Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdos

QUOTE(Agni33 @ 2022 02 22, 13:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Loram" data-cid="72934314" data-time="1645524856"><div><p>Jis buvo unikalus tuo, kad buvo aišku kiek yra medžiagų, o kiek yra visose tose tinktūrose niekas nežino. Be to tinktūrų negalima nėščioms, o tai buvo pagrindinės chronocardo vartotojos vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Loram, o ekstrasistoles labai pavojingos yra ar ne? </p>

Vienareikšmiškai atsakyti negaliu. Bet dažniausiai nepavojingos
Atsakyti

Aciu uz atsakymus :) kaip tik dabar su Holteriu paziuresim ka parodys :) o ar normalu toks ilgesnis permusimas? 

Atsakyti

As visa gyvenima gyvenu su ekstarsistolem,tai daug,tai mazai,tai viidutiniskai,o kartais buna kai visai vos kelios. Jau nebekreipiu demesio i jas. Gyvenimo dalis ir tiek. Labai reiksmes turi kalio trukumas, persivalgymas, nuovargis, stresas. Tada jauciu ju daugeja. O siaip,maziau kreipti demesio. Jei nera ju 10 000 ir daugiau,tai nieko ir nepadaryt..

Atsakyti

As visa gyvenima gyvenu su ekstarsistolem,tai daug,tai mazai,tai viidutiniskai,o kartais buna kai visai vos kelios. Jau nebekreipiu demesio i jas. Gyvenimo dalis ir tiek. Labai reiksmes turi kalio trukumas, persivalgymas, nuovargis, stresas. Tada jauciu ju daugeja. O siaip,maziau kreipti demesio. Jei nera ju 10 000 ir daugiau,tai nieko ir nepadaryt..

Visą gyvenimą, tai čia nuo vaikystės? :unsure:

Atsakyti

Taip. Turejau igimta kento pluosta,paroksizmus,ekstrasistoles. Po RDA priepuoliu nebera,bet ekstrasostoles liko.

Atsakyti

Vajeee :( o jokie vaistai nepadada ju atsikratyti? As kai nesilaukiau geriau betaloc tai man jis padejo, ilgai ju nejauciau, o dabar kai nustojau jas gert ir vel sis geris atsirado :(

Atsakyti

Man pirmasyk pasireiske tai pries 4 metus - uzsidirbau darbe.

Per tiek laiko jau susigyvenau.

Buvo momentu kada pavalgius kas antras duzis - permusimas.

Atsakyti

Man jokie vaistai neturejo itakos,tiesiog su tuo susitaikiau ir gyvenu.  Neimu i galva ir gerai,o ka pakeis ,kad imsiu jas skaiciuoti ir nervuotis. Relax ir viskas :)

Atsakyti

Taip. Turejau igimta kento pluosta,paroksizmus,ekstrasistoles. Po RDA priepuoliu nebera,bet ekstrasostoles liko.

Bet priepuolių neturite, kurie tikriausiai baisesni už ekstrasistoles... Yra ir kuo pasidžiaugti  :) Manau teks priprasti ir man, kas daugiau belieka... Labiausiai pergyvenu, kad neiššauktų kokių kitų ligų tos ekstrasistolės... 

Atsakyti

Nu būna ir man lyg nori pamušti, atrodo oj ar tik nebus, visaip būna.. Bet stengiuosi aplamai negalvoti,kiek ten pamuša ar paspurda,nes jau žinau, tik susipergyvenk ir susikoncentruok i tas bedas, iskart blogyn. Todel gyvenu ir dziaugiuosi kiekviena diena. Nepergyvenkit ir gyvenkit ramiai. Nieko neišauks jos. Patikekit, kiek as jau gyvenu(o gyvenu  gera  puse amziaus) ,daug kas jaucia tas ekstrastoles,sako ypac jautrus zmones jas jaucia. Va as esu jautruole ir to juk nepakeisi,tad lieka pamilti savo ligas,bedas ir gyventi . 

Atsakyti

Nu būna ir man lyg nori pamušti, atrodo oj ar tik nebus, visaip būna.. Bet stengiuosi aplamai negalvoti,kiek ten pamuša ar paspurda,nes jau žinau, tik susipergyvenk ir susikoncentruok i tas bedas, iskart blogyn. Todel gyvenu ir dziaugiuosi kiekviena diena. Nepergyvenkit ir gyvenkit ramiai. Nieko neišauks jos. Patikekit, kiek as jau gyvenu(o gyvenu  gera  puse amziaus) ,daug kas jaucia tas ekstrastoles,sako ypac jautrus zmones jas jaucia. Va as esu jautruole ir to juk nepakeisi,tad lieka pamilti savo ligas,bedas ir gyventi . 

Labai gražiai skamba pamilti savo ligą  :4u: Nors kai kur rašo, kad tai ne liga, o kitos ligos simptomas...

Ačiū už palaikymą ir nuraminimą, tai padeda  :4u: Ir aš prie tų jautresnių žmonių  :rolleyes:

Atsakyti

Ne liga ne,ir man taip sake. Impulsai laidumo kazkaip.kitaip ten kartais suveikia. Laikykites,nesinervuokit ir gyvenkit toliau. Mano pzistama su beveik 7000 ekstrasistoliu po kalnus ropinejo,tad as su savo plius minus 1500 (paskutinis holteris tiek rode) lendu po lapais ir sakau viskas yra gerai !!!! :D 

Atsakyti