Įkraunama...
Įkraunama...

Garų surinktuvai - 8

Po to, kai rašiau, Cata matyt pabaigė senojo modelio komplektuojančias dalis. Dabar tas vadinamas "senasis" modelis CATA GC DUAL WH 45 jau kiek kitoks. Modelyje skaičiai ir raidės tos pačios, bet pasikeitė techninis kodas.

Tai kurį dabar būtų geriau pirkti "senesnį" ar naujesnį modeliį? :) Kainos skirtumas 70eur.

CATA GC DUAL WH 45  -230eu

CATA GC DUAL A 45 XGWH/D -300eur

Buvau išsirinkęs išvis kinietį CATA GL45 X, bet pačiam pakritikavus ir nusprendžiau kažkiek primokėti ir bent jau ispanišką paimti. :) 

Tai įdomu kiek dabar racionalu mokėti 300 už tą naujausią su trumpalaikiu turbo režimu 820 m³/h .  Nes gi likusiais 3-imis režimais jis analogiškas pigesniam. Aišku skirtumų yra daugiau, kaip inverterinis variklis, kuris man nieko nesako. Na o ten led lemputės ar halogenai man nėra svarbu.  

Gal dar pridėsiu, kad virtuvė sujungta su svetaine 23m2. Ar užteks to 645 m³/h traukos galios?

Nes jeigu jau eiti į 300eu ribą gartraukiui, tai išvis gal jau tada geriau pradėti žiūrėti siemensus ir pnš. :) 

Atsakyti
QUOTE(nevs @ 2018 09 14, 10:40)
Tai kurį dabar būtų geriau pirkti "senesnį" ar naujesnį modeliį? smile.gif Kainos skirtumas 70eur. CATA GC DUAL WH 45  -230eu CATA GC DUAL A 45 XGWH/D -300eur

Pirkčiau "senąjį".
Atsakyti
QUOTE(nevs @ 2018 09 14, 09:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="speedy" data-cid="72202449" data-time="1536851723"><div><p>Po to, kai rašiau, Cata matyt pabaigė senojo modelio komplektuojančias dalis. Dabar tas vadinamas "senasis" modelis CATA GC DUAL WH 45 jau kiek kitoks. Modelyje skaičiai ir raidės tos pačios, bet pasikeitė techninis kodas.

</p></div></blockquote><p>Tai kurį dabar būtų geriau pirkti "senesnį" ar naujesnį modeliį? smile.gif Kainos skirtumas 70eur.</p><p></p><p>CATA GC DUAL WH 45  -230eu</p><p>CATA GC DUAL A 45 XGWH/D -300eur</p><p></p><p>Buvau išsirinkęs išvis kinietį CATA GL45 X, bet pačiam pakritikavus ir nusprendžiau kažkiek primokėti ir bent jau ispanišką paimti. smile.gif 
</p><p></p><p>Tai įdomu kiek dabar racionalu mokėti 300 už tą naujausią su trumpalaikiu turbo režimu <span style="background-color:rgb(249,249,249);font-style:italic;">820 m³/h .  </span>Nes gi likusiais 3-imis režimais jis analogiškas pigesniam. Aišku skirtumų yra daugiau, kaip inverterinis variklis, kuris man nieko nesako. Na o ten led lemputės ar halogenai man nėra svarbu.  </p><p></p><p>Gal dar pridėsiu, kad virtuvė sujungta su svetaine 23m2. Ar užteks to <span style="background-color:rgb(249,249,249);font-style:italic;">645 m³/h </span>traukos galios?</p><p></p><p>Nes jeigu jau eiti į 300eu ribą gartraukiui, tai išvis gal jau tada geriau pradėti žiūrėti siemensus ir pnš. smile.gif </p>

Naujasnis ....ten bus aukštesnė kokybė ir ekonomiškesnis geresni tech. duomenys
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2018 09 15, 11:32)
Naujasnis ....ten bus aukštesnė kokybė ir ekonomiškesnis geresni tech. duomenys

Gal paaiškinsite kaip pasireiškia ta "aukštesnė kokybė" modelyje CATA GC DUAL A 45 XGWH/D rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2018 09 15, 10:40)
Gal paaiškinsite kaip pasireiškia ta "aukštesnė kokybė" modelyje CATA GC DUAL A 45 XGWH/D  rolleyes.gif

Visa info rasite gamintojo puslapyje
http://www.cata.es/e...thalassa-bk/382
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2018 09 15, 12:19)
Visa info rasite gamintojo puslapyje
http://www.cata.es/e...thalassa-bk/382

Nieko ten nerasite: kalbame apie montuojamą į spintelę DUAL A 45 XGWH/D o nuoroda į pakabinamą ant sienos Thalassa. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 15 rugsėjo 2018 - 11:24
QUOTE(speedy @ 2018 09 15, 12:12)
Nieko ten nerasite: kalbame apie montuojamą į spintelę DUAL A 45 XGWH/D o nuoroda į pakabinamą ant sienos Thalassa.  rolleyes.gif

Nejaugi sunku atsivesti norimo gartraukio puslapį ir pasižiūrėti
http://www.cata.es/e...built-in-hoods/
Atsakyti
Tai kad ponia nei nuorodos įdėti nepataikote ... o tose kur įdedate vis tiek nieko į temą nėra.
Atsakyti

Elica SHIRE BL/A/90

SHIRE BL/A/90 žiūrėkite ar pakaks aukščio.....
o kokio dizaino norisi? T forma,su stiklu,modernus ...ar visgi tik kaina svarbu?

Ačiū už patarimus. O koks minimalus aukštis galimas šio gartraukio? Nes skirtinguose puslapiuose randu skirtingus skaičius.

gartraukis bus čia:

Priedas  Capture.JPG   38,68KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olijan: 15 rugsėjo 2018 - 22:25
Priklausomai kaip matuoti. Elica puslapyje rašo: min 380, max 710 mm.
Bet sprendžiant iš paveiksliuko Jums geriau tiktų baltas Elica SHIRE WH/A/90.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 16 rugsėjo 2018 - 08:10

Priklausomai kaip matuoti. Elica puslapyje rašo: min 380, max 710 mm.
Bet sprendžiant iš paveiksliuko Jums geriau tiktų baltas Elica SHIRE WH/A/90.

Taip mačiau kad yra ir baltas.

Mane domina bendras minimalus viso gartraukio su "kaminu" aukštis

Oficialiam puslapyje 385-710mm, kitur rodo kad tik viršutinė dalis nuo 300mm. Todėl ir domiuosi, nes nerandu kur pažiūrėti gyvai.

https://pics.mobillu...775_2653421.jpg

https://www.1a.lt/im...3/857406_xl.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olijan: 16 rugsėjo 2018 - 19:44
QUOTE(olijan @ 2018 09 16, 21:41)
Mane domina bendras minimalus viso gartraukio su "kaminu" aukštis. Oficialiam puslapyje 385-710mm, kitur rodo kad tik viršutinė dalis nuo 300mm. Todėl ir domiuosi, nes nerandu kur pažiūrėti gyvai.

Nelabai suprantu Jūsų padidinto dėmesio aukščiui - juk turite 666 mm. - visais atvejais pakanka tiek nišos aukščio, tiek kamino aukščio.
Labiau reikėtų susirūpinti dėl rozetės vietos. Kaip planuojate prijungti gartraukį ir išvesti ortakį?
Atsakyti