Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdos

"Tai ne liga, o kitų ligų simptomas!
Ekstrasistolijos gali būti fiziologinės (arba pasitaikančios sveikiems žmonėms).
Sveiki žmonės eksrasistolių paprastai nejaučia. Jas gali išprovokuoti padidėjęs jautrumas, emocijos (nerimas), depresija, pervargimas, kava, cigaretės, kokainas. Neretai jas sukelia įvairios širdies ligos (krūtinės angina, padidėjęs arterinis kraujo spaudimas, miokarditas, miokardo infarktas ir kt.).
O taip pat kitos, ne širdies ligos: kalio sumažėjimas organizme (pavyzdžiui, vartojant šlapimą varančius vaistus), vaistai (digoksinas, antiaritminiai, nuo depresijosir kt.), pilvo pūtimas, skydliaukės veiklos sutrikimai ir t.t."
Atsakyti

Ne liga ne,ir man taip sake. Impulsai laidumo kazkaip.kitaip ten kartais suveikia. Laikykites,nesinervuokit ir gyvenkit toliau. Mano pzistama su beveik 7000 ekstrasistoliu po kalnus ropinejo,tad as su savo plius minus 1500 (paskutinis holteris tiek rode) lendu po lapais ir sakau viskas yra gerai !!!! :D

Paskaicius jusu zinutes ir man siek tiek ramiau pasidare  :4u:​  aciu, uz pasidalinta patirti😉

Atsakyti

Nera uz ka.!  ;)  Bukim visos sveikos 🥰

Atsakyti

Radau kazkokio Chronocard pakaitalo:

https://www.eurovais...inkstu-kapsuliu

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20220223_175531.jpg   33,52KB   0 Parsiųsta kartųLoram, gal dar galite pakomentuoti Holterio tyrimus? :)

Atsakyti
QUOTE(Agni33 @ 2022 02 23, 17:57)
<p>Priedas  Screenshot_20220223_175531.jpg   33,52KB   0 Parsiųsta kartųLoram, gal dar galite pakomentuoti Holterio tyrimus? smile.gif</p>

Tai tiek ten tų ekstrasistolių.... O kada buvo fiksuotas tas 9 kompleksų paroksizmas? Ar tuo metu ką nors jautėt? Gal jums kartojasi tie priepuoliai ir ne ekstrasistoles yra problema
Atsakyti

Tai tiek ten tų ekstrasistolių.... O kada buvo fiksuotas tas 9 kompleksų paroksizmas? Ar tuo metu ką nors jautėt? Gal jums kartojasi tie priepuoliai ir ne ekstrasistoles yra problema

Net nezinau, kazka labiau neiprasto vakar jauciu, kai atrodo permusimas truko ilgiau, o daugiau nieko ypatingo, tik tuos persivertimus.. O cia labai blogai tie paroksizmai? Ar ju cia skaitosi daug? 

Atsakyti
QUOTE(Agni33 @ 2022 02 23, 18:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Loram" data-cid="72934998" data-time="1645634150"><div><p>Tai tiek ten tų ekstrasistolių.... O kada buvo fiksuotas tas 9 kompleksų paroksizmas? Ar tuo metu ką nors jautėt? Gal jums kartojasi tie priepuoliai ir ne ekstrasistoles yra problema</p></div></blockquote><p>Net nezinau, kazka labiau neiprasto vakar jauciu, kai atrodo permusimas truko ilgiau, o daugiau nieko ypatingo, tik tuos persivertimus.. O cia labai blogai tie paroksizmai? Ar ju cia skaitosi daug? </p>

šioj temoj daug buvo rašyta apie paroksizminę tachikardiją, paskaitinėkit
dėl to kas čia rasta - tai ir išgyvenisit, ir sėkmingai pati pagimdysit ;) Linkiu surasti tinkantį ir patinkantį kardiologą ir sėkmingai toliau džiaugtis nestuke.gif
Atsakyti

šioj temoj daug buvo rašyta apie paroksizminę tachikardiją, paskaitinėkit
dėl to kas čia rasta - tai ir išgyvenisit, ir sėkmingai pati pagimdysit ;) Linkiu surasti tinkantį ir patinkantį kardiologą ir sėkmingai toliau džiaugtis nestuke.gif

Aciu labai  :wub:  :4u:​ 

Atsakyti

Loram, gal galite pasakyti ar ekstrasistolės gali būti nuo mažo feritino kiekio kraujyje? Pastaruoju metu labai dažnai permuša širdelę ir tokie ne pavieniai permušimai prasidėjo, o toks vaizdas kad vienas po kito eina eilė.  Labai išsigastu:( Pradėjau vartoti tardyferon, tik neišku kada užkelsiu ta geležį. Hemoglobinas 142, kalis 3.8 (nors geriu kalio per diena labai daug)  feritinas 9. Dar rado D dimerų padidėjimą 0.98. Tai visai supanikavau. 

Atsakyti

Loram, gal galite pasakyti ar ekstrasistolės gali būti nuo mažo feritino kiekio kraujyje? Pastaruoju metu labai dažnai permuša širdelę ir tokie ne pavieniai permušimai prasidėjo, o toks vaizdas kad vienas po kito eina eilė.  Labai išsigastu:( Pradėjau vartoti tardyferon, tik neišku kada užkelsiu ta geležį. Hemoglobinas 142, kalis 3.8 (nors geriu kalio per diena labai daug)  feritinas 9. Dar rado D dimerų padidėjimą 0.98. Tai visai supanikavau. 

Kalio konkreciai per mazai. Man su 4.5 permusineja istisai.

Rekomenduoja 5.0 - 5.2, o kai kuriems, linkusiems i permusimus, reikia ir 5.5

Kad truksta mikroelementu vadinasi kazkas negerai su virskinimu.

Ar neturit problemu su skrandziu?

Atsakyti

Man su kaliu 4,6 taip pat ekstasistoliu daugiau,ka jau kalbeti apie 3,8... prie tokio skaiciaus ne tik ekstrsistoles ,bet ir ritmas aukstesnis gali buti ir duziai stipresni. 4,9 ,5.0 pats tas yra. ( man bent )  Matyt su sirdeles bedelemis to kalio daugiau reikia. 🙄

Atsakyti