Įkraunama...
Įkraunama...

Garų surinktuvai - 8

QUOTE(karueta @ 2016 11 17, 18:26)
Gal pakomentuotumėte, kurį iš šių variantų geriausia pasirinkti:

ELEYUS STORM 380 60IS
ELEYUS Storm 700 60IS
elica elite 14lux grix/a/60
ALLENZI S3 PLUS 60

ALLENZI S3 PLUS 60 4u.gif

QUOTE(torisa @ 2016 11 19, 16:38)
Ar gali atstumas nuo gartraukio iki indukcinės kaitlentės būti 45 cm?
Baldininkai padarė tokią kliurkądoh.gif
GartraukisElica elite14 lux grix/a/60, pagal instrukciją, minimalus atstumas iki kaitlentės (indukcinės) turi būti 50 cm.
Ar bus gerai ir taip, ar vis tik liepti baldininkams padaryti taip, kaip atstumas būtu 50 cm?

Visada reikia vadovautis gamintoju rekomendacijomis....kitu atveju atsakomybė dėl sugadinto produkto prisiimsite patys 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(minduxas @ 2016 11 19, 17:38)
<p>Sveiki,</p><p></p><p>Kokie variantai galimi gartraukio, kuris nebus ištraukiamas, montuojamas į spintelė (LED lemputės priekyje spintelės), tylus, be oro išvedimo į lauką (filtrai)?</p><p></p><p>Kabos virš dujinės kaitlentės.</p><p></p><p>Ačiū!</p>

CATA GT-PLUS 45 BK/B
CATA GT-PLUS 45 X/B
CATA GL45 X LED
CATA GC DUAL BK 45
Angliniai filtrai perkami kaip atskiras priedas 4u.gif
Atsakyti
Sveiki o koks poziuris i JETAIR 60 inix bk
As jieskau nebrangiai ir galingo erdve didele .
Galetume muontuoti varikli atskirai ,bet jie lb brangus .
Varikli turime viena ,bet jieskok to gartraukio be variklio kur.
O sakykit ,gal prie betkokio kamino tipo gartruakio eina tie varikliai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boruze5: 23 lapkričio 2016 - 14:58
QUOTE(speedy @ 2016 11 10, 08:59)
Firma Allenzi negamina nieko, nes tai nėra gamintojas. Tai Melburne registruotas brandas ir australiškas variantas visai ne tas kaip skirtas lietuviams. Taigi kokybė priklausys nuo to ar pataupys brando turėtojas (ir užsakys pas pigesnį gamintoją) ar ne.

Koks skirtumas brandas smile.gif man svarbu daiktas kuris gerai atrodo ir gerai veikia uz man priimtinus pinigus, be to turi tokius privalumus, kuriu nepasiule zymiu brandu gamintojai, arba tai buvo uz kelis syk didesnius pinigus. smile.gif Be to kazkada tie "ale brandai" irgi buvo niekam nezinomos firmeles taigi kkiek vienas renkasi pagal save, as pavadinimu nesivaikau.

QUOTE(Kikker @ 2016 11 10, 11:14)
Tai yra užsakovas kuris pasiūlo kokybiškus produktus už gerą kainą....Jums netinka rinkitės žinomo gamintojo...

Pilnai pritariu, jusu padrasinta ir pasirinkau si var. tikrai nesigailiu ir kas kart dziaugiuosi kad jis toks galingas (kas buvo kai kur peikiama), be to man privalumas kad valdymas yra ne apacioje kaip daugumos tokio tipo modeliu (ko pasekoje valdymo ekranas buna apsineses nesvarumais).
Dar kart dekoju, kad yra patarianciu ziureti ne tik i Bosh, Siemens ir pan. technika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 25 lapkričio 2016 - 09:35
QUOTE(ramune.v @ 2016 11 25, 11:34)
Koks skirtumas brandas smile.gif man svarbu daiktas kuris gerai atrodo ir gerai veikia uz man priimtinus pinigus...
Pilnai pritariu, jusu padrasinta ir pasirinkau si var. tikrai nesigailiu ir kas kart dziaugiuosi kad jis toks galingas ...

1. "gerai veikia uz man priimtinus pinigus..." - dėl Jums priimtinų pinigų tai Jūsų reikalas, bet kiek jis gerai/blogai veikia Jūs negalite įvertinti nelygindami su keletu kitų. Todėl Jūsų atveju "gerai veikia", greičiausiai, reikštų kažkur tarp Jus tenkina ir dar nesugedo.
2. ... kad jis toks galingas - kokiais prietaisais ir kokiomis sąlygomis matavote jo galingumą? Turbūt jokiais. Jūsų atveju tai greičiausiai reiškia kažkiek traukia ir garsiai ūžia (taip susidaro subjektyvus galios įspūdis).
P.S. Bet visa tai nesvarbu. Svarbiausia, kad daiktas Jus džiugina asmeniškai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2016 11 25, 09:34)
Koks skirtumas brandas smile.gif man svarbu daiktas kuris gerai atrodo ir gerai veikia uz man priimtinus pinigus, be to turi tokius privalumus, kuriu nepasiule zymiu brandu gamintojai, arba tai buvo uz kelis syk didesnius pinigus. smile.gif Be to kazkada tie "ale brandai" irgi buvo niekam nezinomos firmeles taigi kkiek vienas renkasi pagal save, as pavadinimu nesivaikau.
Pilnai pritariu, jusu padrasinta ir pasirinkau si var. tikrai nesigailiu ir kas kart dziaugiuosi kad jis toks galingas (kas buvo kai kur peikiama), be to man privalumas kad valdymas yra ne apacioje kaip daugumos tokio tipo modeliu (ko pasekoje valdymo ekranas buna apsineses nesvarumais).
Dar kart dekoju, kad yra patarianciu ziureti ne tik i Bosh, Siemens ir pan. technika smile.gif

Ramune...turite tikrai gera gartraukį už protingą kainą......labai nuo daug priklauso kad gartraukis dirbtų pakankamai gerai ir tyliai 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif ieškome gartraukio 60 cm pločio kamino tipo. Galvojame tam skirti apie 300 eurų. Led apšvietimas būtų privalumas. Gal ką galėtumėte rekomenduoti.
Atsakyti
QUOTE(Deimantyte @ 2016 11 25, 23:28)
Labas vakaras  smile.gif  ieškome gartraukio 60 cm pločio kamino tipo. Galvojame tam skirti apie 300 eurų. Led apšvietimas būtų privalumas. Gal ką galėtumėte rekomenduoti.

Cata SELENE 600 INOX/B
Atsakyti
Sveiki,

reikia T formos gartraukio virtuvei sujungtai su svetaine (bendras plotas ~29m2, lubos aukštos - 3m). Spalva - nerudyjancio plieno. Kaitlentes plotis 60, tai gartraukio plotis irgi kaip suprantu kaip minimum turėtų būti 60cm. Esminiai kriterijai yra veikimo garsas ir padori trauka. Ką gero būtų galima rekomenduoti pagal šiuos kriterijus? Kaina - nenorėčiau viršyti 400€.
Svarstėme įsigyti Elica CRUISE IX/A/60, tačiau suabejojau ar pakaks galingumo šiam modeliui.

Tomas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tomyka: 27 lapkričio 2016 - 12:59
QUOTE(tomyka @ 2016 11 27, 12:58)
Sveiki,

reikia T formos gartraukio virtuvei sujungtai su svetaine (bendras plotas ~29m2, lubos aukštos - 3m). Spalva - nerudyjancio plieno. Kaitlentes plotis 60, tai gartraukio plotis irgi kaip suprantu kaip minimum turėtų būti 60cm. Esminiai kriterijai yra veikimo garsas ir padori trauka. Ką gero būtų galima rekomenduoti pagal šiuos kriterijus? Kaina - nenorėčiau viršyti 400€.
Svarstėme įsigyti Elica CRUISE IX/A/60, tačiau suabejojau ar pakaks galingumo šiam modeliui.

Tomas

Kad pasiūlyti ir atsakyti ar pakaks Elicos reikia bent žinoti koks pas Jus yra padarytas ortakio diametras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 11 27, 19:40)
Kad pasiūlyti ir atsakyti ar pakaks Elicos reikia bent žinoti koks pas Jus yra padarytas ortakio diametras 4u.gif

Jei gerai pamenu - tai apie 20cm. Tikrai ne 10:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tomyka: 27 lapkričio 2016 - 22:55
QUOTE(tomyka @ 2016 11 27, 22:54)
Jei gerai pamenu - tai apie 20cm. Tikrai ne 10:)

Tada Brego Quatro Black 60 bus galingesnis 724 m³/h pagal EU 65/2014 direktyvą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 11 28, 11:51)
Tada Brego Quatro Black 60 bus galingesnis 724 m³/h pagal EU 65/2014 direktyvą 4u.gif

O is normalesniu gamintoju nera variantu? Bosch,Siemens, Electrolux, Teka, Cata?
Atsakyti