<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="glossi" data-cid="72977982" data-time="1657806553"><div><p>Tą pačią dieną ir aš buvau priimamajame
Taip pat visą dieną kalė, kaip ir jum,po 10-15 per min.ir tokie baisūs, skausmingi. Nieko neina daryti,vos ne už sirdies susiemus būni, kazkoks košmaras! Vakare neapsikentus važiavau, bet ten dar labiau nervavaus ir visai sutriko ritmas. Pagulde,tai jis atsistate,bet permusimu tai buvo begalės. Bet jie nekreipia demesio i juos. Kalio buvo mažoka, 3,9. Sulašino ir paleido. Man tai jokių vaistų neleido.nei aritminiu,nei raminanciu. Reiktų užsidėti holteri ir po to keliauti pas elektrofiziologa,nes neimanoma taip kankintis.
Papildyta:
Tainpasidarykit holterio monitoriavima betkokioj privacioj klinikoj ir bus aisku,kiek jų būna per parą. As dariausi pries kokį mėnesį, bet po to žymiai padaugėjo. Galvoju,vel pasidaryt.</p></div></blockquote><p>Ar darėtės jau holterį? Ką parodė? </p><p>Aš taip pavargau nuo tų permušimų, ne tas žodis. Buvo va mėnesis, kai jų nebuvo. Atsigavau, galvojau na gal pasisekė ir jie jau pasibaigė. Ir nieko panašaus, va vakar vėlai vakare su dukra važiavome dviračiu, lygiais takais, jokių kalniukų, ir pradėjo makaluotis. Šiaip pastebėjau, kad man nuo fizinio krūvio būna. Bet nesuprantu, kodėl skaitant knygą irgi gali užeiti
Bet ir nuo fizinio krūvio ne visada būna
Ai, jau nebežinau. Neatseku nuo ko. Panašu, kad visą gyvenimą teks kankintis. Man 37, vaikai ūgtelėję, atrodo lieka tik mėgautis gyvenimu. Tyriausi viską, kas gali sukelti tokią savijautą, nieko neranda. Kaip viena kardiologė pasakė, teks išmokti su jais gyventi. Jeigu neišprotėsiu, tai bus gerai.</p>
Nesidejau holterio,nes man jie rimo rimo ir kolkas ramu,bet dabar pradėjo pulsas šokinėti
tai vel baisu,nes man yra buve takichardija.