Sveikos,Mamytes.Noriu pasidalinti savo beda.Nebesuprantu kas man yra ir kur dar kreiptis,o jausmas toks,kad tuoj numirsiu.Jau senokai kardiologe nustate mitralinio voztuvo prolapsa ir sinusine tachikardija.Budavo tu negraziu sirdies permusimu, "kulversciu",bet jie buvo tokie epizodiniai ir labai problemu nesudarydavo.Pries gera pusmeti istiko pirmasis priepuolis,kurio metu sirdis dauzesi,kaip pasiutusi,o samone atrode tuoj tuoj dings ir galvojau,kad jau viskas-mirtis istiese ranka.Greitoji isveze i ligonine,ten sudave kazkokiu tableciu ir isleido sakydami,kad rimto nieko nera,bet pas kardiologe apsilankyt.Kardiologe paskyre Holterio tyrima,kurio metu uzfiksavo ekstrasistoles ir sinusines,bei supraventrikulines tachikardiojos epizodus.Paskyre verapamili priepuoliu metu ir mildronata po 2men kas puse metu.Kuri laika buvo ramu,pavieniai priepuoliukai,dazniausiai nakti.O pries pora dienu pasikartojo toks pats,kaip ir geguzes men,spaudimas 150/111 pulsas 120,isgeriau Verapamilio ir per kokia val.silpo,silpo ir liovesi,as dar nuejau i poliklinika,pasidariau kardiograma,aisku ji nieko neparode.Vakar vaziuojant is darbo namo,pasikartojo tas pats.Isgeriau savo Verapamili ,bet jis taip ir nesuveike,galvojau namu nebepasieksiu,paskambinau dukrai,ji atbego mane pasitiko ir parsivede.Pamatavo spaudima-195/110 pulsas 154,iskviete greitaja.Greitajai atvaziavus jau lyg viskas ir rimo,bet pasikartojo ir vel is naujo.Vezant i ligonine ir bunant joje priepuoliai pasikartojo dar kokius 6 kartus.Man sugirde tablete nuo spaudimo,padare kardiograma,kurioje nieko nebuvo,kraujo tyrima kuris irgi geras,suleido raminamuju,nusistebejo,kad man paskirtas verapamilis,tai israse Metoprolol Hexal Z ir isleido namo.Taip vakare,buvo tikrai geriau ir naktis rami,bet siandien tiesiog jauciu,kad as vel balansuoju ant priepuolio ribos.Ir kai tik apie ji pagalvoju,taip iskart darosi silpna,svaigsta galva ir jausmas,kad tuoj apalpsiu.Isgeriau ta Metropololio tablete ir nebesuprantu ar nuo jos man taip negera,ar nuo sirdies ar dar ko nors. Jauciu,kad cia jau gal ir psichologine problema darosi.Labai bijau ir vos neverkiu,nes nesuprantu ar tai tikrai nieko tokio,ar kazko daktarai nedaziuri ir gali baigtis blogai...Gal esat kazkas susidure su panasia situacija ir labai noreciau Loram komentaro Aciu labai