Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdos

Taip, rašykitės į eilę RDA, nes aš į Santariškes laukiau 1,5 metų :) o procedūra man nebuvo labai baisi. Sunkiau buvo išgulėti nejudinant kojų po procedūros 12 val :)

Atsakyti

Tikrai taip,persivalgymas ar privalgymas labai uzkelia pulsa. As turejau ir RDA 2 kartus ,priepuoliu kaip ir neliko,bet tas ritmas vistiek man didokas. Kaip jus ir minejote,ypac pavalgius. As jau pastebejau, alkoholis,maisto disesnis kiekis ,nuovargis.labai labai turi itakos. Geriausiai jauciuosi pustusciu skrandziu.

Atsakyti

O koks jusu pulsas? 

Atsakyti
QUOTE(Agni33 @ 2021 06 06, 12:55)
<p>O koks jusu pulsas? </p>

mano tai kyla iki 130-150 k/min.
Atsakyti

Tikrai taip,persivalgymas ar privalgymas labai uzkelia pulsa. As turejau ir RDA 2 kartus ,priepuoliu kaip ir neliko,bet tas ritmas vistiek man didokas. Kaip jus ir minejote,ypac pavalgius. As jau pastebejau, alkoholis,maisto disesnis kiekis ,nuovargis.labai labai turi itakos. Geriausiai jauciuosi pustusciu skrandziu.

O koks jusu pulsas? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agni33: 07 birželio 2021 - 15:27

O kaip daznai pakyla? O kai nebuna tu priepoliu, koks tada? 

Atsakyti

Buna 100 ,110 .. Kartais ir betaloco suciulpiu. 

Atsakyti

Buna 100 ,110 .. Kartais ir betaloco suciulpiu. 

As del pulso tai jau pradejau reguliariai gerti pulsa retinancius, geriu jau antra men, sake gydytoja pagert puse metu, o paskuj galesiu bandyt nutraukt.. Bet man pas mane ramybes busenoj niekad nebuvo daugiau nei 90, labiau jis pakildavo pavalgius ir labiau kazka fiziskai veikiat 

Atsakyti
Loram, gal patartum 4u.gif

Ar vertas NTproBNP tyrimas dėmesio? Ar jis tik ŠN tinkamas ar ir kitom ligom?
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2021 06 10, 10:39)
Loram, gal patartum 4u.gif

Ar vertas NTproBNP tyrimas dėmesio? Ar jis tik ŠN tinkamas ar ir kitom ligom?

Kokiu tikslu daryti? Jis nepasako kokia liga
Jis didėja kai tempiama kardiomiocito sienelė, nepriklausomai nuo priežasties
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2021 06 10, 11:35)
Kokiu tikslu daryti? Jis nepasako kokia liga
Jis didėja kai tempiama kardiomiocito sienelė, nepriklausomai nuo priežasties

Mama svarsto pasidaryti, kaip tik akcija rado. Pagr.problemos: hipertenzija, kairiojo skilvelio hipertrofija, sustorejusi tarpskilveline. Jaucia dusuli, fizinio kruvio metu skausma uz krutinkaulio, galvos svaigima. Kardiologe nelabai gilinasi i simptomus, zodziu, gal eis privaciai...
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2021 06 10, 13:37)
Mama svarsto pasidaryti, kaip tik akcija rado. Pagr.problemos: hipertenzija, kairiojo skilvelio hipertrofija, sustorejusi tarpskilveline. Jaucia dusuli, fizinio kruvio metu skausma uz krutinkaulio, galvos svaigima. Kardiologe nelabai gilinasi i simptomus, zodziu, gal eis privaciai...

Į tokį klausimą visada atsakymas vienas - ką darys kai gaus blogą atsakymą? kas nuo to pasikeis? tikriausiai nieko, todėl daryti neverta.
Daug yra tyrimų, kuriuos galima pasidaryti, bet kas iš to...
Jūsų mamai reikia koronarografijos, o ne ntprobnp
Atsakyti