rašiau per telefoną, bet žiūriu nėr mano žinutės
QUOTE(GUTE69 @ 2016 07 23, 13:18)
Klausimas, kuris neduoda ramybės: ar po RDA atlikimo (po 1,5 m) padarius kardiogramą rodo kad buvo infarktas?
Man padarė kardiogramą ir sako pas tave buvo infarktas
priklauso nuo to kokią RDA darė, gali būti pakitimai panašūs į infarktą, bet tai nebūtinai reiškia kad buvo jis
QUOTE(maskatukas @ 2016 07 23, 15:48)
As sirgau miokarditu lb jauna po gripo. Sirdies kardiograma, bendras kraujas, pastovi temperatura ir begalinis silpnumas. Magnetinis turetu parodyti. Kiti ne
ūmaus miokardito atveju echoskopijos metu matomi pakitimai, kurie dažniausiai būna grįžtami ir po ligos viskas atsistato
QUOTE(kramtuskee1 @ 2016 07 25, 21:54)
As tai niekaip negaliu susigyvent su savo zemu pulsu, kas kelias dienas vis uzeina silpnumas, begalinis miego poreikis, uzmiegu ten kur atsisedu, oro trukumas, galva plysta pasimatuoju pulsa tai kai labiausiai slopina ramybeje pulsas buna 43, pavaiksciojus ar kitom dienom pakyka iki 50-54. Pasidariau kraujo tyrimus geri. Bandau sportuoti, vazineti rieduciais, bet ir tai sunkiai sekas, ismusa baisus prakaitas, atrodo paskutines jegas elementariems pratimams atiduodu, daznai permusimus jauciu. Bet buna dienu kai jauciuos idealiai ir po 30km.rieduciais nuriedu, nors pulsas ramybeje dazniausiai 60k.net nesiekia. Jau net nebesuprantu ka daryt, holteris nieko blogo neparode, seimos gydytoja sake neieskot siknoj smegenu ir dziaugtis, kad ilgai gyvensiu
jei blogai jaučiatės - tai žemas pulsas yra liga ir reikia ieškot priežasčių ir gydyti arba priežastis, arba pasekmes; bandykit surast kokiom aplinkybėm būna retas pulsas, kartokit holterį, bandykit kartot tas aplinkybes...
turiu nuliūdinti
bet kartais metų metais daromi tyrimai, ieškoma ir nerandama... turėjau pacientą, kuriam priepuoliai kartodavosi dažnai ir nuo paauglystės, tirtas pertirtas ir nutirtas, bet niekad niekas nieko nerado; pateko pas mane jau pensininkas ir atsitiktinai EKG užrašymo metu ištiko priepuolis - taip kad kantrybės