Reikia ir man konsultacijos del gartraukio virtuve kartu su valgomuoju ir svetaine ~60m2 gaminti mėgstu, bet nenoriu kad kvapai sklistu visur. Akis uzkliuvusi uz :
Siemens LI67RB530
CATA GC DUAL A 45 XGBK
CATA GC DUAL BK 45
Elica HIDDEN IX/A/60
ar dar i ka ziuret?
Laba diena, įsigijau gartraukį šį
https://www.tausa.lt...bloc-ht-gr-a-60
Problema tame, kad nerandam jungties į perėjimą nuo 15cm iki 10cm ortakio. Gal kas turi kokių patarimų?
Problema tame, kad nerandam jungties į perėjimą nuo 15cm iki 10cm ortakio. Gal kas turi kokių patarimų?
QUOTE(kaledukas @ 2017 05 16, 14:57)
Jei taip atrodys, tai man viskas tinka
Tikrai atrodys taip....
QUOTE(Brunetike @ 2017 05 17, 13:01)
Reikia ir man konsultacijos del gartraukio virtuve kartu su valgomuoju ir svetaine ~60m2 gaminti mėgstu, bet nenoriu kad kvapai sklistu visur. Akis uzkliuvusi uz :
Siemens LI67RB530
CATA GC DUAL A 45 XGBK
CATA GC DUAL BK 45
Elica IX/A/60
ar dar i ka ziuret?
Siemens LI67RB530
CATA GC DUAL A 45 XGBK
CATA GC DUAL BK 45
Elica IX/A/60
ar dar i ka ziuret?
Dar yra Electrolux EFP60565OX montuojamas į spintelę gartraukis (paslepiamas) tik išsitraukia stiklas
QUOTE(Izolda @ 2017 05 18, 09:08)
Klauskite pardavėjo...visgi prieš parduodant turėtu pasidomėti koks pas Jus padarytas ortakio diametras...tai gal reikia pirkti iš 15 į 12 o po to iš 12 į 10 gal ir ne taip mastau bet manau visada galite pasitarti parduotuvėje kur parduodami ventiliacijos prekėmis...
QUOTE(Izolda @ 2017 05 18, 11:08)
Standartinis perėjimas, kuris būna komplekte 15->12 cm. Perėjimą į 10 cm rasite "senukuose".
Sveiki,
Tikiuosi pagalbos. Jau kiek gilinausi tai pirmiausia reikia ziureti ar gartraukis jungsis prie ventiliacijos angos, ar bus su anglies filtrais. Pas mane jungsis prie ventiliacijos. Kitas dalykas, apsiskaiciuoti kokio galingumo reikia, mano virtuve 9kv sujungta su svetaine, 9x2,7 (aukstis) gaunasi 25 nepilni, padauginus is 10 turim 250m3. Bet kadangi pas mane virtuve bendra su svetaine, kurios dydis 23kv, manau, protingiausia butu rinktis ne mazesni nei 400m3 istraukimo galia. Jei supratau gerai, tai geriausi Elica arba Teca, taip? Ka kas mano apie allenzo? Nes man sule pigu varianta, bet kazkaip itartinai atrodo, kad jie toki galingi. Kiek skaiciau, elica yra garsus, noretusi zinoma netriuksmingo kazkokio, kaina iki 180e, nes nesinori daug investuot i gartrauki. Koks esminis skirtumas tarp tu isvaziuojanciu ir pilnai imontuojamu? Kokia nuomone apie gartraukius Faber? Kad ir is senuku? Zodziu, kas galit, patarkit protingai kaip issirinkt ir ka pikrt? Nes ziuriu, kad nuomoniu milijonas, zinoma pardavejai varo savo.... Elicos puslapyje man tinkamos kazkokios info irgi neradau, kuri bepaziureciau atrodo visi tinka... Zodziu esu visiskai pasimetus su tuo gartraukiu
Tikiuosi pagalbos. Jau kiek gilinausi tai pirmiausia reikia ziureti ar gartraukis jungsis prie ventiliacijos angos, ar bus su anglies filtrais. Pas mane jungsis prie ventiliacijos. Kitas dalykas, apsiskaiciuoti kokio galingumo reikia, mano virtuve 9kv sujungta su svetaine, 9x2,7 (aukstis) gaunasi 25 nepilni, padauginus is 10 turim 250m3. Bet kadangi pas mane virtuve bendra su svetaine, kurios dydis 23kv, manau, protingiausia butu rinktis ne mazesni nei 400m3 istraukimo galia. Jei supratau gerai, tai geriausi Elica arba Teca, taip? Ka kas mano apie allenzo? Nes man sule pigu varianta, bet kazkaip itartinai atrodo, kad jie toki galingi. Kiek skaiciau, elica yra garsus, noretusi zinoma netriuksmingo kazkokio, kaina iki 180e, nes nesinori daug investuot i gartrauki. Koks esminis skirtumas tarp tu isvaziuojanciu ir pilnai imontuojamu? Kokia nuomone apie gartraukius Faber? Kad ir is senuku? Zodziu, kas galit, patarkit protingai kaip issirinkt ir ka pikrt? Nes ziuriu, kad nuomoniu milijonas, zinoma pardavejai varo savo.... Elicos puslapyje man tinkamos kazkokios info irgi neradau, kuri bepaziureciau atrodo visi tinka... Zodziu esu visiskai pasimetus su tuo gartraukiu
QUOTE(speedy @ 2017 05 18, 12:11)
Standartinis perėjimas, kuris būna komplekte 15->12 cm. Perėjimą į 10 cm rasite "senukuose".
yra tų perėjimų pirkti, tik kad jie netinka. Jų diametras toks pats kaip ir gautraukio išėjimo, todėl nei vienas, nei kitas neįsimauna vienas į kitą
Sveiki,
Koki geriausia gartrauki pirkti? Bendras kv plotas svetaine su virtuve butu 23kv, virtuve mazdaug 9kv, tai padauginus is aukscio ir is 10, gaunasi apie 250m3/h reikia galingumo. Imkime kad ne maziau 300, bet pagal ta kazkoki ISO standarta, tai ne visi ji paraso, o siaip tai kosmosu matau kad buna prirasyta... Kokie geriausi , elica ir teca? Galva kvadratine nuo to gartraukio.... Ortakis bus, reikia imontuojamo i spintele, noretusi zinoma tylesnio, finansai max 200e ir tai gaila tiek moket istikro uz toki dalyka Please, patarimu Nes visai pasimeciau jau... Siaip noretusi kazkokio pigesnio varianto.
Koki geriausia gartrauki pirkti? Bendras kv plotas svetaine su virtuve butu 23kv, virtuve mazdaug 9kv, tai padauginus is aukscio ir is 10, gaunasi apie 250m3/h reikia galingumo. Imkime kad ne maziau 300, bet pagal ta kazkoki ISO standarta, tai ne visi ji paraso, o siaip tai kosmosu matau kad buna prirasyta... Kokie geriausi , elica ir teca? Galva kvadratine nuo to gartraukio.... Ortakis bus, reikia imontuojamo i spintele, noretusi zinoma tylesnio, finansai max 200e ir tai gaila tiek moket istikro uz toki dalyka Please, patarimu Nes visai pasimeciau jau... Siaip noretusi kazkokio pigesnio varianto.
QUOTE(Diedziutee @ 2017 05 18, 16:24)
Sveiki,
Pasižiūrėkite
Electrolux EFP60565OX
Electrolux EFP60460OX
Allenzi S3 PLUS 60 IX
QUOTE(Diedziutee @ 2017 05 18, 18:24)
Elica Elibloc HT.
O allenzi yra geri? Siaip kaina tikrai patraukli ju
Papildyta:
Yra pas drauge Elica panasus, sake uzia labai garsiai iki 71db triuksmingumas ju.. Jis galingas, dvieju varikliu, taciau mano virtuve nera didele, na bet zinoma su svetaine sujungta...
QUOTE(Kikker @ 2017 05 19, 09:52)
Papildyta:
Yra pas drauge Elica panasus, sake uzia labai garsiai iki 71db triuksmingumas ju.. Jis galingas, dvieju varikliu, taciau mano virtuve nera didele, na bet zinoma su svetaine sujungta...
QUOTE(speedy @ 2017 05 19, 11:47)
Elica Elibloc HT.
QUOTE(Diedziutee @ 2017 05 19, 15:10)
O allenzi yra geri? Siaip kaina tikrai patraukli ju
Papildyta:
Papildyta:
Jus visiškai teisi Elica Elibloc HT triukšmingumas 49-71 dB
Modelis Allenzi S3 PLUS 60 IX pagaminti Italijoje kokybė tikrai nebloga bet ir jie nėra iš tyliųjų 46-68 dB
Dar užmeskite akį BOSCH DFM064A51 pagaminti Vokietijoje ,veikiant maksimaliu normaliu režimu 59 dB bet čia jau viršys Jūsų biudžetą 220 eur
QUOTE(Diedziutee @ 2017 05 19, 17:10)
Elica Elibloc HT triukšmingumas 71dB prie 647m3/h (pagal UNE-EN-61591) traukos. Tai yra labai didelė trauka normaliu (ne intensyviu!) režimu. Kadangi galios valdymas bepakopis "slider tipo", tai galite patogiai nusistatyti Jums reikalingą trauką. Mažesniu galingumu bus mažiau triukšmingas. Už panašią pinigų sumą su tokiais parametrais nerasite nieko. Viskas, ką Jums pasiūlys, bus arba "made in china", arba koks vietinių prekiautojų vystomas brandas "made kur pasakė" be oficialiai deklaruojamų parametrų pagal IEC standartus.
Visada žiūrėkite kiek traukia normaliu režimu ir koks triukšmingumas prie kokios traukos. Nes patys tyliausi gartraukiai yra tie, kurie neįjungti...