Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdos

[quote=Loram,2016 12 18, 19:50]
[/quote]
na, kordaronas yra ne tik pagalbos vaistas smile.gif
tik as jo negerčiau vien todel, kad isgertas jis taip greit nesuveiks kaip suleistas ;)

bandyk didesne verapamilio doze; turi buti greito veikimo verapamilis - gerti po 40mg kas 30min iki 3tab. Aš gal bandyčiau pirmiausiai isgerti 80mg (tik reikia ziuret spaudimą)

Šiaip sutrikus ritmui, jei nepraeina per protingą laiką, reikia kviesti GMP - suleis verapamilio ar kordarono ir nurauks priepuolį.
Ir kuo greičiau tvarkyti skydliaukę ;)
[/quote]
Na va suzinojau sydliaukes rezultatai prasteja nors ir vaistus geriu
Atsakyti
Sveiki,
Sianakt, paskui diena pokaicio miegant, o dabar stqi visa vakara vis toks duriantis skasmas kairej menty suduria.. Bijau, ar tai susije su sirdim? Ir ka daryt? Butu diena, paskambinciau kokiai gydytojai pasiklaust, o dabar tik gmp .. Bet isjuoks ko gero..
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2017 01 12, 00:08)
Sveiki,
Sianakt, paskui diena pokaicio miegant, o dabar stqi visa vakara vis toks duriantis skasmas kairej menty suduria.. Bijau, ar tai susije su sirdim? Ir ka daryt? Butu diena, paskambinciau kokiai gydytojai pasiklaust, o dabar tik gmp .. Bet isjuoks ko gero..

ibuprofeno isgerkit; ne širdis
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2017 01 11, 23:44)
ibuprofeno isgerkit; ne širdis

"Nustaciau" skausmo vieta (uztrukau, nes trunka labai tumpai) - tai kairiam sone, sonkauliu plote kruties aukscio lygy, ir uzsibaigia lyg ir mentes srity...
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2017 01 12, 00:35)
"Nustaciau" skausmo vieta (uztrukau, nes trunka labai tumpai) - tai kairiam sone, sonkauliu plote kruties aukscio lygy, ir uzsibaigia lyg ir mentes srity...

man taip tarpsonkaulinio nervo uzdegimas pasireiskia, pageriu nurofeno, praeina... 4u.gif
Atsakyti

man taip tarpsonkaulinio nervo uzdegimas pasireiskia, pageriu nurofeno, praeina... 4u.gif

Norėjau tą patį parašyti, nes man taip irgi pasireiškė tarpšonkaulinio nervo uždegimas ir šiemet buvo lygiai taip pat..pradžioj pasirodė "širdis", nes skaudėjo diegliais lyg kiauriai krūtinę, kairėje giliai už mentės, o kitas dvi dienas taip susuko, kad negalėjau ant nugaros iš skausmo atsigult, negalėjau rankos pakelt, išsitiest pilnai..

Tik aš negėriau vaistų, o nakčiai klijuodavau "Olfen" pleistrą skaudžiausioj vietoj, o dienomis - pipirinį pleistrą (tie šildantys pleistrai man padėjo labiausiai..)

Atsakyti
Kaip laikotes? As va ir vel nekaip. Esu priimamajam visa diena. Permusineja sirdele visa diena non stop. Kalis tik 2.9. Nesuprantu, kaip jis taip nukrito geriant ji kazdien. Sedziu ir bijau; (
Atsakyti
Kas idomiausia stovint permusimu labai sumazeja, o tik atsidedu ar atsigulu viskas isivaziuoja ir tada jau permusa su skausmu. Visos skilvelines. Kaip as del ju nervuojuos, koks baisus jausmas. As taip bijau. Zliumbiu visa diena, ot turiu bedike.
Atsakyti
QUOTE(manika @ 2017 02 06, 19:08)
Kas idomiausia stovint permusimu labai sumazeja,  o  tik atsidedu ar atsigulu viskas isivaziuoja ir tada jau permusa su skausmu.  Visos skilvelines. Kaip as del ju nervuojuos,  koks baisus jausmas.  As taip bijau.  Zliumbiu visa diena,  ot turiu bedike.

kai man jau blogai būna, ir prasideda tas užburtas ratas - permušinėja, pradedi bijoti, stresuoti, tada dar labiau permušinėja ir matau, kad be pabaigos, tai geriu pusę arba visą xanax tabletę, tada viskas kažkaip išplaukia, išsimiegu, apsiraminu, jei dar reikia, dar išgeriu pusę tabletės ir kažkaip viskas aprimsta, tada pageriu kalio magnio papildų ir kurį laiką gyventi galima. Keisčiausia, kad kai užeina tos nesąmonės, tai kalis ir magnis normoje būna, bet papildomai pageriu.
Atsakyti
QUOTE(retancike @ 2017 02 06, 22:27)
kai man jau blogai būna, ir prasideda tas užburtas ratas - permušinėja, pradedi bijoti, stresuoti, tada dar labiau permušinėja ir matau, kad be pabaigos, tai geriu pusę arba visą  xanax tabletę, tada viskas kažkaip išplaukia, išsimiegu, apsiraminu, jei dar reikia, dar išgeriu pusę tabletės ir kažkaip viskas aprimsta, tada pageriu kalio magnio papildų ir kurį laiką gyventi galima. Keisčiausia, kad kai užeina tos nesąmonės, tai kalis ir magnis normoje būna, bet papildomai pageriu.

Aciu, kad dalinates isgyvenimais. Man va vis kalis kazkur isnyksta, o Jums norma. Idomiai, kaip va skirtingai. Ar tirinejates ka nors del sirdeles?
Atsakyti
QUOTE(manika @ 2017 02 06, 20:06)
Aciu,  kad dalinates isgyvenimais. Man va vis kalis kazkur isnyksta,  o Jums norma. Idomiai, kaip va skirtingai. Ar tirinejates ka nors del sirdeles?

Kazkada tyrinejausi. Dabar nebe, nusibodo, vistiek gydytojai niekuo padeti negali. Kadangi kaip ir tiko rytmonormas tai su juo ir gyvenu. Bet is principo tokia bukle manes netenkina. Is kitos puses, kad tik blogiau nebutu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(retancike @ 2017 02 06, 23:15)
Kazkada tyrinejausi. Dabar nebe, nusibodo, vistiek gydytojai niekuo padeti negali. Kadangi kaip ir tiko rytmonormas tai su juo ir gyvenu. Bet is principo tokia bukle manes netenkina. Is kitos puses, kad tik blogiau nebutu smile.gif

Ir mane siandien konsultavo elektrofiziologas, sake per mazai permusimu kad daryti abliacija. Zodziu pagalba tik kalis ir magnis bei metaprololis.
Atsakyti