Įkraunama...
Įkraunama...

Garų surinktuvai - 8

QUOTE(veroniux @ 2017 03 17, 10:42)
Dar vienas niuansas, kadangi isejimas i kamina ne tiesiai virs virykles, bet sone, pati gartrauki teks siek tiek perkonstruoti ir i kamina isvesti gofra, nezinau ar pasiulytas modelis pasiduos tokiem perkonstravimams?

tai montuokite į spintelę...nes čia kaip suprantu reikės daryti alkunę po to ją kažkaip gražiai dekoruoti...kokdėl nenorite įmontuojamo?
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 03 17, 10:43)
tai montuokite į spintelę...nes čia kaip suprantu reikės daryti alkunę po to ją kažkaip gražiai dekoruoti...kokdėl nenorite įmontuojamo?

Kad lyg kiek ziurejau montuojami ne tokie galingi, o del dekoravimo, tai taip jau apsitarem su baldininku kad lengvai ta reikala man paskui isspres....
Atsakyti
QUOTE(veroniux @ 2017 03 17, 11:16)
Kad lyg kiek ziurejau montuojami ne tokie galingi, o del dekoravimo, tai taip jau apsitarem su baldininku kad lengvai ta reikala man paskui isspres....

Tai kad Jums nelabai reikia galingo...tiesa koks ortakio diametras?
Atsakyti
QUOTE(veroniux @ 2017 03 17, 13:16)

Jei ten dar reikės kažkokius burtus daryti baldininkui, tai tikrai neverta. Statykite į spintelę ir tiek žinių.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2017 03 17, 11:49)
Jei ten dar reikės kažkokius burtus daryti baldininkui, tai tikrai neverta. Statykite į spintelę ir tiek žinių.

O imontuojama tai koki rekomenduotumet?Aciu.
Atsakyti
QUOTE(veroniux @ 2017 03 17, 13:11)
O imontuojama tai koki rekomenduotumet?Aciu.

Elica ELITE14 LUX GRIX/A/50,GORENJE BHP523E10X
Atsakyti
sveikutes 4u.gif GARTRAUKIAI ELECTROLUX EFP60565OX merginos kaip sis gartraukis?
Atsakyti
QUOTE(mimuliuke @ 2017 03 28, 09:46)
sveikutes  4u.gif  GARTRAUKIAI ELECTROLUX EFP60565OX merginos kaip sis gartraukis?

Jai turite ortakio diametrą 150 tada bus geras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimuliuke @ 2017 03 28, 11:46)
sveikutes  4u.gif  GARTRAUKIAI ELECTROLUX EFP60565OX merginos kaip sis gartraukis?

Puikus. O perėjimą 15cm -> 12cm (jei pas Jus tokio diametro ortakis) užsidėsite be problemų.
Atsakyti
QUOTE(mimuliuke @ 2017 03 28, 11:46)

Aciu uz patarimus smile.gif 4u.gif o sio gartraukio priekis nusiima? ar jis ten kaip nors stipriai pritvirtintas ar prisuktas , na noreciau baldine plokste uzsideti. nes chromuota spalva man visai nedera prie virtuves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimuliuke @ 2017 03 28, 14:04)
Aciu uz patarimus smile.gif  4u.gif  o sio gartraukio priekis nusiima? ar jis ten kaip nors stipriai pritvirtintas ar prisuktas , na noreciau baldine plokste uzsideti. nes chromuota spalva man visai nedera prie virtuves smile.gif

Tai čia nieko nereikia keisti ar dėti baldinę plokštę čia kai jungsite ištrauksite stikliuką
http://www.electrolu...liu/efp60565ox/
o jai norite dėti baldinę plokštę tai tada yra toks modelis Electrolux EFP60460OX
http://www.electrolu...liu/EFP60460OX/
Atsakyti
QUOTE(mimuliuke @ 2017 03 28, 16:04)
Aciu uz patarimus smile.gif  4u.gif  o sio gartraukio priekis nusiima? ar jis ten kaip nors stipriai pritvirtintas ar prisuktas , na noreciau baldine plokste uzsideti. nes chromuota spalva man visai nedera prie virtuves smile.gif

Nereikia Jums dėl to jaudintis. Tas gartraukis montuojamas taip, kad tos briaunos nesimato. Ji matoma tik ištraukus. Pažiūrėkite filmuką.
Atsakyti