Ramske,
Nemoku parašyti Jums asmeniškai. Mano situacija lygiai tokia pati. Tai ritmo vedlio migracija. Migrating atrial pacemaker - paskaitykit, angliskai daug info. Lt ne. Tai retas ritmo sutrikimas, bet iš esmės nepavojingas.
Daug metų vargau su permušimais. Jokie vaistai nepadėjo. Daugiausia buvo 8000. Tai reiskia,kiekvieną minutę po 4 mazdaug. Labai sunku buvo,ypac naktį, kai jų padaugėja. Miegoti tiesiog neįmanoma. Bet stengiausi nekeisti gyvenimo būdo, daug keliavau,net slidinejau,uzsiiminejau joga. Ir kazkaip po truputį jų mažėjo. Bet vieną dieną užėjo takichardijos priepuolis,kurį sustabdė tik priimamajame. Ir po to jie kartojosi,kol nepadarė rda. Taip kad nusiteikit,kad niekas kitas jum nepades,tiesiog turit su jais gyventi,jie ne mirtini
Ačiū O po RDA jaučiatės gerai?
Ramske,
Nemoku parašyti Jums asmeniškai. Mano situacija lygiai tokia pati. Tai ritmo vedlio migracija. Migrating atrial pacemaker - paskaitykit, angliskai daug info. Lt ne. Tai retas ritmo sutrikimas, bet iš esmės nepavojingas.
Ačiū, kiek suprantu, ta ritmo vedlio migracija ir sukelia ekstrasistoles, tačiau turėtų būti ir priežastis, kodėl
Ramske,
Na, kiek domėjausi, tai ta migracija įvardijama kaip atskira aritmijos rūšis, ne ekstrasistolija. Nors iš esmės kaip ir taip, iš skirtingų vietų kylantys impulsai, bet pvz man, epizodų metu tai nėra tiesiog permušimai, tai būna tarsi sutrikęs ritmas, nors tarpuose būna ir gerų impulsų, ir atrodo kad nesibaigianti permušimų tirada.. tai va tie epizodai ir yra ritmo vedlio migracija, aš taip suprantu. Esant paprastiems permušimams širdis turėtų dirbti ritmiškai, išskyrus permušimą. Na, žodžiu, sunku paaiškinti. Šiandien vaikštau su Holteriu, kaip tyčia tų epizodų nėra.. tik pavieniai permušimai.
Kardiologės klausiau, tai ritmo vadovo migracija, anot jos nėra pavojinga. Pas mano aštuonmetę ji taip pat yra.
Man pora mėnesių visai neblogai viskas buvo, vienas kitas nemalonus jausmas. Tyliai džiaugiausi, galvojau gal gi praėjo viskas. Buvau kaip ant sparnų. O šiandien vėl lygioje vietoje viskas iš naujo Jokių stresų, nuovargio ar dar kokio bieso. Kaip tik ramuma, kaip ir vasarą. Net pas psichologę vaikštau, nors ji nesupranta dėl ko. Psichologės teigimu, man ne panikos atakos, jeigu koks nors prietaisas fiksuoja netinkamą širdies veiklą. Tai ir kalbamės apie gyvenimą...
Geriu tą Betalok Zok, bet nežinau ar jis man padeda. Kai viskas buvo aprimę, maniau kad padeda, o dabar, kai vėl nei iš šio nei iš to užėjo, nežinau ar jis padeda...
Sveiki, esu naujoke siame forume. Auginu du vaikucius ir zinia kaip is giedro dangaus - sirdies nepakankamumas. Einu is proto. Laukiu kardiologo konsultacijos. Echoskopuotojo isvada KSH, KP dilatacija ir TV ir DV 1laipsnio. Gal kas buvote susidures?? Panikuoju kiekviena diena. Ačiū uz bet koki patarima