Įkraunama...
Įkraunama...

Garų surinktuvai - 8

QUOTE(Abonentas @ 2019 01 15, 22:25)
...O kodėl man netinka 60cm pločio? ....

O kodėl dedate dviejų skylių kaitlentę?
Kadangi neparašėte kas ir kaip, darau išvadą, kad dėl vietos taupymo. 50cm gartraukis sutaupo 10 cm. vietos prie sienos.
Atsakyti
QUOTE(Abonentas @ 2019 01 15, 20:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="speedy" data-cid="72322395" data-time="1547460043"><div><p>Pakankamai bus Teka tl6310.
Tiesiog siūlytieji Franke yra 50 cm pločio.</p></div></blockquote><p></p><p>O kodėl man netinka 60cm pločio? </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kikker" data-cid="72322446" data-time="1547463529"><div><p>Bus dujine tai geriau pirkti neištraukiamą Elica ELIBLOC 9 LX SILVER F/60</p></div></blockquote><p></p><p>Tai pirma kaitlentės skylė bus ne po gartraukiu?</p>

Nebus ir nuo to gartraukio efektyvumas nesumažės
Jau seniai visiems rekomenduoju kas turi dujinius paviršius nepirkti ištraukiamu gartraukių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 16 sausio 2019 - 08:14

O kodėl dedate dviejų skylių kaitlentę?
Kadangi neparašėte kas ir kaip, darau išvadą, kad dėl vietos taupymo. 50cm gartraukis sutaupo 10 cm. vietos prie sienos.

Rašiau, kad spintelė bus 60cm, nors gal ir 50cm būtų galima daryt, nėra Jūsų siūlyto modelio pirkti Lietuvoje. 

Nebus ir nuo to gartraukio efektyvumas nesumažės
Jau seniai visiems rekomenduoju kas turi dujinius paviršius nepirkti ištraukiamu gartraukių

Dėl kokių priežasčių nerekomenduojate? 

Atsakyti
QUOTE(Abonentas @ 2019 01 16, 12:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="speedy" data-cid="72324095" data-time="1547617916"><div><p>O kodėl dedate dviejų skylių kaitlentę?
Kadangi neparašėte kas ir kaip, darau išvadą, kad dėl vietos taupymo. 50cm gartraukis sutaupo 10 cm. vietos prie sienos.</p></div></blockquote><p></p><p>Rašiau, kad spintelė bus 60cm, nors gal ir 50cm būtų galima daryt, nėra Jūsų siūlyto modelio pirkti Lietuvoje. </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kikker" data-cid="72324108" data-time="1547619232"><div><p>Nebus ir nuo to gartraukio efektyvumas nesumažės
Jau seniai visiems rekomenduoju kas turi dujinius paviršius nepirkti ištraukiamu gartraukių</p></div></blockquote><p></p><p>Dėl kokių priežasčių nerekomenduojate? </p><p></p><p></p>

Tai tada galite montuoti 3 skylių dujine.....nerekomenduoja nes po 5-6 metų naudojimo tiesiog nuo riebalų užanką viduje esantys teleskopiniai bėgeliai ir tiesiog neatidarysite...jai tai būtų elektrine tada be problemų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentas @ 2019 01 16, 14:08)
... nors gal ir 50cm būtų galima daryt, nėra Jūsų siūlyto modelio pirkti Lietuvoje. 

Varlėje pasiteiraukite.
QUOTE(Abonentas @ 2019 01 16, 14:08)
Dėl kokių priežasčių nerekomenduojate? 

Dėl fantastinių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 16 sausio 2019 - 12:16
QUOTE(speedy @ 2019 01 16, 12:15)
Varlėje pasiteiraukite.
1. Nurodykite koks gamintojas nerekomenduoja naudoti teleskopinį gartraukį virš dujinės kaitlentės?
2. Naudoju pigią teleskopinę Teka virš dujinės kaitlentės. Tie metai jau praėjo ir nieko nenutiko.

čia mano rekomendacija nes turiu dujine ir po 6 metų naudojimo keičiau,kam aktuali tokia info tas išgirs.....kam ne pirks ištraukiamą
Atsakyti
O aš nekeičiau nei po 5, nei po 6 metų. O gartraukis - pigiausia teleskopinė Teka.
Tai aš rekomenduoju.
P.S. Jei gartraukį naudojate pastoviai - nieko jam neatsitiks. Kas įjungia kartą į mėnesį (kad šilumos iš namų netrauktų lotuliukas.gif ), tai ir užauga visokiom nesąmonėm, nesvarbu dujos ar ne dujos.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2019 01 17, 19:11)
O aš nekeičiau nei po 5, nei po 6 metų. O gartraukis - pigiausia teleskopinė Teka.
Tai aš rekomenduoju.
P.S. Jei gartraukį naudojate pastoviai - nieko jam neatsitiks. Kas įjungia kartą į mėnesį (kad šilumos iš namų netrauktų lotuliukas.gif ), tai ir užauga visokiom nesąmonėm, nesvarbu dujos ar ne dujos.

Tai prašau duoti rekomendaciją kaip išvalyti teskopinius bėgelių ...ko pasekoje gartraukio nėra galimybės ištraukti lengvai....
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 17 sausio 2019 - 19:51
Iš kokios landynės ta nuotrauka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 18 sausio 2019 - 07:26
QUOTE(speedy @ 2019 01 18, 07:25)
Iš kokios landynės ta nuotrauka?

tai koks Jums skirtumas ...Jus papasakokite kaip išvalyti teleskopinius bėgelius...smagu matyti gyvai buitinės technikos prietaisus esančius naujus parduotuvėje bet kai pradedi naudotis susiduri su tokia problema kaip išvalyti.
Tai Jūs čia visiems įrodinėjate kad problemu nėra ...bet jos yra tai prašau mums visiems papsakoti kaip išvalyti šiuo atveju teleskopinius bėgelius kad laikiui bėgant jie atsidarant/užsidarant neužstrigtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 18 sausio 2019 - 08:23
QUOTE(Kikker @ 2019 01 18, 10:11)
tai koks Jums skirtumas  ...Jus papasakokite kaip išvalyti teleskopinius bėgelius...

Nereikia apsišnerkšti tiek. Ten, panašu, reikalingos pamokos apie tvarkymosi įgūdžių formavimą apskritai... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 18 sausio 2019 - 08:34
Ponas Speedy, kaip gartraukio viduje išvalyti gartraukio teleskopinius bėgelius?
Atsakyti