Įkraunama...
Įkraunama...

Garų surinktuvai - 8

Ar imanoma nusipirkti padoru gartrauki iki 100eur, 8kv virtuveje, 60cm plocio? Gal turite ka pasiulyti? Kokio galingumo mums reiketu? Aptarinejate tik brangius, o mes ieskome is pigiuju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 07 sausio 2017 - 12:50
QUOTE(FoxLady @ 2017 01 07, 14:28)
Ar imanoma nusipirkti padoru gartrauki iki 100eur, 8kv virtuveje, 60cm plocio? Gal turite ka pasiulyti? Kokio galingumo mums reiketu? Aptarinejate tik brangius, o mes ieskome is pigiuju smile.gif

Electrolux EFP6440X
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2017 01 06, 18:21)
Ispanijoje 4u.gif

Geriau nerašykite, jei nežinote.
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2017 01 07, 12:28)

Yra ir pigių gartraukių pvz Elica ELITE14 LUX GRIX/A/60 arba ELITAIR S360X
Atsakyti
Aciu, o kaip TEKA TL1-62 ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 01 07, 10:58)
Tada CATA GT-PLUS 45 X/C arba CATA GC DUAL BK 45(juodas stiklas),CATA GC DUAL WH 45(baltas stiklas)

O koks skirtumas tarp Cata GT-Plus 45 ir Cata GL 45? Tik valdyme?
Ka reiskia tos tos raides sito gamintojo pavadinimuose - X, X/B, X/C?
Atsakyti
Sveiki, virtuvei siulo rinktis gartrauki montuojama Elica Hidden IX/A/60. Gal yra geresniu alternatyvu? man asmeniskai labiau patiktu pagal dizaina Elica Glide IX A/60 arba Cata GC Dual A45XGBK. Kokia Jusu butu nuomone apue situos tris modelius?
Atsakyti
QUOTE(stenli @ 2017 01 08, 12:59)
Sveiki, virtuvei siulo rinktis gartrauki montuojama Elica Hidden IX/A/60. Gal yra geresniu alternatyvu? man asmeniskai labiau patiktu pagal dizaina Elica Glide IX A/60 arba Cata GC Dual A45XGBK. Kokia Jusu butu nuomone apue situos tris modelius?

Cata GC Dual A 45XGBK - geras modelis. Galingesnis už Hidden ar Glide.
Atsakyti
QUOTE(stenli @ 2017 01 08, 10:59)

Man asmeniškai labai nepatinka montavimas modeliuko Elica Glide IX A/60 ax.gif
Pagal techninius parametrus geriausias modelis CATA GC DUAL A 45 XGBK
Atsakyti
Sveiki.Netiketai ir greitai prireike gartraukio...prisipazinsiu tema mazai dar teskaiciau.Reiktu mums pakabinamo i virtuve.Virtuve panasiai 15kvadratu. Koki galetumete rekomenduoti,nes dabar esamas man atrodo tik birbia,o naudos jokios.Bet jis jau senas,matyt atgyveno savo.
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2017 01 09, 15:06)
Sveiki.Netiketai ir greitai prireike gartraukio...prisipazinsiu tema mazai dar teskaiciau.Reiktu mums pakabinamo i virtuve.Virtuve panasiai 15kvadratu. Koki galetumete rekomenduoti,nes dabar esamas man atrodo tik birbia,o naudos jokios.Bet jis jau senas,matyt atgyveno savo.

Pasižiūrėkite BOSCH DFM064A51
http://www.bosch-hom.../DFM064A51.html
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2017 01 09, 17:06)

Jei norite pakeisti į tokį, kuris nei birbia nei traukia, žiūrėkite BOSCH DFM064A51. Jo trauka 270 m³/h, tai arba spaudinėsite kas 6 min. intensyvų režimą (intensyvus režimas 420 m³/h po 6 min automatiškai išsijungia) arba jis netrauks.
Arba galite žiūrėti 3 kartus pigesnį Electrolux EFP6440X, kurio minimali trauka vos ne tokia, kaip to Bosch maksimali - 224 m³/h. O maksimali - 384 m³/h good.gif
Atsakyti
Gali birti garso nebijau,svarbu,kad tik trauka gera butu. biggrin.gif
Siandiena senukuose nuziurejau toki varianta.O kaip sis,ar vertas demesio?
http://www.buitene.l...L-60-Gartraukis
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2017 01 10, 13:02)

Imontuojamas netinka.Reikia laisvai kabinamo.
Papildyta:
Ir dar senukuose uzmaciau toki gartrauki .
https://www.senukai....ail-bk-f80/30am
http://www.virtuvesi...ail-bk-f80.html
Ar cia tie patys gartraukiai,nes ju parametrai skiriasi...Ir kaina mane sokiravo,nes senukuose jo kaina 316.80euru(kainaves 352euru),o kiek internete ziurineju,visur jie virs 400 euru.Kazkaip painiai cia,nebesusigaudau. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maltakava: 10 sausio 2017 - 20:26