Įkraunama...
Įkraunama...

Garų surinktuvai - 8

O kuris įmontuojamas 60cm gartraukis yra galingiausiais ir tyliausias? Ta prasme "geriausias" :D

Atsakyti
QUOTE(Devona @ 2020 06 05, 12:27)
O kuris įmontuojamas 60cm gartraukis yra galingiausiais ir tyliausias? Ta prasme "geriausias"

Pats galingiausias nebus ir pats tyliausias. Na, tai prasilenktų su fizika.
Parašysiu pakankamai galingą ir nerealiai tylų (ta prasme tylesnio nemačiau): Novy 828.
Atsakyti
Cata Atenea 900 XGBK prekyboje neprieinamas. Kokia nuomonė apie Elica SHIRE BL/A/90?
Atsakyti
QUOTE(Ema Demas @ 2020 06 08, 21:06)
Cata Atenea 900 XGBK prekyboje neprieinamas. Kokia nuomonė apie Elica SHIRE BL/A/90?

Cata Atenea 900 XGBK geresnis.
Atsakyti

Gal galėtumėte rekomenduoti panašų į Cata Atenea 900 XGBK? Kaip minėjau, deja, bet perkyboje jo šiuo metu nėra.

Ačiū.

Atsakyti
QUOTE(Ema Demas @ 2020 06 09, 10:34)
Gal galėtumėte rekomenduoti panašų į Cata Atenea 900 XGBK? Kaip minėjau, deja, bet perkyboje jo šiuo metu nėra.
Pagamins - dėl karantinų gamyklos ilgai nedirbo. Jei nekantru, žiūrėkite Elica STRIPE BL/A/90.
Atsakyti

O kaip Cata CERES 900 XGBK?

Atsakyti
QUOTE(Ema Demas @ 2020 06 09, 11:22)
<p>O kaip Cata CERES 900 XGBK?
</p>

Silpnesnis.
Atsakyti

Sveiki. Ieškau tinkamiausio gartraukio kaip ir visi šioje temoje  :D Jis turi būti įmontuojamas,  indukcinės plotis po juo bus 60X60 cm. Vamzdžio diametras 150 mm, bet geriau būtų  160mm. Nesinori "bandūros", norisi kad kuo mažiau matytųsi, tad jis gali būti ar ištraukiamas, ar atlenkiamas ar kokių dar ten būna jų  :D​ Virtuvė su salonu ~ 35 kv.m.

Atsakyti
QUOTE(Tobako @ 2020 06 11, 09:30)
Sveiki. Ieškau tinkamiausio gartraukio kaip ir visi šioje temoje  biggrin.gif Jis turi būti įmontuojamas,  indukcinės plotis po juo bus 60X60 cm. Vamzdžio diametras 150 mm, bet geriau būtų  160mm. Nesinori "bandūros", norisi kad kuo mažiau matytųsi, tad jis gali būti ar ištraukiamas, ar atlenkiamas ar kokių dar ten būna jų  biggrin.gif​ Virtuvė su salonu ~ 35 kv.m.
Elica Lane - būna juoda, balta arba metalinė matoma dalis. Normali kaina, didelis galingumas, netriukšmingas.
Atsakyti
Reikalingas gatraukis daugiabučiame name. Iki šiol naudojomės CATA, buvo ištraukiamas, visai patiko.

Buvau išsirinkusi Cata GL 45 X, bet Speedy rekomendavo šį Elica LANE IX/A/52.

Man kiek baisu, kad gartraukis neišsitraukia, todėl atrodo, neapims viso kaitlentės ploto. Kaitlentė bus ši: Bosch PBP6B5B80.

Sakykite, ar užteks tokio gartraukio? Vis gi kuris geresnis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwes @ 2020 06 12, 16:20)
Reikalingas gatraukis daugiabučiame name. Iki šiol naudojomės CATA, buvo ištraukiamas, visai patiko. Buvau išsirinkusi Cata GL 45 X, bet Speedy rekomendavo šį Elica LANE IX/A/52.
Man kiek baisu, kad gartraukis neišsitraukia, todėl atrodo, neapims viso kaitlentės ploto. Kaitlentė bus ši: Bosch PBP6B5B80.
Sakykite, ar užteks tokio gartraukio? Vis gi kuris geresnis?
Elica Lane perimetrinio traukimo gartraukis. filmukas apie tai
Cata GL 45 X bus kaip tame filmuke kairėje ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 12 birželio 2020 - 16:44