Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdos

Sveikos.

Jau buvau besidžiaugianti, kad man viskas plius minus apsitvarkė, ir še kad nori, savaitgalį vėl viskas iš naujo. Gerą mėnesį , o gal net du, gyvenau kaip normalus aktyvus žmogus, džiaugiausi kiekviena diena, nesukau galvos dėl vieno kito permušimo (šiaip net pamiršus apie juos buvau). Visą laiką gėriau po pusę tabletės Betaloc, rytais Neuro arbatą, nes ji man tiesiog skani. Jokios kavos ar arbatos su kofeinu negeriu jau daugiau nei metus, jokio streso neturiu. Pulsas ir spaudimas normalus buvo. Ir nesuprantu, iš kur vėl tos skilvelinės ekstrasistolės  :hmm: Užeina tokiais etapais, valandą gali nebūti, o tada valandą kartojasi kas kelias ar keliolika minučių. Jau geriu po visą tabletę Betaloc, numuša pulsą ir spaudimą iki normalaus (jie man pakyla kai pradedu jaust permušimus), tačiau permušimai vistiek lieka. Rudenį lankiausi pas psichologę, nes vis rašo, kad tai susiję su neurologiniais dalykais, tačiau buvau patikinta, kad mano psichika sveika ir kad man tikrai ne panikos atakos jeigu EKG fiksuoja ekstrasistoles.. Skydliaukė veikia, nors turiu autoimuninį tirioditą. Elektrolitus tikrinuosi pakankamai dažnai, nes gi jų trūkumas gali sukelt tokius pojūčius. Nejaučiu jokios įtampos nei darbe, nei namie. Jau nebežinau ko imtis. Kartais jaučiu spaudimą ar pulsavimą dešinėje ausyje, šiaip jau seniai, tai gal man kraujagysles reikia pasitiktrinti...Nu nesitiki, kad tokie dalykai gali dėtis iš oro. Loram, gal ką patartumėt? Man tik 36, vaikus dar augint reikia  :4u: Gal žinote, kur įsigyti Chronocard? Lietuvoje jo nėra. Seniai seniai jis man padėdavo, tik permušimai būdavo kitokie  :huh2: Gal turite patarimų kaip išmokti susigyventi su tais permušimais? Jie mane išmuša iš vėžių, dingsta nuotaika, motyvacija bet kam. Su jais aš ne gyvenu, o tik egzistuoju.

Pas mane situacija labai panasi, baigiu nuprotet su tom ekstrasistolem :((( ryt deduosi Holteri, gal kazkas bus aiskiau mano situacijoj :(

Atsakyti

Holteris išsamus tyrimas  :) Deja, kai tik man ateina eilė jį dėtis, pas mane būna "gerosios dienos" ir ektrasistolių būna mažai. Tikiuosi, jis Jums bus vertingas  :4u:​ 

Atsakyti

Holteris išsamus tyrimas  :) Deja, kai tik man ateina eilė jį dėtis, pas mane būna "gerosios dienos" ir ektrasistolių būna mažai. Tikiuosi, jis Jums bus vertingas  :4u:​ 

Kai dejausi prieš kokius 2 gerus metus, tai irgi nieko neparode, buvo gal tik 15 ektrasistoliu per para kaip tycia:) o nebandet gert Rami sirdis? Ar Gudobeliu ekstrakta? :) gal jos jums padetu :) 

Atsakyti

Šiuo metu negeriu, nes tiek ramią širdį, tiek gudobelių ekstrakto esu išgėrusi ne vieną pokelį ar buteliuką  :D Kadangi nepadėjo, tad netikiu, kad man čia "streso" ar "nervų" pasekmė tos ekstrasistolės. Seniau, kai jausdavau įtampą, tai tikrai tie žoliniai preparatai padėdavo. Dabar visiškai kita situacija. Jokios įtampos nejaučiu.

Atsakyti

Gera diena visoms ir visiems. Senai buvau prisijungus:) Ačiū Dievui vis dar gyva:) Ir aš kankinuosi daugybę metų su tom ekstrasistolėm. Niekaip nerandu priežasties. Kelis metus lyg geriau jaučiausi, nes ex buvo mažiau. Pastaruoju metu jų vėl padaugėjo. Atsirado ir kitų bėdų. Ir vėl viskas iš naujo. Kiekviena diena pilna nerimo. Su kiekviena ex save laidoju. Žodžiu ne gyvenimas, bet egzistavimas. Nežinau kaip kiti, bet aš jaučiu kiekvieną ex. Jos tokios gąsdinančios, kad net kūnas sustingsta. Neturiu jų daug, bet kai kiekvieną jaučiu, tai per diena patiriu daug nerimo. Ir turbūt gaunasi užburtas ratas. Nerimauju, tada dar daugiau iššaukiu ex. Vis dar viliuosi, kad kas nors išras galimybę jomis atsikratyti visam gyvenimui. Kažkaip kiti nesureikšmina tu ex, bet aš neįsivaizduoju, kaip nekreipti dėmesio, kai jauti, kaip tavo krūtinėje vartosi širdis, arba smūgiuoja net su skausmu. Buvau n kartu pas kardiologus. Deja niekas negali padėti.

Atsakyti

Man permusimai buna su 4,5 kalio. Su 5 - 5,2 - labai reti. Kai kuriem zmonem reikia netgi 5,5 kalio kad dingtu permusimai.

Jeigu issitiriate pas kardiologus ir neranda nieko konkretaus - tada reiketu issitirti virsutini virskinimo trakta -

permusimai buna nuo GERL, stemples uzdegimo, diafragmos isvarzos.

Kada tai buna letinej stadijoj - ne visi zmones jaucia tai, o permusimai buna.

Atsakyti

Chronocard - nemanau kad tai unikalus vaistas.

"Gudobelių lapų ir žiedų sausasis ekstraktas"

Manau paieskojus tikrai rasite pakaitalu.

Pvz:

https://www.kaina24....liu-ekstraktas/

Atsakyti

Turiu problemų su "Persistuojančia hipokalemija" (toks medikų išsireiškimas )Kalis yra buves ir 2,9, tai jau buvo nebejuokinga. Tada non stop skilvelinės ex buvo. Lašino kalį. Daug metų ieškota priežasties dėl hipokalemijos, taip ir nerasta kol kas. Šiuo metu genetinius tyrimus atlieka. Kalio geriu per diena labai daug. Tiesa, galiu parekomenduoti, kam kalio stoka, pavartoti ir Calinor (Šnypšiančios tabletės) ten sudėtis kalio citratas. Jau atsirado jų ir Lietuvos vaistinėse. Nes iki to pas mus galima buvo gauti tik kalio chloridą. Aš geriu ir tą ir tą + spirix kad sulaikytu kalį. Bet būna, kad ir geriant juos reguliariai kalis 3,7. Na būna pakyla, gal daugiausia fiksuota 4,49. Tik įdomu tai, kad visi kardiologai teigia, kad ex pas mane dėl hipokalemijos, nors ex jaučiu ir kai kalis būna geras, jaučiau jų net kai buvo 4,49. Dabar jau ir skrandis sustreikavo, galimai nuo tokio kiekio kalio. Nustatė gastritą, plius refliuksą ir t.t. Gydausi uždegimą. Lyg matė ir mažas išvaržas skrandį. Tai nežinau ar čia gali būti nuo skrandžio tos ex.? Keliausiu dar pas gastro gyd., gal ką pasakys aiškiau.

Atsakyti
QUOTE(Svecias007 @ 2022 02 22, 11:50)
<p>Chronocard - nemanau kad tai unikalus vaistas.</p><p>"Gudobelių lapų ir žiedų sausasis ekstraktas"</p><p></p><p>Manau paieskojus tikrai rasite pakaitalu.</p><p>Pvz:</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.kaina24.lt/s/gudobeliu-ekstraktas/'>https://www.kaina24.lt/s/gudobeliu-ekstraktas/</a>
</p>

Jis buvo unikalus tuo, kad buvo aišku kiek yra medžiagų, o kiek yra visose tose tinktūrose niekas nežino. Be to tinktūrų negalima nėščioms, o tai buvo pagrindinės chronocardo vartotojos smile.gif
Atsakyti

Jis buvo unikalus tuo, kad buvo aišku kiek yra medžiagų, o kiek yra visose tose tinktūrose niekas nežino. Be to tinktūrų negalima nėščioms, o tai buvo pagrindinės chronocardo vartotojos smile.gif

Loram, o ekstrasistoles labai pavojingos yra ar ne? 

Atsakyti

Paziurejau, gamintojas nebegamina sio vaisto.

Teks pratintis prie lasiuku.

Atsakyti

Loram, o ekstrasistoles labai pavojingos yra ar ne? 

Holteris parodys kokio jos tipo.

Dazniausiai buna nepavojingos ir ju turi karts nuo karto visi sveiki zmones.

Tik jaucia jas jautresni, su issiderinusia vegetacine sistema zmones.

Atsakyti