Tikrai ne. Juolab kad komplekte bus perėjimas į 125.
Tikrai ne. Juolab kad komplekte bus perėjimas į 125.
o pas mus 100 aciu, apziuresiu variantus )
galingiems gartraukiams reikia išpūtimo angos diametro 150 mm kitu atveju dideja triukšmas mažėja galingumas
Gal kas paaiškinti, kaip įmontuojamas gartraukis, neuždengdamas pilnai kaitlentės, gali funkcionuoti?
Na bet siurblys tai lankstus, o gartraukio nepasuksi į garų pusę. Nepagalvokite, kad piktinuosi - noriu geriau suprasti veikimą.
Keistai mano galva gaunasi - priekyje dešinėje didžiausia ir labiausiai naudojama virimo vieta - o gaunasi, kad ji neuždengta?
</p><p>Keistai mano galva gaunasi - priekyje dešinėje didžiausia ir labiausiai naudojama virimo vieta - o gaunasi, kad ji neuždengta?</p>
gartraukis veiks efektyviai tik tuomet kai patalpoje bus užtikrinamas pakankamas šviežio oro pritekėjimas iš lauko todėl gaminimo metu praverkite langądar patarčiau gartraukį įjungti maksimaliu pajėgumu keletui minučių prieš pradedant gaminti kad susidarytų oro apykaita patalpoje
gartraukis veiks efektyviai tik tuomet kai patalpoje bus užtikrinamas pakankamas šviežio oro pritekėjimas iš lauko todėl gaminimo metu praverkite langądar patarčiau gartraukį įjungti maksimaliu pajėgumu keletui minučių prieš pradedant gaminti kad susidarytų oro apykaita patalpoje
Manau cia svarbiausias dalykas naudojant gartrauki
Matote, pas mus bus rekuperacija ir gartraukis su ja "draugaus", bet niekas iki šiol nesugebėjo pasakyti kokio galingumo gartraukio reikia mano pakankamai didelei virtuvei sujungtai su svetaine apie 24 kv.m. O ortakio jungtis 15 cm - leidžia pakankamai galingą gartraukį pajungti.
Labiausiai tai norisi įmontuojamo, o ir pinigėlių sutaupyti irgi ne prošal - noriu optimalaus veikimo/kainos santykio.
[right][snapback]72166736[/snapback][/right]
+nereikia galvoti kad nusipirkus galingą gartraukį jis veiks efektingai
[right][snapback]72166756[/snapback][/right]
Jums negamina pirkti labai galingo iki 350 m³/h pilnai užteks
Jums negamina pirkti labai galingo iki 350 m³/h pilnai užteks
Vat ir aš taip manau. O kaip veiks - būtinai parašysiu į forumą.