Įkraunama...
Įkraunama...

Garų surinktuvai - 8

QUOTE(speedy @ 2018 12 30, 15:07)
CATA PODIUM - Kinija
CATA MIDAS - Ispanija, bet silpnas.

Bet jei mano virtuve 12 kv m gal uztenka to midas? Nenoriu daugiau moketi nei 130€.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2019 01 04, 01:32)
Bet jei mano virtuve 12 kv m gal uztenka to midas? Nenoriu daugiau moketi nei 130€.

Jei oro išvedimas šalia, užteks.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2019 01 04, 07:19)
Jei oro išvedimas šalia, užteks.

Koks 130 cm
Atsakyti

ka galit pasakyt i lubas montuojamus gartraukius. Esme tame, kad planuoju virtuve be pakabinamu spinteliu, o is esmes gatraukis vienas ant sienos man negrazu ir as nelaikau jo jokiu dekoratyviu akcentu. Virtuves dizaineriai siulo ileisti i lubas.  Virtuve su svetaine jungta, tai tokia abejone kaip jie istrauks? nes iprasta kabinti virs puodu 60-70cm virs, o cia gausis mazdaug 1,5 virs puodu.....

Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2019 01 04, 18:04)
ka galit pasakyt i lubas montuojamus gartraukius.

Brangus džiaugsmas. Jei pasiruošę išlaidoms 1000€ +, galima pradėti galvoti.
QUOTE(Žydriausia @ 2019 01 04, 18:04)
Virtuve su svetaine jungta, tai tokia abejone kaip jie istrauks? nes iprasta kabinti virs puodu 60-70cm virs, o cia gausis mazdaug 1,5 virs puodu.....

Mačiau Falmec (įmontuojami į lubas, motorizuoti (įjungus išvažiuoja iš lubų kiek žemiau), valdomi nuotoliniu pulteliu) sumontuoti virtuvės studijoje, kur rengiami maisto gaminimo kursai. Patalpa, kaip vidutinis lietuvio butas ir susitvarko be problemų.
Tokio tipo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 04 sausio 2019 - 18:20
QUOTE(Žydriausia @ 2019 01 04, 16:04)
<p>ka galit pasakyt i lubas montuojamus gartraukius. Esme tame, kad planuoju virtuve be pakabinamu spinteliu, o is esmes gatraukis vienas ant sienos man negrazu ir as nelaikau jo jokiu dekoratyviu akcentu. Virtuves dizaineriai siulo ileisti i lubas.  Virtuve su svetaine jungta, tai tokia abejone kaip jie istrauks? nes iprasta kabinti virs puodu 60-70cm virs, o cia gausis mazdaug 1,5 virs puodu.....</p>

Susitvarko 4u.gif
https://www.youtube....h?v=GBKPhyF8lVc
Atsakyti

Sveiki, reikia įmontuojamo į 60cm spintelę ištraukiamo gartraukio, po juo bus 2 skylių dujinė kaitlentė, 6kv virtuvėje, turbūt labai galingo nereikia?

Atsakyti
QUOTE(Abonentas @ 2019 01 14, 11:33)
<p>Sveiki, reikia įmontuojamo į 60cm spintelę ištraukiamo gartraukio, po juo bus 2 skylių dujinė kaitlentė, 6kv virtuvėje, turbūt labai galingo nereikia?</p>

Franke FTC 5032 GR/XS LED - metalo spalbos.
Franke FTC 5032 WH V3 LED - baltas.
Apie 70€.
Atsakyti

Sveiki. Situacija beveik kaip pas Abonenta - ar Teka tl6310 bus stipriai blogiau ? Reikia labiau biudžetinio varianto :) Gal rekomenduosit kažka vertesnio dėmesio..

Atsakyti
QUOTE(Latika @ 2019 01 14, 13:39)
Sveiki. Situacija beveik kaip pas Abonenta - ar Teka tl6310 bus stipriai blogiau ? Reikia labiau biudžetinio varianto smile.gif

Pakankamai bus Teka tl6310.
Tiesiog siūlytieji Franke yra 50 cm pločio.
Atsakyti
QUOTE(Abonentas @ 2019 01 14, 09:33)
<p>Sveiki, reikia įmontuojamo į 60cm spintelę ištraukiamo gartraukio, po juo bus 2 skylių dujinė kaitlentė, 6kv virtuvėje, turbūt labai galingo nereikia?</p>

Bus dujine tai geriau pirkti neištraukiamą Elica ELIBLOC 9 LX SILVER F/60
Atsakyti

Pakankamai bus Teka tl6310.
Tiesiog siūlytieji Franke yra 50 cm pločio.

O kodėl man netinka 60cm pločio? 

Bus dujine tai geriau pirkti neištraukiamą Elica ELIBLOC 9 LX SILVER F/60

Tai pirma kaitlentės skylė bus ne po gartraukiu?

Atsakyti