Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdos

O kame?

Atsakyti

Tai gal pas psichiatrą laikas? 🤭🤭

Atsakyti
QUOTE(Giedrushka1234 @ 2022 02 01, 20:39)
<p>O kame?</p>

Gal jums panikos atakos?
Atsakyti

Ne kartą gydytojos tiesiogiai klausiau. Sakau gal man su psichika negerai...gal panikos priepuoliai kokie?. O ji tik nusijuokia ir nieko neatsako . Tai net nebežinau ką daryti?

Atsakyti

Loram, gal galite atsakyti, pries pirma nestuma jau turėjau permusimai (elektrosistoles) nezinau ar teisingai parašiau :) pagimdzius ju atsirado daug, prasidejo pastovus nerimas ko pasekoje greiciausiai tai dar daugiau ju issaukdavo, per 3 metus lankiausi pas 4 skirtingus kardiologus ir visi nieko nerasdavo, skydliauke, kalis normos ribose, paskutine mano kardiologe israse gerti betaloc nes jau net tik permusimai bet ir aukstas pulsas kankino... Padejo, pradejau jaustis kaip pilnavertis zmogus, dabar vel pastojau ir vel prasidejo viskas is naujo, aukstas pulsas ir dazni permusimai :(( pas kardiologa eisiu po 2 savaiciu, bet kaip man išgyvent sias savaites? Bijau pradėt gert betaloc, nes bijau pakenkti leliukui, gudobeles lasai nelabai padeda :( ka jus patartume daryti? Siuo metu nėštumui 17 sav

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agni33: 20 vasario 2022 - 00:25
QUOTE(Agni33 @ 2022 02 20, 00:25)
<p>Loram, gal galite atsakyti, pries pirma nestuma jau turėjau permusimai (elektrosistoles) nezinau ar teisingai parašiau smile.gif pagimdzius ju atsirado daug, prasidejo pastovus nerimas ko pasekoje greiciausiai tai dar daugiau ju issaukdavo, per 3 metus lankiausi pas 4 skirtingus kardiologus ir visi nieko nerasdavo, skydliauke, kalis normos ribose, paskutine mano kardiologe israse gerti betaloc nes jau net tik permusimai bet ir aukstas pulsas kankino... Padejo, pradejau jaustis kaip pilnavertis zmogus, dabar vel pastojau ir vel prasidejo viskas is naujo, aukstas pulsas ir dazni permusimai verysad.gif( pas kardiologa eisiu po 2 savaiciu, bet kaip man išgyvent sias savaites? Bijau pradėt gert betaloc, nes bijau pakenkti leliukui, gudobeles lasai nelabai padeda verysad.gif ka jus patartume daryti? Siuo metu nėštumui 17 sav</p>

šiaip Metoprololis skiriamas nėštumo metu, jei reikia, tik gimus vaikui reikia stebėti jo pulsą; mano patarimas - pabandyti chronocard
Atsakyti

O pulsa mazinantys vaistai gali pakenkti vaisiui?

Atsakyti
QUOTE(Agni33 @ 2022 02 20, 19:04)
<p>O pulsa mazinantys vaistai gali pakenkti vaisiui?</p>

jų visokių yra. Visada vertinama naudos/rizikos santykis ir skiriama, jei reikia
Atsakyti

Sveikos.

Jau buvau besidžiaugianti, kad man viskas plius minus apsitvarkė, ir še kad nori, savaitgalį vėl viskas iš naujo. Gerą mėnesį , o gal net du, gyvenau kaip normalus aktyvus žmogus, džiaugiausi kiekviena diena, nesukau galvos dėl vieno kito permušimo (šiaip net pamiršus apie juos buvau). Visą laiką gėriau po pusę tabletės Betaloc, rytais Neuro arbatą, nes ji man tiesiog skani. Jokios kavos ar arbatos su kofeinu negeriu jau daugiau nei metus, jokio streso neturiu. Pulsas ir spaudimas normalus buvo. Ir nesuprantu, iš kur vėl tos skilvelinės ekstrasistolės  :hmm: Užeina tokiais etapais, valandą gali nebūti, o tada valandą kartojasi kas kelias ar keliolika minučių. Jau geriu po visą tabletę Betaloc, numuša pulsą ir spaudimą iki normalaus (jie man pakyla kai pradedu jaust permušimus), tačiau permušimai vistiek lieka. Rudenį lankiausi pas psichologę, nes vis rašo, kad tai susiję su neurologiniais dalykais, tačiau buvau patikinta, kad mano psichika sveika ir kad man tikrai ne panikos atakos jeigu EKG fiksuoja ekstrasistoles.. Skydliaukė veikia, nors turiu autoimuninį tirioditą. Elektrolitus tikrinuosi pakankamai dažnai, nes gi jų trūkumas gali sukelt tokius pojūčius. Nejaučiu jokios įtampos nei darbe, nei namie. Jau nebežinau ko imtis. Kartais jaučiu spaudimą ar pulsavimą dešinėje ausyje, šiaip jau seniai, tai gal man kraujagysles reikia pasitiktrinti...Nu nesitiki, kad tokie dalykai gali dėtis iš oro. Loram, gal ką patartumėt? Man tik 36, vaikus dar augint reikia  :4u: Gal žinote, kur įsigyti Chronocard? Lietuvoje jo nėra. Seniai seniai jis man padėdavo, tik permušimai būdavo kitokie  :huh2: Gal turite patarimų kaip išmokti susigyventi su tais permušimais? Jie mane išmuša iš vėžių, dingsta nuotaika, motyvacija bet kam. Su jais aš ne gyvenu, o tik egzistuoju.

Atsakyti
QUOTE(ramske @ 2022 02 21, 17:49)

net nežinojau kad nebera, seniai poliklinikoj nebedirbu, tai nebereikia, o gaila, geras buvo smile.gif
jei nepadeda betalocas, tai reikia keisti į kitos grupes vaistą. Bet čia reikia kardiologo, taip sugalvojus negalima nuspresti gert kazka...
Atsakyti

Ačiū, užsirašiau kardiologo konsultacijai, pati niekada negeriu vaistų nepasitarus su gydytoju. Chronocard tikrai labai geras dalykas buvo  :)​ 

Atsakyti

jų visokių yra. Visada vertinama naudos/rizikos santykis ir skiriama, jei reikia

O gal dar galite atsakyti ar ekstrasistoles yra pavojingos gyvybei? Ir ar jos gali kenkti vaikeliui? 

Atsakyti