Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdos

QUOTE(SADNESS @ 2016 12 16, 11:21)
mg nepadare nes pasak ju nereikia sirdziai biggrin.gif
magnis nedaromas, nes nustatyta, kad mg kiekis kraujyje visai neatitinka mg kiekio ląstelėse

Papildyta:
QUOTE(SADNESS @ 2016 12 16, 11:21)
mg nepadare nes pasak ju nereikia sirdziai biggrin.gif
magnis nedaromas, nes nustatyta, kad mg kiekis kraujyje visai neatitinka mg kiekio ląstelėse

Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2016 12 16, 23:09)
Sveikos merginos. Ar yra kas naudoja treniruociu metu pulso skaiciuokli? Sunus nori vel pradeti lankyti sokius, bet gyd sake, kad pulsas nebutu didesnis nei 140. Sunus suauges.

max pulsas apskaičiuojamas - 220-amžius; rekomenduojama neviršyti 85proc šito skaičiaus
Atsakyti
Vel apturejau smagia naktele unsure.gif ryt skambinu elektrofiziologui, bet jei pasakys kad registruotis eiles tvarka tai nzn, nejaugi dabar kas trecia para vargsiu, greitosios kviest kaip patirtis rodo irgi neverta
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2016 12 18, 15:23)
Vel apturejau smagia naktele unsure.gif ryt skambinu elektrofiziologui, bet jei pasakys kad registruotis eiles tvarka tai nzn, nejaugi dabar kas trecia para vargsiu, greitosios kviest kaip patirtis rodo irgi neverta

Is savo patirties zinau- kviesk , busi darbe, namie, kviesk. Man buvo pasakyta, registruokites, sakau o kaip gyventi iki to. Guztelejo peciais. Bet kai jau greitoji po 5 karto pasake, tai gal guldykit ta moteri i skyriu, pagulde be kysiu ir pazistamu. Nu vat idomu ar patys medikai galetu dirbti tokius priepuolius turedami ir laukdami kelis men.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 12 18, 15:40)
Is savo patirties zinau- kviesk , busi darbe, namie, kviesk. Man buvo pasakyta, registruokites, sakau o kaip gyventi iki to. Guztelejo peciais. Bet kai jau greitoji po 5 karto pasake, tai gal guldykit ta moteri i skyriu, pagulde be kysiu ir pazistamu. Nu vat idomu ar patys medikai galetu dirbti tokius priepuolius turedami ir laukdami kelis men.

Na zinokit jei nepriims, tai daugiau jokiu atsidekojimu nebus unsure.gif man tik nakty, as atsikeliu vaikstau praeina, atsigulu vel tas pats. Vaiku karnavalai, dar du serga kosmaras kazkoks.
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2016 12 18, 16:15)
Na zinokit jei nepriims, tai daugiau jokiu atsidekojimu nebus unsure.gif man tik nakty, as atsikeliu vaikstau praeina, atsigulu vel tas pats. Vaiku karnavalai, dar du serga kosmaras kazkoks.

o tai su atenololiu buvo gerai? grizkit prie jo
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2016 12 18, 16:15)

Suaugusiam ziureti baisu, ka kalbeti apie vaikus. Tokie paroksizmai neveda prie gero. Po to stebisi , kodel sirdies nepakankamumai vystosi. Man pradzioje ledinis vanduo padedavo, gerdavau, po to jau nebe. Gal normalia seimos gyd turite? Gal ka patartu?
Atsakyti
Loram as kita diena gryzau prie atenalolio, man anas stipriai numuse spaudima, tiesa dabar kardiologe liepe gert betalozok, bet kol kas nekeiciu.
As per ta priepuoli kaip isgeriau verapamilio man praejo po 2 val, tai cia jau ne jis padejo ar ne? Nes seniau suveikdavo lb greit

Muskatukas seimos gyd patarimas gerti rami sirdis

P.s o sesele sako ai isgerk karderona mes ji leidziam visada
Atsakyti
[quote=SADNESS,2016 12 18, 17:33]
Loram as kita diena gryzau prie atenalolio, man anas stipriai numuse spaudima, tiesa dabar kardiologe liepe gert betalozok, bet kol kas nekeiciu.
As per ta priepuoli kaip isgeriau verapamilio man praejo po 2 val, tai cia jau ne jis padejo ar ne? Nes seniau suveikdavo lb greit
Muskatukas seimos gyd patarimas gerti rami sirdis
P.s o sesele sako ai isgerk karderona mes ji leidziam visada
[/quote

Kordaronas yra greitos pagalbos vaistas. Kazi ar ji pati gertu. Linkiu, kad priimtu tave ryt elektrofiziologas.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 12 18, 19:07)
QUOTE(SADNESS @ 2016 12 18, 17:33)

na, kordaronas yra ne tik pagalbos vaistas smile.gif
tik as jo negerčiau vien todel, kad isgertas jis taip greit nesuveiks kaip suleistas ;)

bandyk didesne verapamilio doze; turi buti greito veikimo verapamilis - gerti po 40mg kas 30min iki 3tab. Aš gal bandyčiau pirmiausiai isgerti 80mg (tik reikia ziuret spaudimą)

Šiaip sutrikus ritmui, jei nepraeina per protingą laiką, reikia kviesti GMP - suleis verapamilio ar kordarono ir nurauks priepuolį.
Ir kuo greičiau tvarkyti skydliaukę ;)
Atsakyti
[quote=Loram,2016 12 18, 19:50]
[/quote]
na, kordaronas yra ne tik pagalbos vaistas smile.gif
tik as jo negerčiau vien todel, kad isgertas jis taip greit nesuveiks kaip suleistas ;)

bandyk didesne verapamilio doze; turi buti greito veikimo verapamilis - gerti po 40mg kas 30min iki 3tab. Aš gal bandyčiau pirmiausiai isgerti 80mg (tik reikia ziuret spaudimą)

Šiaip sutrikus ritmui, jei nepraeina per protingą laiką, reikia kviesti GMP - suleis verapamilio ar kordarono ir nurauks priepuolį.
Ir kuo greičiau tvarkyti skydliaukę ;)
[/quote]
Oi loram butum kaune, buciau tavo paciente biggrin.gif tiesa kaip kvieciau greituke, sake, mes nieko neturim tik verapamilio 40, tokio kaip jus 80 is vis neduoda mums, taigi isvaziavo paliko su priepuoliu, liepe laukt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SADNESS: 18 gruodžio 2016 - 19:45
QUOTE(SADNESS @ 2016 12 18, 20:42)
taigi isvaziavo paliko su priepuoliu, liepe laukt

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2016 12 18, 20:42)
taigi isvaziavo paliko su priepuoliu, liepe laukt

Pasaulio pabaiga blink.gif .Va, kas pasidare,kai klinikose uzdare kardiologijos priimamaji,o tame a la naujame, moderniame priemime kardiologo ne su ziburiu nerasi.
Man irgi taip buvo: sutriko ritmas,tachykardija,atvaziavo ir dar apreke,jog pulsas 130 k/min yra nedidelis ir del tokio kviest neverta.Vor prisiprasiau,kad padarytu kardiograma,bet kadangi darbuotoja ten vistiek nieko nesuprato,paliko namie,liepe gulet,vaistu nedave.I skunda,jog skauda uz krutinkaulio,nesureagavo unsure.gif .
Atsakyti