<p>Tas pats buvo ir man,12 m.vargau su permusimais.Prasidejo nuo 3000,po to 6000 ir galiausiai 8000. Bet jie irgi dazniausiai pasireiksdavo ramybes bukleje. Jokie vaistai nepadejo,na gal ispradziu padedavo,po to nebe. Kordoronas labiausiai padedavo,bet del jo kenksmingumo,ilgai nenaudojau.Bet daug dirbau su savimi,joga,kvepavimas...ir pradjo jų mažėti. 3000, ir paskutinį kartą holteris uzfiksavo pavienes ex. Bet po kokių metų prasidejo tachikrdija. Ir dabar jau antri metai kaip vargstu su ja. Su permusimais buvo labai sunku gyventi,bet gmp nekvieciau nei kart.,o tachik.priepuoliu jau nebenusitraukiu niekaip pati. Klinikų priimamasis pasidarė man labai artimas,kas mėnesį, o ir dazniau ten sveciuojuosi.</p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="AREANA" data-cid="72770978" data-time="1611427398"><div><p>Mane kamuoja širdies permusimai jau 13 metu, t. y. nuo 25 metu. Buvau tada pas kardiologa, dare visus tyrimus, kraujo, skydliaukė nieki nerado. Po to savaime nustojo, po to vel atsinaujino po pirmo gimdymo ėjau vel pas kardiologa, kabino holteri, buvo apie 4000, jeigu gerai pamenu ekstrasistoliu. Kardiologas nieko neskyrė gyvenau toliau kol vel pradingo jos. Nebuvo apie 5 metus, dabar po antro gimdymo praėjo 4 metai ir vel atsinaujino. Labai įkyriai kiekvieną dieną permusineja pora mėnesių. Bet ir tie 4 metai buvo labai nepaprasti, dau nervu, streso. Bet įdomiai tai, kad kai darau kardio pratimus jokių širdies permušimu, o ramybės būsenoje is karto. Tai tokia mano istorija.</p></div></blockquote><p></p>
Ačiū už jūsų žinutę. Nan irgi rašydavo tahikardija, pulsas būdavo virš 100,gerdavau betaloka zok, po to kaz kaip susitvarkė. O kiek pas jus pulsas būna? Ir kai būdavo 8000 permusimų čia jausdavor juos pastoviai? Ką kardiologai sakė? Ar rado ką?