Įkraunama...
Įkraunama...

Garų surinktuvai - 8

O kaip Gartraukis CATA THALASSA 900XGBK? Ar geriau Elica STRIPE BL/A/90?

Atsakyti
QUOTE(Ema Demas @ 2020 09 08, 11:27)
Gartraukis CATA THALASSA 900XGBK? Ar geriau Elica STRIPE BL/A/90?
Panašūs.
Atsakyti
Prašau paprotinti, kuris geriau uždaroje 9 kv. virtuvėje, kaitlentė 60 cm indukcinė?
Ar reikai žiūrėt, kad elica gaminama Lenkija, o bosch nu jau bosch vokietija. Man aktualu, kad gerai trauktu garus ir kvapus, būtų lengva priežiūra, tai gal be reikalo žiūriu gartarukio plotį, gal tą patį darbą atliks ir siauresnis>

ELICA Lane IX/A/72 ar DHL555BL
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2020 09 21, 15:11)
Prašau paprotinti, kuris geriau uždaroje 9 kv. virtuvėje, kaitlentė 60 cm indukcinė?
Ar reikai žiūrėt, kad elica gaminama Lenkija, o bosch nu jau bosch vokietija. Man aktualu, kad gerai trauktu garus ir kvapus, būtų lengva priežiūra, tai gal be reikalo žiūriu gartarukio plotį, gal tą patį darbą atliks ir siauresnis.
ELICA Lane IX/A/72 ar DHL555BL
1. Darbą atliks ir to, ir to pločio - žiūrėkite kaip geriau Jums spintelės dėliojasi.
2. Pasitikslinkite su baldininku dėl spintelių gylio: ELICA Lane ir DHL555B montuojami į skirtingo gylio spinteles.
Atsakyti

Perimetrinis vs paprastas, ar kas nors turėjęs abudu gali pateikti palyginimus, kuris geriau veikė ir traukė kvapus/labiau patiko/lengviau valėsi?

Perimetriniai kiek brangesni, tačiau iš dizaino pusės gal kiek geriau atrodo, plius viršutinė dalis uždengs filtrus, tai "nesimatys apaugusių gartraukio elementų".

Visgi kiek žmonių mato/žiūri į gartraukį iš apačios, tad geriau "efektyviau veikiantis" variantas, kuris sutrauktų viską ir nesėstų "riebalai" ant spintelių kraštų.

Tuo pačiu, ar gamintojų deklaruojami duomenys "atitinka", ar geriau (imant svetainę sujungtą su virtuve) imti maksimalaus galingumo?

Atsakyti

Dar klausimėlis - ventiliacijos vamzdžio skersmuo - 100-120-160. 
Ar tikrai 100 - vietinis ventiliatorius su filtrais, >100 - su šachta sujungtas?
Kiek interneto ekspertai pataria, rašo, kad prie 100 pasipriešinimas, etc. kas šiek tiek trauką mažina, tiek efektyvumą triukšmo/kitais atžvilgiais.

Tad įdomu, kokios patirtys pas jus? Ar statot stipriai galingesnius gartraukius?

Atsakyti

Sveiki, 

Pagalbos dėl gartraukio:

Baldininkas siūlo NOVY 828 ,trauka gera,garsas minimalus.

Buitines technikos pardavėjas siūlo CATA GC DUAL A 45 XGWH/D arba ELICA HIDDEN IXGL/A/60 Gartraukis 

Patarkite kurį modelį pasirinkti.

Ačiū

Atsakyti
QUOTE(Ang77 @ 2020 10 13, 12:58)
Baldininkas siūlo NOVY 828 ,trauka gera,garsas minimalus....
Ar bus išvedimas į lauką?
Atsakyti

Taip 125 yra, Bet tas Novy828 paziurejau tai  dizainas ne koks ir dar halogenai. 

Pasimetę :( su pasirinkimu

Atsakyti
QUOTE(Ang77 @ 2020 10 14, 20:09)
Taip 125 yra, Bet tas Novy828 paziurejau tai  dizainas ne koks ir dar halogenai. Pasimetę verysad.gif su pasirinkimu
Jei akcentas į tylumą, tada Novy 828. Jei šiaip norite gero Elica Lane IX/A/52
Atsakyti
Priminkit prašau elica lane 72, anglie filtrai 2 vnt. Tikrai apie 15 eur? Aš lyg buvau mačius brangesni ir keičiami kas 3 m.,nes pigesni kas3-4 men. Raso?
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2020 11 16, 15:21)
Priminkit prašau elica lane 72, anglie filtrai 2 vnt. Tikrai apie 15 eur? Aš lyg buvau mačius brangesni ir keičiami kas 3 m.,nes pigesni kas3-4 men. Raso?
Du vienetai būna dėžutėje. Pigesnis (~ 15€) vienkartinis, brangesnis (~69€) daugkartinis Elica CFC0162221 naudojamas iki 3 metų. Daugkartinio didesnis filtravimo efektyvumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 16 lapkričio 2020 - 15:16