Įkraunama...
Įkraunama...

Garų surinktuvai - 8

Galingesniems gartraukiams gerai būtų 15 cm ortakis. Paprastai Jų parametrai ir rašomi tokiai jungčiai.
Papildyta:
Nieko keisto - baldininkas tą juostelę galės uždėti tokią, kad Jūsų žmonai būtų gražu.

O tai kokia nuomonė apie šiuos du modelius AEG DPB5650M; BOSCH DFM064A51. Ar visgi rekomenduotumėt kokį kitą imti?

Atsakyti
QUOTE(Henrikas Kapaciauskas @ 2018 08 18, 20:22)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="speedy" data-cid="72181698" data-time="1534603087">
<div>
<p>Toks: <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.cata.es/en/catalog/hoods/built-in-hoods/gc-dual/43'>http://www.cata.es/en/catalog/hoods/built-...oods/gc-dual/43</a></p>
</div>
</blockquote>
<p>Ačiū speedy, bet žmona prabrokino - tipo negražus smile.gif, nors man patiko. Jai labiau patinka ištraukiami metaliniai, pvz. kokia nuomonė apie šį modelį AEG DPB5650M (keista, kad šiam gartraukiui priekinį panelė perkama atskirai) arba ši BOSCH DFM064A51. Gal dar kokių panašių variantų rekomenduotumėt, biudžetas apie 200 €. Beje ar yra skirtumas kokia diametro turėtų eiti gartraukio vamzdis?</p>

Gal “zmonai reikia pasakyti kad jai desite teleskopinius gadinsime virtuves spinteles priekini fasada ir visgi CATA GC DUAL BK 45 juodo stiklo arba CATA GC DUAL WH 45 balto stiklo bus ir graziau ir lengvesne prieziura..... 4u.gif
Atsakyti

Ačiū speedy, bet žmona prabrokino - tipo negražus :), nors man patiko. Jai labiau patinka ištraukiami metaliniai, pvz. kokia nuomonė apie šį modelį AEG DPB5650M (keista, kad šiam gartraukiui priekinį panelė perkama atskirai) arba ši BOSCH DFM064A51. Gal dar kokių panašių variantų rekomenduotumėt, biudžetas apie 200 €. Beje ar yra skirtumas kokia diametro turėtų eiti gartraukio vamzdis?

kad jo nesimato, kas ten gali būt gražaus/negražaus  :huh2:

Atsakyti

Sveiki,

reikia issirinkti gartrauki, baltos spalvos, 45 laipsniu kampu. Patalpa bendra su valgomuoju ir salionu, tai noretusi galingesnio, bet kuo tylesnio. Kaitlente 60cm. Ar tikslinga deti didesni nei 60 cm gartrauki?

Kolkas turiu siulymus tik Elica: SHIRE WH/A/90 arba STRIPE WH/A/90 

I ka dar galeciau ziureti?

Aciu

Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2018 08 24, 12:35)
Patalpa bendra su valgomuoju ir salionu, tai noretusi galingesnio, bet kuo tylesnio. ... Kolkas turiu siulymus tik Elica: SHIRE WH/A/90 arba STRIPE WH/A/90 

SHIRE WH/A/90 arba STRIPE WH/A/90 ne apie tai kad kuo tylesnis ...
Pabandykite surasti CATA THALASSA 700XGWH jei turite daug laiko ar DWK97JM20 jei lėšos neriboja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 24 rugpjūčio 2018 - 11:19
QUOTE(Ainoa @ 2018 08 24, 11:35)
<p></p><p>Sveiki,</p><p></p><p>reikia issirinkti gartrauki, baltos spalvos, 45 laipsniu kampu. Patalpa bendra su valgomuoju ir salionu, tai noretusi galingesnio, bet kuo tylesnio. Kaitlente 60cm. Ar tikslinga deti didesni nei 60 cm gartrauki?</p><p></p><p>Kolkas turiu siulymus tik Elica: SHIRE WH/A/90 arba STRIPE WH/A/90 </p><p></p><p>I ka dar galeciau ziureti?</p><p></p><p>Aciu</p>

Vokietijoje pagamintas BOSCH DWK97JM20 o jai kaina kandžiojasi tada Lenkijoje pagamintą Electrolux EFV80464OW
Atsakyti

Bandom su žmona išsirinkti pilnai įmontuojamą neištraukiamą gartraukį į 60cm pločio spintelę (kaitlentė irgi bus 60cm). Virtuvė sujungta su svetaine, viso apie 35m2. Norėtųsi išvaizdaus, nes iš svetainės, sėdint ant minkšto kampo, matysis gartraukio dugnas, tai bet kokie grotuoti netinka  :)  Taip pat būtų gerai, kad dirbdamas neužgožtų teliko :) Biudžetas +- 300€
Žiūrėjom kelis variantus:

Elica HIDDEN IXGL/A/60
FRANKE INCA LUX FBI 537 XS LED1

Kurį iš jų rekomenduotumėte? Gal dar kokių geresnių variantų yra rinkoje? Patarkit  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Minde83 @ 2018 08 28, 08:38)
<p>Bandom su žmona išsirinkti pilnai įmontuojamą neištraukiamą gartraukį į 60cm pločio spintelę (kaitlentė irgi bus 60cm). Virtuvė sujungta su svetaine, viso apie 35m2. Norėtųsi išvaizdaus, nes iš svetainės, sėdint ant minkšto kampo, matysis gartraukio dugnas, tai bet kokie grotuoti netinka  smile.gif  Taip pat būtų gerai, kad dirbdamas neužgožtų teliko smile.gif Biudžetas +- 300€

Žiūrėjom kelis variantus:
Elica HIDDEN IXGL/A/60

FRANKE INCA LUX FBI 537 XS LED1

</p>
<p>Kurį iš jų rekomenduotumėte? Gal dar kokių geresnių variantų yra rinkoje? Patarkit  smile.gif​ </p>

Gal visgi geriau imti su stiklu,priežiūra lengvesnė ir jai žmona tuo metu nebus išvalius stiklo atsisedus nesimatys nešvarumai 4u.gif
Dar yra toks
CATA GC DUAL WH 45
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2018 07 31, 08:31)
Electrolux EFP60460OX

Laba,dar klausimu kilo,jei imam sita gartrauki,sakykit man gaminant visad reiks ji istraukti ar galima ir suskleista naudoti?ir jei man iseina viskas per gofra i ventiliacijos anga, nedeti visi anglies filtru?nes skaiciau kad jie neieina ji perkant,reikia tskirai uzsakineti ir dar valymas gaunasi tik pati virsu,nu taip iseina jo apacia pavalyti ir viskas ar reiks kartkartemis ji kazkaip issimontuoti?Gal kvaili klausimai,bet man aktualus?Nesu turejus gartraukio ax.gif
priminsiu virtuve su svetaine 42 kv m,eina i ventilecine anga, pergorfa 125 skersmuo.
NORISI,KAD KUO MAZIAU KVAPU GAMINANT BUTU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 31 rugpjūčio 2018 - 10:19
QUOTE(garbane @ 2018 08 31, 11:17)
Laba,dar klausimu kilo,jei imam sita gartrauki,sakykit man gaminant visad reiks ji istraukti ar galima ir suskleista naudoti?ir jei man iseina viskas per gofra i ventiliacijos anga, nedeti visi anglies filtru?nes skaiciau kad jie neieina ji perkant,reikia tskirai uzsakineti ir dar valymas gaunasi tik pati virsu,nu taip iseina jo apacia pavalyti ir viskas ar reiks kartkartemis ji kazkaip issimontuoti?Gal kvaili klausimai,bet man aktualus?Nesu turejus gartraukio ax.gif
priminsiu virtuve su svetaine 42 kv m,eina i  ventilecine anga, pergorfa 125 skersmuo.
NORISI,KAD KUO MAZIAU KVAPU GAMINANT BUTU 4u.gif

Gartraukis veiks tik ištraukus.
Jai išvedimas daromas į venteliacijos angą angliniai filtrai nededami
Iš apačios yra metaliniai fitrai jie lengvai išsiima ir juos galima plauti indaplovėje.
Todėl tiems kas nenori gadindi baldinio fasado renkasi įmontuojamą neištraukiamą gartraukį
pvz kaip Elica ELIBLOC HT GR A/60
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2018 08 31, 11:43)
Gartraukis veiks tik ištraukus.
Jai išvedimas daromas į venteliacijos angą angliniai filtrai nededami
Iš apačios yra metaliniai fitrai jie lengvai išsiima ir juos galima plauti indaplovėje.
Todėl tiems kas nenori gadindi baldinio fasado renkasi įmontuojamą neištraukiamą gartraukį
pvz kaip Elica ELIBLOC HT GR A/60

Elica raso,kad ortakiui 150 cm,tiktu su mano 125Cm?Šis yra galingesnis uz mano mineta Elektroliux?

O sakykit kas praktiskiau,teleskopinis ar pilnai imontuotas?
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2018 08 31, 20:14)
Elica raso,kad ortakiui 150 cm,tiktu su mano 125Cm?

Komplekte yra perėjimas 150->125.
Atsakyti