QUOTE(Giedrushka1234 @ 2022 07 08, 18:57)
<p>Glosi.,</p><p>Man šiandien visą dieną vargina permušimai . Atrodo tik įkvepi ir smūgis. Net nebežiūrėjau kiek per minutę. Prisigėriau kalio ( 4 rodo tyrimas), lexotanilį. Darbe sesutė dar davė kaptokrili, nes pulsas 118 ( manau dėl to išgąsčio, kad tiek daug). Nepadėjo. Išvariau į priimamąjį. Ten suleido relanium, davė 2 tabl.anturimninių vaistų. Sulašino kalį. EKG neužfiksavo nieko tik pulsą133. </p><p>Pagulėjus ligoninėj lyg ir vėl aprimo.. tad išvažiaviau tiesiai į darbą. Nu darbe vėl viskas iš pradžių. Grįžau namo verkiu, nežinau kaip gyventi? Bijau pajudėti, kad neprasidėtų vėl vos ne po 10 į minutę. Kaip susigyvent?</p>
Tą pačią dieną ir aš buvau priimamajame
Taip pat visą dieną kalė, kaip ir jum,po 10-15 per min.ir tokie baisūs, skausmingi. Nieko neina daryti,vos ne už sirdies susiemus būni, kazkoks košmaras! Vakare neapsikentus važiavau, bet ten dar labiau nervavaus ir visai sutriko ritmas. Pagulde,tai jis atsistate,bet permusimu tai buvo begalės. Bet jie nekreipia demesio i juos. Kalio buvo mažoka, 3,9. Sulašino ir paleido. Man tai jokių vaistų neleido.nei aritminiu,nei raminanciu. Reiktų užsidėti holteri ir po to keliauti pas elektrofiziologa,nes neimanoma taip kankintis.
Papildyta:
QUOTE(Giedrushka1234 @ 2022 07 09, 08:36)
<p>Na śirdies echo darė, nieko tokio nerado. Hotlerio net nesiūlė. Įdomiai tik buvo kai darė EKG priimamajame du kartus nestipriai širdelė susivertė, na pagalvojau, pagaliau užfiksuos permušimus.... nu , bet nieko neužfiksavo. Nu galvoju tai man su galva negerai? Ir tada kas tai buvo?...žinoma nepriminė tuos tikruosius permušimus, bet kažkokie spurdėjimai tai tikrai buvo.... tai nurašė , kad tokie jutimai kai didelis pulsas. </p><p>O šiaip be kalio kai uźeina stiprus priepuolis gal kažką vartojat?</p><p>Iš prigimties esu be galo jautri, nu ok įkaliu tų raminančių, bet ir tie nepadeda...nebent reikia gulėti.</p><p>Beje dar visa tai nurašau ant lėtinio pervargimo, nes pusantro mėn.dirbau po 12 val kasdien ir turėjau tik 8 išeigines. O ir dabar darbo tiek, kad pradeda tikrąja ta žodžio prasme pabaigoje pykinti😬🙂</p>
Tainpasidarykit holterio monitoriavima betkokioj privacioj klinikoj ir bus aisku,kiek jų būna per parą. As dariausi pries kokį mėnesį, bet po to žymiai padaugėjo. Galvoju,vel pasidaryt.