vadinas nelbludinu, o kas juos parduoda, nes randu tik vienkartnius, nori daugkartininiu Mumneisiena kol kas pajungt gartraukio i anga, tai desiu filtrus, tai suprantu gara nesikaups man po lubom?
vadinas nelbludinu, o kas juos parduoda, nes randu tik vienkartnius, nori daugkartininiu Mumneisiena kol kas pajungt gartraukio i anga, tai desiu filtrus, tai suprantu gara nesikaups man po lubom?
Sveiki, turime galvos skausmą dėl garintuvo. Vamzdį į angą, kuri eina į lauką meistrai padarė 100 dydžio, paskaičius forumą supratau kad reikėjo mažiausia 125, tačiau jau pavėluota Patarkite kokį garintuvą pirkti arba į kokias firmas labiau atkreipti dėmėsį. Norėtume jog būtų įmontuojamas į spintelę ir manyčiau tinkamai atliktų funkciją, tai yra tinkamai ištrauktų garus bei būtų kuo tylesnis. Biudžetas iki 300 Dėkui už protingus atsakymus ir patarimus
ELICA LANE BL/A/52
Gal kas pakomentuosit, ar geras pasirinkimas?
Visiškai nesigaudau technikos reikaluose, neįsivaizduoju į kokius parametrus turėčiau atkreipti dėmesį. Gal kas galėtumėte parekomenduoti vidutinį variantą iki 200 eur.? Virtuvė kartu su svetaine, ventiliacijos angos nėra, gartraukiu naudojuosi laaaaaabai retai. Virtuvės meistras rekomendavo rinktis neištraukiamą, kol kas turiu tokią rekomendaciją:
ALLENZI GL50 PLUS LED, bet kiek mačiau pagaminta Kinijoje - tai šitas faktas man nelabai patinka
O galbūt vertėtų rinktis ištraukiamą?
Ačiū labai
Gal dar galite pakomentuoti šią - Bosch DHL555BL? Ar būtų geras pasirinkimas?
https://www.varle.lt...s--9617024.html