau rasite užrašą ''KARTA PRODUKTU UE atsisiūskite rasite visą info

Nešprechen pa polsku smile.gif Nelabai suprantu aprašą
Atsakyti
QUOTE(žydinti_pieva @ 2017 06 27, 15:07)
Nešprechen pa polsku  smile.gif  Nelabai suprantu aprašą

Verčiame
Gamintojas Electrolux
Plotis :60 cm
Traukimo galia (m³/h) :384 m³/h pagal EU 65/2014 direktyvą
Variklis :Standartinis
Apšvietimas :Halogeninis
Energijos klasė :F
Skysčio srauto dinaminio efektyvumo klasė:F
Apšvietimo efektyvumo klasė :G
Riebalų filtro efektyvumo klasė biggrin.gif
Triukšmingumas (min. rėžimas), dB(A) 57
Triukšmingumas (max. rėžimas), dB(A) 71
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 06 27, 15:28)
Verčiame
Gamintojas  Electrolux
Plotis :60 cm
Traukimo galia (m³/h) :384 m³/h pagal EU 65/2014 direktyvą
Variklis :Standartinis
Apšvietimas :Halogeninis
Energijos klasė :F
Skysčio srauto dinaminio efektyvumo klasė:F
Apšvietimo efektyvumo klasė :G
Riebalų filtro efektyvumo klasė biggrin.gif
Triukšmingumas (min. rėžimas), dB(A)  57
Triukšmingumas (max. rėžimas), dB(A) 71

Ačiū 4u.gif Nors ne karvę perku, bet sunku apsispręst rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(žydinti_pieva @ 2017 06 27, 15:41)
Ačiū  4u.gif  Nors ne karvę perku, bet sunku apsispręst  rolleyes.gif

visgi turėtų būti naudos..... 4u.gif
Atsakyti