Sveikos.
Jau buvau besidžiaugianti, kad man viskas plius minus apsitvarkė, ir še kad nori, savaitgalį vėl viskas iš naujo. Gerą mėnesį , o gal net du, gyvenau kaip normalus aktyvus žmogus, džiaugiausi kiekviena diena, nesukau galvos dėl vieno kito permušimo (šiaip net pamiršus apie juos buvau). Visą laiką gėriau po pusę tabletės Betaloc, rytais Neuro arbatą, nes ji man tiesiog skani. Jokios kavos ar arbatos su kofeinu negeriu jau daugiau nei metus, jokio streso neturiu. Pulsas ir spaudimas normalus buvo. Ir nesuprantu, iš kur vėl tos skilvelinės ekstrasistolės Užeina tokiais etapais, valandą gali nebūti, o tada valandą kartojasi kas kelias ar keliolika minučių. Jau geriu po visą tabletę Betaloc, numuša pulsą ir spaudimą iki normalaus (jie man pakyla kai pradedu jaust permušimus), tačiau permušimai vistiek lieka. Rudenį lankiausi pas psichologę, nes vis rašo, kad tai susiję su neurologiniais dalykais, tačiau buvau patikinta, kad mano psichika sveika ir kad man tikrai ne panikos atakos jeigu EKG fiksuoja ekstrasistoles.. Skydliaukė veikia, nors turiu autoimuninį tirioditą. Elektrolitus tikrinuosi pakankamai dažnai, nes gi jų trūkumas gali sukelt tokius pojūčius. Nejaučiu jokios įtampos nei darbe, nei namie. Jau nebežinau ko imtis. Kartais jaučiu spaudimą ar pulsavimą dešinėje ausyje, šiaip jau seniai, tai gal man kraujagysles reikia pasitiktrinti...Nu nesitiki, kad tokie dalykai gali dėtis iš oro. Loram, gal ką patartumėt? Man tik 36, vaikus dar augint reikia Gal žinote, kur įsigyti Chronocard? Lietuvoje jo nėra. Seniai seniai jis man padėdavo, tik permušimai būdavo kitokie Gal turite patarimų kaip išmokti susigyventi su tais permušimais? Jie mane išmuša iš vėžių, dingsta nuotaika, motyvacija bet kam. Su jais aš ne gyvenu, o tik egzistuoju.
Pas mane situacija labai panasi, baigiu nuprotet su tom ekstrasistolem (( ryt deduosi Holteri, gal kazkas bus aiskiau mano situacijoj