Čia klinikinė diagnozė, ne echo
Čia klinikinė diagnozė, ne echo
Kairiojo skilvelio hipertrofija.1 kairiojo skilvelio kairiojo prieširdžio dilatacija. Ar čia labai blogai jau
Na, dabar kaip paraset, tai statau uz ekstrasistoles. Pasitikrinkit kali ir tth, pagerkit dar raminanciu miksturu, as megstu duot dar chronokard, ten gudobeles, bet gan gerai veikia.
Kardiologastikrai uzrasys ekg bet yra irkitu budu uzrasyt - pvz gmp
Loram pašto dėžutėje radau diagnozę šiandien. Čia jau blogai, nes man paskaičius internete atrodo nekaip antrioventrikulinė blokada, antrojo laipsnio intermitens.
https://www.iherb.co...0-tablets/59098
Netoleruoja mano skrandis jų, gal kas norėtų
Loram,sakykit,ar po supraventrikulines tachikardijos priepolio, kuris truko apie 3-4 val.gali sirdis nukenteti? Nes jau antra diena,o vis dar silpnai jauciuosi. Šiaip priepuoliai kardodavosi kas mėnesį, o paskutiniai du buvo kas 3 d.,gal del to Pulsas buvo uzkiles iki 187, numušė su verapamiliu per tris kartus (5,5,10)
Gali, bet daugiau išimtis nei taisyklė
Na,tikesimes,kad mano atvejis nebus ta išimtis,dėkui už atsakymą.
Merginos,kurioms darė RDA,ar tą pačią dieną daro procedūrą, kai atvyksti,ar sekančią? Liepė atvykt ne anksčiau 11, tai galvoju,turbūt būti nevalgiusiai reikia,nieko nepaaiskino
man darė tą pačią dieną, vos spėjau nusirengti drabužius. Atvykau prieš 11 val. o 12 val.jau išvežė Kitą dieną apie pietus ir namo
O kaip pati procedūra, labai baisu?
Gal galėtumėt i az parašyti savo tel.,labai norėčiau pakalbinti ačiū
Glossi, ar jau atliko procedurą? Kaip savijauta