Įkraunama...
Įkraunama...

Garų surinktuvai - 8

QUOTE(Monika357 @ 2016 11 17, 14:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="baka2" data-cid="71221477" data-time="1479371982"><div><p>Sveiki,
reikia imontuojamo gartraukio:
galingas ( virtuve kartu su kambariu ~ 30kv.)
tylus
Geras kokybes ir kainos santykis.
Is anksto dekui vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tokiai patalpai siūlyčiau tik iš De Dietrich arba Kuppersbusch, pavyzdžiui DE DIETRICH DHD1100X, KUPPERSBUSCH KD9570.1W</p>

O modelis  KUPPERSBUSCH KD9570.1W yra įmontuojamas hmm.gif ir dar iškilo klausimas ar žinote kurioje vietoje daromas garų išvedimas kad pirkti tokį gartraukį DE DIETRICH DHD1100X
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 17 lapkričio 2016 - 15:02
Sveiki,
daromes remontus tai dairausi naujos technikos virtuvei, tame tarpe ir gartraukio.
Neapsisprendziu kokio man reikia ar imontuojamo ar laisvai kabinamo, nes nezinau ar tik vaizdas skirtingas ar ir imontuojami kazkuom paprastesni (nes pasirode man pigesni). Kai ieskojau saldytuvo tai zinojau, kad tylus bus tas kuris veikia 39db garsu, o kaip su gartraukiais? Noreciau tylaus.
Virtuve siaip 9kv, bet dalis sienos i prieskambari isgriauta, nera duru, tad reiketu skaiciuoti didesni plota, apie 15 kv tuomet butu. Gal galite ka pasiulyti, nes nebezinau nuo ko pradeti paieskas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 11 17, 15:07)
daromes remontus tai dairausi naujos technikos virtuvei, tame tarpe ir gartraukio.
Neapsisprendziu kokio man reikia ar imontuojamo ar laisvai kabinamo, nes nezinau ar tik vaizdas skirtingas ar ir imontuojami kazkuom paprastesni (nes pasirode man pigesni). Kai ieskojau saldytuvo tai zinojau, kad tylus bus tas kuris veikia 39db garsu, o kaip su gartraukiais? Noreciau tylaus.
Virtuve siaip 9kv, bet dalis sienos i prieskambari isgriauta, nera duru, tad reiketu skaiciuoti didesni plota, apie 15 kv tuomet butu. Gal galite ka pasiulyti, nes nebezinau nuo ko pradeti paieskas  unsure.gif

Laisvai pakabinamas atrodys gal kai bus tuščia siena bet jokiu būdu neužkrauta spintelėmis....
Noriu paklausti kokis yra ortakio diametras?
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 11 17, 15:26)
Laisvai pakabinamas atrodys gal kai bus tuščia siena bet jokiu būdu neužkrauta spintelėmis....
Noriu paklausti kokis yra ortakio diametras?

Visiska blondine jauciuosi, bet nezinau unsure.gif Dabar kabo laisvai pakabinamas(toki jau radom nusipirke buta). Iki gartraukio isvestas plastikinis vamzdis, bet jis bus naikinamas ir ta zarna slepiama po gipskartonio lubom, tai kogero galima daryti bet koki reikiama diametra? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 11 17, 15:33)
Visiska blondine jauciuosi, bet nezinau  unsure.gif  Dabar kabo laisvai pakabinamas(toki jau radom nusipirke buta). Iki gartraukio isvestas plastikinis vamzdis, bet jis bus naikinamas ir ta zarna slepiama po gipskartonio lubom, tai kogero galima daryti bet koki reikiama diametra? hmm.gif

Manau kad taip....darykite 150.....užmeskite akį jau keik kartų čia siūlytą
CATA GC DUAL BK 45(juodas stiklas)
CATA GC DUAL WH 45(baltas stiklas)
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 11 17, 15:41)
Manau kad taip....darykite 150.....užmeskite akį jau keik kartų čia siūlytą
CATA GC DUAL BK 45(juodas stiklas)
CATA GC DUAL WH 45(baltas stiklas)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 11 17, 17:07)
Sveiki,
Virtuve siaip 9kv, bet dalis sienos i prieskambari isgriauta, nera duru, tad reiketu skaiciuoti didesni plota, apie 15 kv tuomet butu. Gal galite ka pasiulyti, nes nebezinau nuo ko pradeti paieskas  unsure.gif

Cata SELENE 600 INOX/B.
Siemens LC68BA572
Atsakyti
Sveiki,

Gal pakomentuotumėte, kurį iš šių variantų geriausia pasirinkti:

ELEYUS STORM 380 60IS
ELEYUS Storm 700 60IS
elica elite 14lux grix/a/60
ALLENZI S3 PLUS 60

DĖKUI
Atsakyti
QUOTE(karueta @ 2016 11 17, 20:26)
Sveiki,

Gal pakomentuotumėte, kurį iš šių variantų geriausia pasirinkti:

ELEYUS STORM 380 60IS
ELEYUS Storm 700 60IS
elica elite 14lux grix/a/60
ALLENZI S3 PLUS 60

DĖKUI

Electrolux EFP6440X
Teka CNL3 2002
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 17 lapkričio 2016 - 18:43
QUOTE(speedy @ 2016 11 17, 17:27)
Cata SELENE 600 INOX/B.
Siemens LC68BA572

Kokie gražūs! aišku aš kaip moteris iš pradžių į grožį žiūriu, tik siemens kaina negraži...

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ar gali atstumas nuo gartraukio iki indukcinės kaitlentės būti 45 cm?
Baldininkai padarė tokią kliurkądoh.gif
GartraukisElica elite14 lux grix/a/60, pagal instrukciją, minimalus atstumas iki kaitlentės (indukcinės) turi būti 50 cm.
Ar bus gerai ir taip, ar vis tik liepti baldininkams padaryti taip, kaip atstumas būtu 50 cm?
Atsakyti

Sveiki,

Kokie variantai galimi gartraukio, kuris nebus ištraukiamas, montuojamas į spintelė (LED lemputės priekyje spintelės), tylus, be oro išvedimo į lauką (filtrai)?

Kabos virš dujinės kaitlentės.

Ačiū!

Atsakyti