Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdos

Kai nuėjau pas gydytoją dėl kitų ligų, ji pamatavo spaudimą. Aparatas parodė 150 ant kiek nebepamenu. Tai ji liepė staigiai nusipirkti vaistų išgerti ir gulėti. Taip pat liepė nusipirkti aparatą ir matuotis. 

Po savaitės aš jai sakau, kad namuose kai nieko neveikiu būna normalus spaudimas. Tai sako gerk kai sukils. .... nu tai ir nežinau kada jis sukyla 🤣🤣🤣. Juk nesimatuosiu kas valandą. 

Tai ir nelabai suprantu gert man tuos vaistus ar ne.🤔

Atsakyti

Glosi.,

Man šiandien visą dieną vargina permušimai . Atrodo tik įkvepi ir smūgis. Net nebežiūrėjau kiek per minutę. Prisigėriau kalio ( 4 rodo tyrimas), lexotanilį. Darbe sesutė dar davė kaptokrili, nes pulsas 118 ( manau dėl to išgąsčio, kad tiek daug). Nepadėjo. Išvariau į priimamąjį. Ten suleido relanium, davė 2 tabl.anturimninių vaistų. Sulašino kalį. EKG neužfiksavo nieko tik pulsą133. 

Pagulėjus ligoninėj lyg ir vėl aprimo.. tad išvažiaviau tiesiai į darbą. Nu darbe vėl  viskas iš pradžių. Grįžau namo verkiu, nežinau kaip gyventi? Bijau pajudėti, kad neprasidėtų vėl vos ne po 10 į minutę. Kaip susigyvent?

Atsakyti

Glosi.,

Man šiandien visą dieną vargina permušimai . Atrodo tik įkvepi ir smūgis. Net nebežiūrėjau kiek per minutę. Prisigėriau kalio ( 4 rodo tyrimas), lexotanilį. Darbe sesutė dar davė kaptokrili, nes pulsas 118 ( manau dėl to išgąsčio, kad tiek daug). Nepadėjo. Išvariau į priimamąjį. Ten suleido relanium, davė 2 tabl.anturimninių vaistų. Sulašino kalį. EKG neužfiksavo nieko tik pulsą133. 

Pagulėjus ligoninėj lyg ir vėl aprimo.. tad išvažiaviau tiesiai į darbą. Nu darbe vėl  viskas iš pradžių. Grįžau namo verkiu, nežinau kaip gyventi? Bijau pajudėti, kad neprasidėtų vėl vos ne po 10 į minutę. Kaip susigyvent?

As per daug metu ir daug tyrimu priejau sekanciu isvadu:

Kada turiu kalio apie ~4 - istisi permusimai, buna, kas antras duzis permusimas.

Kada vartoju kali kapsulem po 300mg - sugebu pasiekti 4,3-4,5 - permusimai bunai kartais dazni, kartais retesni.

Is savo senesniu tyrimu matau, kad kada kalio turiu daugiau nei 4,8 - jokiu permusimu.

Radau pirkti kalio citrato milteliais, skrandzio man nedirgina, gryno kalio pakelyje 1 gramas, kaina nedidele.

Imu kas ryta po grama, kaip koks narkomanas. Permusimai lb reti. Vartoju taip jau apie menesi, nesusiruosiu vis issitirti, kiek turiu kalio su tokiom dozem.

Atsakyti

Pirmadienį dariaus kalio tyrimą, rodė 4. Šįryt įkaliau kalio chlorido tabl. Priimamajame padarę tyrimą rado jau

4,41. Bet tokių priepuolių kaip šnd dar nėra buvę. Esu turėjus kalį ir 3,2, bet net tada nebuvo taip.

Kaip reikia dirbti, kai tik kažką reik vairuotojui pasakyt, tai tuoj smūgis ir užstringa žodis🥺.

Kol būna keletą ar net keliasdešimt permušimų per dieną, kažkaip nestresuoju. Nu bet šiandien net buvo tokia mintis, kad greičiau ta širdis sustotų, nes čia jau ne gyvenimas . O ta baimė kelia paniką, varo į depresiją.

Atsakyti

Pirmadienį dariaus kalio tyrimą, rodė 4. Šįryt įkaliau kalio chlorido tabl. Priimamajame padarę tyrimą rado jau

4,41. Bet tokių priepuolių kaip šnd dar nėra buvę. Esu turėjus kalį ir 3,2, bet net tada nebuvo taip.

Kaip reikia dirbti, kai tik kažką reik vairuotojui pasakyt, tai tuoj smūgis ir užstringa žodis🥺.

Kol būna keletą ar net keliasdešimt permušimų per dieną, kažkaip nestresuoju. Nu bet šiandien net buvo tokia mintis, kad greičiau ta širdis sustotų, nes čia jau ne gyvenimas . O ta baimė kelia paniką, varo į depresiją.

As esu turejes nekart kada kas antras duzis permusimas - ypac kada atsiguli.

Miriau mazdaug 1000 kartu.

Kalio chloridas eda skrandi, citratas - minimaliai.

Siaip yra tyrimu, kurie galbut parodytu, kas vagia kali. Bet jie nera pigus. Galvoju pasidaryt.

Cia kiekvienam zmogui skirtingai, nebutinai del kalio gali but problemos.

Bet jeigu sirdis istirta, tai geriausiai pasekti.

Jeigu yra aukstesnis kalis ir vistiek permusimai - gali but diafragmos (stemples) isvarza. Jinai isvis salia sirdies, jai nepalieka normalios erdves darbui, ir gali del to buti permusimai.

Atsakyti

Na śirdies echo darė, nieko tokio nerado. Hotlerio net nesiūlė. Įdomiai tik buvo kai darė EKG priimamajame du kartus nestipriai širdelė susivertė, na pagalvojau, pagaliau užfiksuos permušimus.... nu , bet nieko neužfiksavo. Nu galvoju tai man su galva negerai? Ir tada kas tai buvo?...žinoma nepriminė tuos tikruosius permušimus, bet kažkokie spurdėjimai tai tikrai buvo.... tai nurašė , kad tokie jutimai kai didelis pulsas. 

O šiaip be kalio kai uźeina stiprus priepuolis gal kažką vartojat?

Iš prigimties esu be galo jautri, nu ok įkaliu tų raminančių, bet ir tie nepadeda...nebent reikia gulėti.

Beje dar visa tai nurašau ant lėtinio pervargimo, nes pusantro mėn.dirbau po 12 val kasdien ir turėjau tik 8 išeigines. O ir dabar darbo tiek, kad pradeda tikrąja ta žodžio prasme pabaigoje pykinti😬🙂

Atsakyti

Man buna kartais raumenu "tikai" ivairiose vietose - iskaitant ir prie sirdies. Atrodo kad isvis ten viskas makaluojasi, bet pasitikrinu pulsa (ranka ant kaklo) - viskas gerai.

Be kalio dar bandziau betablokatorius - aplamai as juos vartoju del per didelio pulso. Pulsa mazina, bet permusimu negydo.

Gali buti permusimai ir nerviniu pagrindu - tada padetu raminantys - benzodiazepinai.

Tai faktas kad ir del persidirbimo gali buti - tai labai kenkia sirdziai. Kokia prasme po tiek dirbti...? Visu pinigu neuzdirbsit ir sveikatos veliau nenusipirksit uz uzdirbtus pinigus. As jau pasimokiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svecias007: 09 liepos 2022 - 09:22

Tikrai dirbau ne dėl pinigų. Gavos taip, kad kolegė išėjo lauk ir mokinau naują mergaitę . Tai ji ėjo po 12 val×2 dienos....ir toliau mano dvi dienos po 12. Tai taip ir gavos, kad ją turėjau mokyt jos darbo dienomis ir + eiti savo darbo dienas. 

Tarkim nerviniu pagrindu, nu kaip vakar gavau 1 lexotanilio + 1 relanium. Nu kol priėmimo skyriu gulėjau viskas buvo aprimę. Grįžau į darbą ir vėl širdutė vartosi, net pulso nebesupratau. Dar papokštavom, kad alergija darbui ir širdis priešinasi 🤣.

Šiaip aš esu judrus žmogus. Visada darbe juokias , kai įeinu į valgyklą....sako tokia energija kai užneša,,,, bet deja, kad tos sveikatos nėra.

Šiaip man 41 m. Permušimus jaučiu nuo 18m po didelio streso.

Lyg ir esu susigyvenus, nu bet su tokiais, kaip jůs sakot, kas antras dūžis permušimas, nežinau kaip susigyvent?

Būna ir pas mane pulsas į didžiąją pusę. Ir Betaloc yra išrašę tik tuo atveju kai didelis pulsas.

Kaip jūs gyvenat, kaip reikia man susigyvent kai kąsnis stringa nuo permušimų.?

Atsakyti

Jautriems zmonems viskas turi itakos. Ir stresas ir nuovargis ir kalio trukumas. Dekit holteri ir bus matyt kiek ten tu duziu i sona yra. Man budavo irgi tokiu dalyku,kad atrodo kas antras ar trecias duzis permusa.  Svarbiausia mazinti stresavima,cia toks dalykas,kad jei tik imi sekti kiek ten permusa,tai uzburtas ratas.  Kazka raminancio pagerkit, kazkokia maloni veikla, kas padetu tiek susikomsentruoti i kitka, ir kali sekit. Praeis tikrai !  🧡

Atsakyti

Tikrai dirbau ne dėl pinigų. Gavos taip, kad kolegė išėjo lauk ir mokinau naują mergaitę . Tai ji ėjo po 12 val×2 dienos....ir toliau mano dvi dienos po 12. Tai taip ir gavos, kad ją turėjau mokyt jos darbo dienomis ir + eiti savo darbo dienas. 

Tarkim nerviniu pagrindu, nu kaip vakar gavau 1 lexotanilio + 1 relanium. Nu kol priėmimo skyriu gulėjau viskas buvo aprimę. Grįžau į darbą ir vėl širdutė vartosi, net pulso nebesupratau. Dar papokštavom, kad alergija darbui ir širdis priešinasi 🤣.

Šiaip aš esu judrus žmogus. Visada darbe juokias , kai įeinu į valgyklą....sako tokia energija kai užneša,,,, bet deja, kad tos sveikatos nėra.

Šiaip man 41 m. Permušimus jaučiu nuo 18m po didelio streso.

Lyg ir esu susigyvenus, nu bet su tokiais, kaip jůs sakot, kas antras dūžis permušimas, nežinau kaip susigyvent?

Būna ir pas mane pulsas į didžiąją pusę. Ir Betaloc yra išrašę tik tuo atveju kai didelis pulsas.

Kaip jūs gyvenat, kaip reikia man susigyvent kai kąsnis stringa nuo permušimų.?

Galbut laikas keisti darba? Uzsiimti kazkuo, kas malonu, idomu, nekelia streso ir dar pinigus moka.

As aplamai seniau nejausdavau sirdies darbo, dabar jauciu ir girdziu ja. Tai pasidare nuo darbo (pinigu kalimo) - po 12 val. pamainomis, su istisu stresu 5 metus. Galiausiai atsisake visas organizmas.

Kada prasidejo istisi permusimai ir nenumiriau (daug kartu miriau) - tai ir susigyvenau.

Atsakyti

Na manau nuo 18 m iki dabar tikrai jau būčiau numirus. 

Darbas pas mane neblogas, tik tokios aplinkybės susidarė šiuo metu.

O labiausiai įtampa namuose. Turiu kitatautį vyrą. Tai kalbos barjeras tarp vaiko ir jo veda mane iš proto. Jie vienas su kitu nesusišneka. Vaikas nesupranta tėčio ir atvirkščiai  . Žinojau, kad bus nelengva, nu bet jau ir čia norisi pasuoti.🤣

Taip, kad darbas man issigelbėjimas. .....

Atsakyti

Na va,Jūs pati ir įvardijote permušimų ir nerimo priežastis-stresas,įtampa namuose,o gelbėjatės nuo to persidirbimu darbe🤷🤦nieko gero nebus,kol nesusitvarkysite su visu tuo. Sakau iš patirties.Ir be to dėl pastovaus streso mažėja kalis,o tai dar viena priežastis permušimams,nenormaliam pulsui ir nerimui

Atsakyti