Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdos

Koks pragaras jausti tuos permušimus ir su jais gyventi. Vėl jie mane užluolė ir nesitraukia. Kame čia reikalas? Kodėl jie ir vėl atsirado ir niekaip nedingsta? Kali pasikėliau iki 4.1. Vistiek permušinėja. Kaip su tuo susigyventi?

Dar kelt ir kelt kali.

Susigyventi galima per laika.

Atsakyti

Ar jums tiek daug ju yra,kad taip stipriai pergyvenat? As i 1500 net demesio nekreipiu,gyvenu ir dziaugiuosi kad gyvenu.

Atsakyti

Gal ne tiek ir daug, tačiau tos ekstrasistolės labai stiprios. Net su skaumu krutinėje pasireiškia. Arba atrodo kita kart,  kad net visas kūnas apmiršta kai širdelė pasikalatoja. Tokie smūgiai man būna, arba toks pojūtis kad kažkas vartosi tavo viduje. Tada atrodo, kad jau ritmas trinka ir išsigastu labai😢

Atsakyti

As manau,kad jums reikia pavartoti raminamuju, nes toks jautrumas perdetas nieko gero. Ekstrasistoles ir as jauciu stipriai,lartais atrodo net paapurda kazkaip,bet kai maziau emiau kreipti demesio,tai ju ir mazeja. Itampa ir laukimas kaip cia dabar versis ta ekstrasistole,skatina atejima sekancios. As turejau nerimo sutrikima po geru bedu,tai tada kas trecias duzis vertesi. Kreipiausi pas gyd,israse raminamu,pageriau,po to papildu nemazai ir sirdis aprimo gerokai. Dabar tikrai tiek neimu i galva,nu verciasi,spurda,o ka as galiu pakeisti,nieko,tik stengtis nesinervuoti,nes nuo to tik blogeja. Siulau ir jums nei skaiciuot,nei klaisytis,nei laukt kaip ten si karta suspurdes. Tiek laiko jau turit jas,kaip matot esat gyva,rasot ,skaitot,gyvenat,reiskia viskas yra visai nebligai !

Atsakyti

Ačiū už pasidalintus išgyvenimus ir patarimus.  Bandysiu kokiu raminančiu pavartot. Nes tikrai pastaruoju metu jaučiu vien tik nerima. 

Atsakyti

Labas visoms,

sakykite, ar yra čia sergančių autoimuniniu tiroiditu? Aš jį turiu, TTH kol kas normos ribose, tiroksino nereikia. Tik vat ir galvoju, ar negali man tie permušimai būti nuo šios ligos? Nors aplink pilna moterų su mano diagnoze, tačiau ekstrasistolija nesiskundžia. Tiroiditą turiu jau kokie 5-6 metai, anksčiau permušimai buvo pavieniai ir reti, na dabar užeina tokiais etapais, kad nežinau kur dėtis. Jau antrus metus kankinuosi. Loram, gal Jūs turite patirties su tiroiditu?

Atsakyti

Ir aš turiu autoimuninį tiroidita. Skydliaukės hormonai normos ribose. Niekad nebuvo sutrikę. Vaistu jokiu nevartoju. Aš irgi galvojau, kad gal čia tiroiditas kaltas dėl permušimu, bet man endokrinologai sakė, kad jei skydliaukės veikla nesutrikusi tai širdis čia ne prie ko. 

Atsakyti

Na kardiologas man ne vienas sakė, kad galbūt. Mokslas neįrodė, kad nesukelia. Nors man tai labai keistai atrodo, kad skydliaukė veikia, tai kaip gali kenkt širdžiai. Suprantu, kai sutrinka. Kiek lankiausi pas endokrinologus, visi tvirtina, kad neturėtų sukelt ekstrasistolių... Tai vat ir žinok.

Atsakyti

Is kur jos kyla,itariu niekas nepasakys. Man siuo metu tiesiog nuo judesio verciasi,uzejo vakar ir taip normaliai. Itariu,kad vel kalis pavaziavo i apacia,baisiai nesilaiko jis. Nieko nepadarysi,jei nera milziniskas skaicius,tai va ir tenka susigyventi. Skydliauke veikia,pazistama geria kazka nuo skydliaukes,nes jei negeria,sirdis lipa lauk,taip ji apibudina ta jausma.

Atsakyti

tai aš tą ir turiu omenyje dėl skydliaukės: jei ji veikia per stipriai, geriami vienoki hormonai, jeigu ji veikia per mažai, skiriami kiti hormonai. Man ir Manikai, viskas veikia kaip turi būti, tik skydliaukė pati save naikina, todėl laiko klausimas, kada teks susidraugauti su hormoniniais vaistais. O gal ir nereiks, visaip būna :)

Man irgi prasidėjo etapas ektrasistolių nuo judesio, pasilanksčiau kieme ir užsikūrė motoriukas  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramske: 24 kovo 2022 - 18:19

Man ramybes busenoje tai dar nieko,gulint sakykim,sedint,bet jau tik zingsniuot pradedu, tai ir pulsas ir ekstrasistoles. Matyt cia daugeliui uzsikure,kas ju turejo. Siamdiem lekiau mildronato pirkt pas savo vaistininke,paplepejom,tai sako kas cia yra,ar oras ,ar slegis, dauguma skundziasi sirdies problemomis..

Atsakyti

O kas tas mildronatas? Kaip suprantu vaistas kažkoks? 

Juk turint problemų su širdimi rekomenduoja kaip tik daugiau judėti, vaikščioti, stiprinti širdį. Kai užeina blogumai, tai norisi tik gulėti  :4u: bent jau man. Gal kad saugiau jaučiuosi, nežinau.

Atsakyti