Įkraunama...
Įkraunama...

Garų surinktuvai - 8

QUOTE(office @ 2017 06 22, 18:54)
<p>kaip šis gartraukis? <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.pasiula.lt/pid-176428/WHIRLPOOL-AKR-558-2-IX-Gartraukis'>https://www.pasiula.lt/pid-176428/WHIRLPOOL-AKR-558-2-IX-Gartraukis</a></p>

Nieko gero...nelabai vertas dėmesio.....nėra galingas bet labai triukšmingas....tai jai negasdina triukšmingumas tada imti galingesni BEKO HCB61630BX bet jai norite tylesnio tada turite kelti biudžetą.....Electrolux EFF60560OX ,AEG X66264MD1
Atsakyti

o kam man galingesnio, virtuve 9 kvm2. Beko HCB61630BX, dar triuksmingesnis. 

Atsakyti
QUOTE(office @ 2017 06 23, 01:29)
o kam man galingesnio, virtuve 9 kvm2. Beko <span>HCB61630BX, dar triuksmingesnis. 

Nekreipkite dėmesio mirksiukas.gif
Jūsų Whirlpool tikrai geras variantas. Traukos jam pakaks, o max. triukšmingumas 61dB(A) re1pW yra nuostabiai mažas šios kainų kategorijos ir tokio galingumo prietaisui (triukšmingumą visada reikia vertinti santykyje su trauka).
Atsakyti
Sveiki, esu vis dar gartraukio paieškose... virtuvė 15 kv.m. Ortakis 12,5 mm, vamzdis iki ventiliacines angos 5m ir 2 alkūnės. Gartraukis bus montuojamas į 90 cm spintelę. Dabar reik patarimo, kokio pločio rinktis gartraukį: siauresnį ar platesį, nes gal platesnis butų praktiškesnis visomis prasmėmis? Svarstau apie Cata GC dual.... gartraukius. Kokį pasiūlytumėte, nes pagrindiniai kriterijai tylumas ir trauka. O gal kokį modelį dar pasiūlytumėte?
P.s. Kituose namuose virtuvėje 13 kV.m. turejau galaxy blix/A/80- labai patenkinta buvau
Atsakyti
QUOTE(jurgeliux1 @ 2017 06 23, 09:03)
Sveiki, esu vis dar gartraukio paieškose... virtuvė 15 kv.m.  Ortakis 12,5 mm, vamzdis iki ventiliacines angos 5m ir 2 alkūnės. Gartraukis bus montuojamas į 90 cm spintelę. Dabar reik patarimo, kokio pločio rinktis gartraukį: siauresnį ar platesį, nes gal platesnis butų praktiškesnis visomis prasmėmis? Svarstau apie Cata GC dual.... gartraukius. Kokį pasiūlytumėte, nes pagrindiniai kriterijai tylumas ir trauka. O gal kokį modelį dar pasiūlytumėte?
P.s. Kituose namuose virtuvėje 13 kV.m. turejau galaxy blix/A/80- labai patenkinta buvau

Kiekvienas papildomas metras atima 7 proc. galingumo, o 90 laipsnių užlenkimas apie 25 proc., taigi prie garų surinktuvo prijungus kelių metrų ilgio ortakį su pora užlenkimų netenkama apie 50 proc. galingumo.
Bet kituose namuose nebuvo iki ventiliacines angos 5m ir 2 alkūnės?
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 06 23, 10:17)
Kiekvienas papildomas metras atima 7 proc. galingumo, o 90 laipsnių užlenkimas apie 25 proc., taigi prie garų surinktuvo prijungus kelių metrų ilgio ortakį su pora užlenkimų netenkama apie 50 proc. galingumo.
Bet kituose namuose nebuvo iki ventiliacines angos 5m ir 2 alkūnės?

Buvo 2 alkūnės, bet iki angos buvo 2,5m
Atsakyti
QUOTE(jurgeliux1 @ 2017 06 23, 11:03)
Sveiki, esu vis dar gartraukio paieškose... virtuvė 15 kv.m.  Ortakis 12,5 mm, vamzdis iki ventiliacines angos 5m ir 2 alkūnės. Gartraukis bus montuojamas į 90 cm spintelę. Dabar reik patarimo, kokio pločio rinktis gartraukį: siauresnį ar platesį, nes gal platesnis butų praktiškesnis visomis prasmėmis? Svarstau apie Cata GC dual.... gartraukius. Kokį pasiūlytumėte, nes pagrindiniai kriterijai tylumas ir trauka. O gal kokį modelį dar pasiūlytumėte?

CATA GC DUAL A 75 - geras variantas.
Atsakyti
QUOTE(jurgeliux1 @ 2017 06 23, 09:26)
Buvo 2 alkūnės, bet iki angos buvo 2,5m

Na dar visai ne pro šalį ir į modelį Elica HIDDEN IXGL/A/90 užmesti akį....čia montuojasi į 80/90 cm spintelę...
Atsakyti
Negaiškite laiko su Elica HIDDEN IXGL/A/90 - jis silpnas.
480 m³/h maksimalus galingumas normaliu režimu.
Charakteristikos originaliame gamintojo puslapyje (Elica - Italija), atsidarykite "ENERGY LABEL" ir rasite pilnus duomenis pagal europinį standartą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 23 birželio 2017 - 09:50
Šioje temoje rasite tokia info..tai klausimas ar verta prasidėti su CATA
''Geriausia žiūrėti gamintojo standartinę indormaciją, ten viskas surašyta.
Šiaip tai Cata aprašymai tikras "grybų karas". Nelabai ten jie ir patys matyt susigaudo ...''
va čia http://www.cata.es/e...oods/gc-dual/43
rasite tikrą CATA gartraukių trauką
Maksimalus: 455 m³/h
Intensyvus greitis (TURBO) : 470 m³/h
Arba žiūrėti rimtos firmos kuri savo puslapiuose rašys tikslią info su visais EU standartais
http://www.siemens-h...-technicalspecs
Traukimo galia pagal EN 61591:
maks. Normalus darbas 630 m³ / h
Intensyvus lygis 730 m³ / h
Ypač tylus 66 dB.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 23 birželio 2017 - 10:09
QUOTE(Kikker @ 2017 06 23, 11:00)
Šioje temoje rasite tokia info..tai klausimas ar verta prasidėti su CATA
''Geriausia žiūrėti gamintojo standartinę indormaciją, ten viskas surašyta.
Šiaip tai Cata aprašymai tikras "grybų karas". Nelabai ten jie ir patys matyt susigaudo ...''
va čia http://www.cata.es/e...oods/gc-dual/43
rasite tikrą CATA gartraukių trauką
Maksimalus: 455 m³/h
Intensyvus greitis (TURBO) : 470 m³/h

Tai kaip suprantu ne stebuklas tas Cata, bet gal nors tylus bus? Ir reziumuojant praktiskiau butu cata 75?
Atsakyti
QUOTE(jurgeliux1 @ 2017 06 23, 10:13)
Tai kaip suprantu ne stebuklas tas Cata, bet gal nors tylus bus? Ir reziumuojant praktiskiau butu cata 75?

Jūsų atveju nuo nelabai išspausite tylumo...visi gamintojai rekomenduoja sumažinkite alkūnių ir skerspjūvių skaičių ir rinktis garsą slopinančias medžiagas.
Tiek Cata tiek Elica bus vienodo galingumo todėl rinkitės pagal Jums patinkančius parametrus,viena svarbu grožis ,kitam kaina .....
Atsakyti