O kuris įmontuojamas 60cm gartraukis yra galingiausiais ir tyliausias? Ta prasme "geriausias"
QUOTE(Ema Demas @ 2020 06 09, 11:22)
Silpnesnis.
Sveiki. Ieškau tinkamiausio gartraukio kaip ir visi šioje temoje Jis turi būti įmontuojamas, indukcinės plotis po juo bus 60X60 cm. Vamzdžio diametras 150 mm, bet geriau būtų 160mm. Nesinori "bandūros", norisi kad kuo mažiau matytųsi, tad jis gali būti ar ištraukiamas, ar atlenkiamas ar kokių dar ten būna jų Virtuvė su salonu ~ 35 kv.m.
QUOTE(Tobako @ 2020 06 11, 09:30)
Sveiki. Ieškau tinkamiausio gartraukio kaip ir visi šioje temoje Jis turi būti įmontuojamas, indukcinės plotis po juo bus 60X60 cm. Vamzdžio diametras 150 mm, bet geriau būtų 160mm. Nesinori "bandūros", norisi kad kuo mažiau matytųsi, tad jis gali būti ar ištraukiamas, ar atlenkiamas ar kokių dar ten būna jų Virtuvė su salonu ~ 35 kv.m.
Elica Lane - būna juoda, balta arba metalinė matoma dalis. Normali kaina, didelis galingumas, netriukšmingas.
Reikalingas gatraukis daugiabučiame name. Iki šiol naudojomės CATA, buvo ištraukiamas, visai patiko.
Buvau išsirinkusi Cata GL 45 X, bet Speedy rekomendavo šį Elica LANE IX/A/52.
Man kiek baisu, kad gartraukis neišsitraukia, todėl atrodo, neapims viso kaitlentės ploto. Kaitlentė bus ši: Bosch PBP6B5B80.
Sakykite, ar užteks tokio gartraukio? Vis gi kuris geresnis?
Buvau išsirinkusi Cata GL 45 X, bet Speedy rekomendavo šį Elica LANE IX/A/52.
Man kiek baisu, kad gartraukis neišsitraukia, todėl atrodo, neapims viso kaitlentės ploto. Kaitlentė bus ši: Bosch PBP6B5B80.
QUOTE(wwwes @ 2020 06 12, 16:20)
Reikalingas gatraukis daugiabučiame name. Iki šiol naudojomės CATA, buvo ištraukiamas, visai patiko. Buvau išsirinkusi Cata GL 45 X, bet Speedy rekomendavo šį Elica LANE IX/A/52.
Elica Lane perimetrinio traukimo gartraukis. filmukas apie taiMan kiek baisu, kad gartraukis neišsitraukia, todėl atrodo, neapims viso kaitlentės ploto. Kaitlentė bus ši: Bosch PBP6B5B80.
Cata GL 45 X bus kaip tame filmuke kairėje ...