QUOTE(Rasma @ 2016 06 05, 22:17)
Kadangi aš pas kardiologus einu į privačias klinikas, tai su holteriu problemos niekad nebuvo. Prieš stimuliatoriaus įdėjimą n EKG padaryta ir bent 2-3 holteriai, kad įsitikint diagnoze. Aišku į Santariškių klinikas pakliuvau labai greitai ir dėl stimuliatoriaus jau sprendė tik aritmologai.
O pries stimuliatoriu neskyre jokio gydymo ? Ar nustacius tas blokadas iskart ir nusprende det stimuliatoriu ?
As dar tikiuos atrast nuo ko tai gali but. Nes viskas prasidejo pries metus po operacijos, bet tada ta beprotiska silpnuma ir reta pulsa palaikiau kaip dietos pasekmes, po to ale zemas hemoglobinas(nors su zemu hemu kaip tik turetu kilt pulsas), po to galvodavau, gal spaudimas, zemas, gal siaip pavargus. Bet kiek pamatuodavo koleges spaudima tiek jis geras, o sirdis sunkiai plaka, kolege net issigandus buvo, sako sirdis taip retai plaka. Pati kiek pulsa pamatuoju tai ir retas, bet nesureiksminau, o ir seimos gyd. sake gert energetinio. Kazkaip niekad nemaniau, kad nuo retesnio pulso bus tas blogumas. Ir va tik praita sav, kita gydytoja pamatavo spaudima, iskart nusiunte ekg ir pas kardiologus ekstra talona gavo. Kardiologe ta pacia diena uzkabino holteri kitas vizitas ketvirtadieni, jei butu kas blogai jau butu susirade mane, nes sake jei bus blogas holteris pasikvies anksciau, nepakviete reiskias viskas gerai. Tai ir suku db galva ka cia toliau daryt ar eit pas kokius endokrinologus(skydliaukes echoskopija nesenai daryta viskas gerai, karujas tortas idealus) ar palikt taip jei nieko neras. Tiesiog esu jauno amziaus ir kaikada sunku buna uzsiimt aktyvia veikla, trukdo darbe.