Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdos

Kardiograma kiek daryta ne priepolio metu tai nieko negali pasakyt, buvau apalpus paauglystej bet ne del permusimu, o dabar toks stiprus alpimo jausmas permusimu metu. O kas kito gali but? 

Atsakyti
QUOTE(Klampse @ 2019 01 16, 15:10)
<p>Kardiograma kiek daryta ne priepolio metu tai nieko negali pasakyt, buvau apalpus paauglystej bet ne del permusimu, o dabar toks stiprus alpimo jausmas permusimu metu. O kas kito gali but? </p>

daug kas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif . galvojimas kad tuoj apalpsiu, bet neapalpimas - tai nieko nereiškia. Reikia Holterio tyr.
Atsakyti

O gali toks pojutis krutinej but priesirdziu ar skilveliu virpejimo?  :unsure:​ 

Atsakyti
paprastai prieširdžių virpėjimas taip greit ir paprastai nepraeina; jei būtų skilvelių virpėjimas - tai ne tik kad būtumėt nualpusi, bet jau ir po žeme, tikriausiai
Atsakyti

Tai tas skilveliu virpejimas labai retai kam buna? Taip baisu, kai tokie stiprus permusimai trikdo kvepavima, anksciau nebudavo tokie stiprus ir dazni, siaubingas jausmas, o dar perskaiciau kad permusimai gali isprovokuot ta virpejima ir visai bijau pajudet :(

Atsakyti
QUOTE(Klampse @ 2019 01 16, 21:14)
siaubingas jausmas, o dar perskaiciau
patarimas maziau skaityt
Atsakyti

Tai ka man tada daryt, kai jau nebegaliu pajudeti kaip baisu, naktim nemiegu, prasideda panikos atakos o atsakymu nieks neduoda, net jus jau supykot ir vienintelis patarimas neskaityt :(

Atsakyti

Taip apsidziau radus si forima ir tiesiog noreciau zinoti ar tokie siaubingi pojuciai gali buti del paprastu extrasistoliu 

Atsakyti
aš nesupykau, tiesiog negaliu pasakyt kas yra. Tam reikia daryti tyrimus.
Jūs pati parašėt - prasideda panikos atakos. Dėl to ir yra baisu. Jei būtumėt bent kartą iš tikro netekus sąmonės - tada būtų rimčiau. Dabar - kreipkitės pas gydytoją, pradėkit nuo kraujo tyrimų - BKT, kalis, skydliaukė; po to - holteris, jei reikia Iki tol mes galim fantazuot nuo iki, bet iš to naudos jokios
Papildyta:
QUOTE(Klampse @ 2019 01 16, 22:49)
<p>Taip apsidziau radus si forima ir tiesiog noreciau zinoti ar tokie siaubingi pojuciai gali buti del paprastu extrasistoliu </p>

gali
Atsakyti

Aciu  :4u:​ 

Atsakyti
Laba diena, kelintą dieną skaitau šį forumą ir aptikau temą , kuri man aktuali.
Nuo gimimo man yra mitralinio vožtuvo prolopsas, beveik prieš mėnesį buvau pas kardiologę ir sužinojau, kad dar turiu papildomai aortos vožtuvo nepapakankamumą. Po ši tiek metų sužinau tokią naujieną. Pulsas dažnai būna padidintas, mmm metu ir spaudimas padidėjęs, bet kai baigiasi mmm jis susitvarko. Buvo uždėtas holteris parai laiko, per parą laiko užfiksavo 17 ekstrasistolių, 19 tachikardijos epizodų. Greitu laiku darys procedūrą, kiš zondą ir žiūrės pratekamumą. (nežinau tiksliai procedūros pavadinimo). Ar esant tokiom problemom galima planuoti nėštumą? Įmanoma išnešioti vaikelį? Nes per nėštumą ir taip apkraunama širdis. Mane šiek tiek baugina.... Man 31metai. 4u.gif 4u.gif

Ačiū visoms ,kurios pasidalins sava patirtimi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eirona @ 2019 01 19, 12:51)
Laba diena, kelintą dieną skaitau šį forumą ir aptikau temą , kuri man aktuali.
Nuo gimimo man yra mitralinio vožtuvo prolopsas, beveik prieš mėnesį buvau pas kardiologę ir sužinojau, kad dar turiu papildomai aortos vožtuvo nepapakankamumą. Po ši tiek  metų sužinau tokią naujieną. Pulsas dažnai būna padidintas, mmm metu ir spaudimas padidėjęs, bet kai baigiasi mmm jis susitvarko. Buvo uždėtas holteris parai laiko, per parą laiko užfiksavo 17 ekstrasistolių, 19 tachikardijos epizodų. Greitu laiku darys procedūrą, kiš zondą ir žiūrės pratekamumą. (nežinau tiksliai procedūros pavadinimo). Ar esant tokiom problemom galima planuoti nėštumą? Įmanoma išnešioti vaikelį? Nes per nėštumą ir taip apkraunama širdis. Mane šiek tiek baugina.... Man 31metai. 4u.gif  4u.gif

Ačiū visoms ,kurios pasidalins sava patirtimi  ax.gif

neaišku kas yra, neaišku ką darys, todėl neaišku ir dėl nėštumo. Klauskit savo kardiologų
Atsakyti