Įkraunama...
Įkraunama...

Garų surinktuvai - 8

QUOTE(Kikker @ 2017 05 16, 12:17)

CATA GC DUAL A 45 XGBK (juodo stiklo) arba CATA GC DUAL A 45 XGWH (balto stiklo)
Išėjimo angos diametras geriau būtų  150mm ir jo triukšmingumas tik  40-64 (67) dB

Paskaičiau apie jį keliose internetinėse parduotuvėse. Kodėl visur skiriasi ištaukimo galia, nors yra prierašas, kad pagal EU standartą?
Kokia paskirtis to atlenkiamo stiklo? Nes man kaip ir atrodo jis nereikalingas ir nepatogus smile.gif
Gal dar yra kokių gerų altenatyvų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaledukas: 16 gegužės 2017 - 11:38
QUOTE(Inga9a9inga @ 2017 05 12, 22:10)
Gal galėtumėt parekomenduoti gartrukį? kaitlėntės plotis 60cm

Electrolux EFC60151X

QUOTE(kaledukas @ 2017 05 16, 13:37)
Paskaičiau apie jį keliose internetinėse parduotuvėse. Kodėl visur skiriasi ištaukimo galia, nors yra prierašas, kad pagal EU standartą?
Kokia paskirtis to atlenkiamo stiklo? Nes man kaip ir atrodo jis nereikalingas ir nepatogus  smile.gif

1. Yra skirtingi Cata GC Dual modeliai: "CATA GC Dual BK" galingesnis ir "CATA GC Dual A" silpnesnis.
2. "Atrodo jis nereikalingas ir nepatogus" - tada neatlenkinėkite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaledukas @ 2017 05 16, 11:37)
Kokia paskirtis to atlenkiamo stiklo? Nes man kaip ir atrodo jis nereikalingas ir nepatogus  smile.gif
Gal dar yra kokių gerų altenatyvų?

Skirtingi modeliai....yra
Atsilenkia kad galėtumete įjungti gartraukį ir viduje yra metalinis filtras kad ji ištraukti ir išplauti 4u.gif
Gal toks patiks Electrolux EFP60565OX
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 16 gegužės 2017 - 11:49
QUOTE(speedy @ 2017 05 16, 13:46)
1. Yra skirtingi Cata GC Dual modeliai: "CATA GC Dual BK" galingesnis ir "CATA GC Dual A" silpnesnis.
2. "Atrodo jis nereikalingas ir nepatogus" - tada neatlenkinėkite  biggrin.gif

Na kad šių dviejų modelių galingumus nurodo tuos pačius arba atvirkščiai, galingesnis - CATA GC DUAL A smile.gif

DAUL A 820 trauka
DUAL BK 645 trauka
DUAL BK 820 trauka

Bet kokiu atveju, kokios traukos reikėtų mano atveju? Jis pilnai paslepiamas spintelėje? Nes foto parodyta ne kaip visiškai paslėptas:

vartotojo įkelta nuotraukax

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2017 05 16, 13:47)
Skirtingi modeliai....yra
Atsilenkia kad galėtumete įjungti gartraukį ir viduje yra metalinis filtras kad ji ištraukti ir išplauti 4u.gif
Gal toks patiks Electrolux EFP60565OX

Ačiū 4u.gif man ir CATA patinka, svarbu, kad užtektų galingumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaledukas: 16 gegužės 2017 - 12:26
CATA GC DUAL A 45 XGBK-820 m³/h pagal EU 65/2014 direktyvą
CATA GC DUAL BK 45- 645 m³/h pagal EU 65/2014 direktyvą
Jis skaitosi neištraukiamas bet matomas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 05 16, 14:28)
CATA GC DUAL A 45 XGBK-820 m³/h pagal EU 65/2014 direktyvą
CATA GC DUAL BK 45- 645 m³/h pagal EU 65/2014 direktyvą
Jis skaitosi neištraukiamas bet matomas 4u.gif

Supratau. Tai aš iš karto rašiau apie paslėptą (kad žiūrint į spintelių "fasadą" nieko nesimatytų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kaledukas @ 2017 05 16, 14:27)
Na kad šių dviejų modelių galingumus nurodo tuos pačius arba atvirkščiai, galingesnis - CATA GC DUAL A smile.gif
DAUL A 820 trauka
...

Šioje nuorodoje prigrybavo berašydami. Pagal europinį IEC standartą yra nurodoma maksimali trauka normaliu režimu (tai atsispindi standartizuotoje etiketėje). Bet jie trauką "pagerino" prie traukos intensyviu režimu (tai nestacionarus, trumpalaikis režimas) pridėję užrašiuką EU 65/2014 ... ir tai dar ne visai taip.
Geriausia žiūrėti gamintojo standartinę indormaciją, ten viskas surašyta.
Šiaip tai Cata aprašymai tikras "grybų karas". Nelabai ten jie ir patys matyt susigaudo ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 16 gegužės 2017 - 13:04
Tai ne viena Cata matyt grybauja:)
http://www.cata.es/e...built-in-hoods/
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 05 16, 15:17)
Tai ne viena Cata matyt grybauja:)
http://www.cata.es/e...built-in-hoods/

Šiam puslpapyje GC DUAL ir GC DUAL A turi identiškas traukimo galias įvairiais režimais...

Bet mane dabar labiau neramina montavimas. Jei CATA negalima įmontuoti taip, kad nieko nesimatytų iš spintelių priekio, tai reikai kito modeliuko.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kaledukas @ 2017 05 16, 13:24)
Šiam puslpapyje GC DUAL ir GC DUAL A turi identiškas traukimo galias įvairiais režimais...

Bet mane dabar labiau neramina montavimas. Jei CATA negalima įmontuoti taip, kad nieko nesimatytų iš spintelių priekio, tai reikai kito modeliuko.... verysad.gif

Kurioje vietoje matote gartraukį
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(kaledukas @ 2017 05 16, 15:24)

Taigi kad mano nuoroda buvo į standartizuotą duomenų lapą, kurio viršuje buvo surašyti standartai, pagal kuriuos ir gauti žemiau surašyti rezultatai...
Na, pastebės gamintojo puslapio administratorius, pataisys ir "konsultantai" eilinį kartą liks uodegoj... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 05 16, 15:29)
Kurioje vietoje matote gartraukį
vartotojo įkelta nuotrauka

Jei taip atrodys, tai man viskas tinka ax.gif
Atsakyti