Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdos

QUOTE(Loram @ 2016 12 01, 19:32)
jo..... propranololis yra paprastai geriamas 3 kartus per dieną; o dozę reikia pasirinkti pagal pulsą ir kraujopūdį, jei 40 per daug - bandykit po 20mg x3

Dekui, kaip reikes eiti pas endokr eisiu pas saviske, sita pasitikejimo nekelia unsure.gif
Atsakyti
Na zinot man vistiek neaisku, ko cua ju uzsispyre paskirt propanaloli, paskaiciau apie ji ir atenaloli, nematau jokio skirtumo, tik daugiau salutiniu poveikiu blink.gif
Atsakyti
Mergaites visai pasimetus, sianakt 1 val pradejo plakt sirdis, pulsas nera didelis iki 110, bet atrodo kad daug stipriau, atsikeliu nueinu iki wc praeina, atsigulu vel tas pats, 2val jau jauciuosi pavargus, ir pastoviai einu slapintis, drebulis pradeda kresti, apie 2,30 atsikeliau ir 10 min ejau aplink kambary, nes kol vaikstau nurimsta, pagaliau liovesi. Sakuciau parodoksizmine nes prasideda baigiasi staiga, bet pulsas tai kaip sinusines, atsikeliu isvargus;( jau nebezinau ar cia sunerimt, ar skydliaukes deka sitas geris, ar del to kad visgi neuzdegino iki galo per rda
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2016 12 10, 11:16)
Mergaites visai pasimetus, sianakt 1 val pradejo plakt sirdis, pulsas nera didelis iki 110, bet atrodo kad daug stipriau, atsikeliu nueinu iki wc praeina, atsigulu vel tas pats,  2val jau jauciuosi pavargus, ir pastoviai einu slapintis, drebulis pradeda kresti, apie 2,30 atsikeliau ir 10 min ejau aplink kambary, nes kol vaikstau nurimsta, pagaliau liovesi. Sakuciau parodoksizmine nes prasideda baigiasi staiga, bet pulsas tai kaip sinusines, atsikeliu isvargus;(  jau nebezinau ar cia sunerimt, ar skydliaukes deka sitas geris, ar del to kad visgi neuzdegino iki galo per rda

kai gulejau ligonineje, manes klause ar daug slapinuosi , sakiau -siaubingai. Darykis pati skydliaaukes tyrimus, bet greiciausiai kartos rda. Vaistu keitimas suaktyvino pluostus. Nu ka nori gali man medikai sakyti, bet staiga keitineti sirdinius vaistus, zmogui blogai.
Atsakyti
Sianakt sir d is plake 5val, kvieciau greitaja pirma karta gyvenime, padare kardiograma, sake sinusinis ritmas, o priimamajam sake ritmo sutrikimas, nieko nebesuprantu
Atsakyti
man tai panasiausia, kad nudegino ta pluosta/vieta kur kildavo didelio dažnio priepuoliai, ir dabar suaktyvejo kitoj vietoj elektriskai efektyvus taskas
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 12 15, 21:40)
man tai panasiausia, kad nudegino ta pluosta/vieta kur kildavo didelio dažnio priepuoliai, ir dabar suaktyvejo kitoj vietoj elektriskai efektyvus taskas

Loram ir ritmas gali buti 110? Verapamilis nepadejo
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2016 12 15, 21:47)
Loram ir ritmas gali buti 110? Verapamilis nepadejo

Man irgi verapamilis buvo kaip saldainiai- nulis. O del kardiogramu , man buvo kaip jums tik atvirksciai. Greitoji sake ritmas sutriko, o ligonineje paroksizmine nustate. Manau teks kulniuoti pas kardiologus.
Atsakyti
gali buti ir ne tokio didelio dažnio tachikardijos - jei staigi pradžia ir staigi pabaiga - tai paroksizmas;
o dažnas šlapinimasis būna prie visų tachikardijų
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 12 15, 22:23)
gali buti ir ne tokio didelio dažnio tachikardijos - jei staigi pradžia ir staigi pabaiga - tai paroksizmas;
o dažnas šlapinimasis būna prie visų tachikardijų

Bendra zinute kas iesko gero kardiologo ir visu tyrimu vienoje vietoje ir per viena diena. Medicinos stebuklas Vilnius, gyd Terbentiene. Jei kam idomu , kaina per puse pigiau nei kardiolitoje. Jei kas domins- rasykite i AZ.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

stai, kadangi kardiologo nebuvo komentavo kas norejoo, loram uzmeskite aky, busiu lb dekinga

kalis 4.2, mg nepadare nes pasak ju nereikia sirdziai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SADNESS: 16 gruodžio 2016 - 10:36
QUOTE(SADNESS @ 2016 12 16, 11:21)

stai, kadangi kardiologo nebuvo komentavo kas norejoo, loram uzmeskite aky, busiu lb dekinga
kalis 4.2, mg nepadare nes pasak ju nereikia sirdziai biggrin.gif

Sveikos merginos. Ar yra kas naudoja treniruociu metu pulso skaiciuokli? Sunus nori vel pradeti lankyti sokius, bet gyd sake, kad pulsas nebutu didesnis nei 140. Sunus suauges.
Atsakyti