Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdos

QUOTE(Rasarutra @ 2016 11 02, 18:36)
Tikrai priklauso , pernai as dar ir atsisakinejau, bet surizikavau nuvaziuoti ir matomai, tai buvo i nauda. Kai po jos dare Holteri, permusimu beveik visai neaptiko.
Kaip ir sakiau tada lyg ir saugiau jauciausi, skirtumas tik toks, kad tada naudojau rytmonorma, dabar gi ji nueme sakydami, kad  nereikalingas. Taciau dabar ir sirdis padreba ir ant kaires puses nelabai galiu atsigulti, na ir pamaudzia....
Na, bet blogiausio varianto nera - ritmas nesutrinka....zodziu ziuresim , kaip bus toliau.

Ant kaires puses ir as negaliu gulet, vaistus man liepe nutraukt per pusmeti, o del sanatorijos palatos gyd sake nepriklauso, nors visos kitos po rda vaziavo, nzn gal amzius koks rodiklis
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2016 11 02, 21:43)
Ant kaires puses ir as negaliu gulet, vaistus man liepe nutraukt per pusmeti, o del sanatorijos palatos gyd sake nepriklauso, nors visos kitos po rda vaziavo, nzn gal amzius  koks rodiklis

Idomu kas per diagnoze buvo jums, man tai - priesirdziu virpejimas ir plazdejimas, kur PP matomai pagrindinis dalykas, na ir aisku visi lydintys nepakankamumai ir anginos....
Atsakyti
Sveikos, gal patarsite - jau virs metu skundziuosi skausmu, maudimu sirdies plote. Tuo metu intensyviai sportavau, issigandau ir nulekiau i Gryba, kad patikrintu - kardiograma ir echoskopas nieko blogo neparode, diagnozavo nervu sakneliu uzdegima. Geriau nimesili, tas umusis maudimas praejo, grizau prie sporto, bet reguliariai vel pamausdavo, nieko nedariau ir ligu neieskojau.

Pastojau ir jau nuo gana ankstyvo nestumo pradejo smarkiai mausti sirdies plote, ypac pavalgius ir pradejus tiesiog eiti, atsisedus maudimas nurimsta. Dabar faktiskai kasdien pamaudzia, nors su maistu nebesieju, mano seimos gyd. sako, kad ne sirdis, o siaip kazka spaudzia nestumas, o mane is proto varo tas maudimas, juk gimdyt reikes..

Patarkite kur geriau apsilankyti ir kokiu tyrimu is karto prasyti. Manau, vel nei echo nei kardiograma neparodys nieko, belieka hotleris? Kur ji gauti?

Tiesa, kartais buna permusimai, atrodo sirdis krutineje vartosi, ypac vasaros metu kai karsta. Spaudimas nestumo metu prie zemesniu, pulsas kartais apie 100, bet paskutiniu metu 70-80. Skydliauke tvarkoj tiek hormonai, tiek echo.
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 11 03, 13:21)
Sveikos, gal patarsite - jau virs metu skundziuosi skausmu, maudimu sirdies plote. Tuo metu intensyviai sportavau, issigandau ir nulekiau i Gryba, kad patikrintu - kardiograma ir echoskopas nieko blogo neparode, diagnozavo nervu sakneliu uzdegima. Geriau nimesili, tas umusis maudimas praejo, grizau prie sporto, bet reguliariai vel pamausdavo, nieko nedariau ir ligu neieskojau.

Pastojau ir jau nuo gana ankstyvo nestumo pradejo smarkiai mausti sirdies plote, ypac pavalgius ir pradejus tiesiog eiti, atsisedus maudimas nurimsta. Dabar faktiskai kasdien pamaudzia, nors su maistu nebesieju, mano seimos gyd. sako, kad ne sirdis, o siaip kazka spaudzia nestumas, o mane is proto varo tas maudimas, juk gimdyt reikes..

Patarkite kur geriau apsilankyti ir kokiu tyrimu is karto prasyti. Manau, vel nei echo nei kardiograma neparodys nieko, belieka hotleris? Kur ji gauti?

Tiesa, kartais buna permusimai, atrodo sirdis krutineje vartosi, ypac vasaros metu kai karsta. Spaudimas nestumo metu prie zemesniu, pulsas kartais apie 100, bet paskutiniu metu 70-80. Skydliauke tvarkoj tiek hormonai, tiek echo.

Merginos. Gal ka Vilniuje zinote is privaciu kardiologu? Galima i az. Tik ne kardiolita.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 11 08, 22:30)
Merginos. Gal ka Vilniuje zinote is privaciu kardiologu? Galima i az. Tik ne kardiolita.

Medicinos stebuklas, kiek žinau iš asmeninės patirties- Birutė Terbetienė ir Berlickienė (vardo nepamenu) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_ja @ 2016 11 09, 09:03)
Medicinos stebuklas, kiek žinau iš asmeninės patirties-  Birutė Terbetienė ir Berlickienė (vardo nepamenu)  4u.gif

na, Birutė tai dar dar, o Monika tai tik jei norit susinervint smile.gif

siaip labai priklauso dėl kokios ligos norit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 11 09, 10:48)
na, Birutė tai dar dar, o Monika tai tik jei norit susinervint smile.gif

siaip labai priklauso dėl kokios ligos norit smile.gif

25 m sunui kyla spaudimas.
Atsakyti
Loram po rda geriu atenaloli, kaip jau minejau sirdis pasidare nerami, keistai lb plaka naktim koks pulsas nzn bet sakyciau apie 130 mazdaug, pasirodo mano skydliaukei prastai 0,06TTH, seimos gyd extra nusiunte pas endokrinologe, maniske nedirbo tai papuoliau pas kita, i patare nutraukt atenaloli ir gert Propranolol Actavis 40mg, ar galiu iskart keist vaista? seimos gyd nezino ka patart ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2016 11 30, 10:51)
Loram po rda geriu atenaloli, kaip jau minejau sirdis pasidare nerami, keistai lb plaka naktim koks pulsas nzn bet sakyciau apie 130 mazdaug, pasirodo mano skydliaukei prastai 0,06TTH, seimos gyd extra nusiunte pas endokrinologe, maniske nedirbo tai papuoliau pas kita, i patare nutraukt atenaloli ir gert Propranolol Actavis 40mg, ar galiu iskart keist vaista? seimos gyd nezino ka patart ax.gif

As greit pakeiciau- kvietem greitaja. Gyd isbare mane, o as israsa turejau , tai pasimete. Per savaite keiciau.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 12 01, 01:48)
As greit pakeiciau- kvietem greitaja. Gyd isbare mane, o as israsa turejau , tai pasimete. Per savaite keiciau.

Keitimo intensija man nesuprantama... As keisciau is karto, nes ju poveikis panasus smile.gif o kaip palaipsniui? Ryte viena, vakare kita? Hm...
Atsakyti
LORAM padekit, vaistineje sake tokio keisto recepto nemate, pavadinos gerk kaip moki biggrin.gif

raso propanololum 40 mg, po 1-2 tab, 1-2 kart dienoje?

atenaloli gerdavau du kartus po 25 mg.

siandien ryte isgeriau viena propanalolio tablete bet man tas 40 per daug spaudimas 90/60 ax.gif

lapelyje raso gert 10-40 mg 3 kart per diena, jau visai susimaisiau

tai kaip man gert?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SADNESS: 01 gruodžio 2016 - 18:21
QUOTE(SADNESS @ 2016 12 01, 19:21)
LORAM padekit, vaistineje sake tokio keisto recepto nemate, pavadinos gerk kaip moki biggrin.gif

raso propanololum 40 mg, po 1-2 tab, 1-2 kart dienoje?

atenaloli gerdavau du kartus po 25 mg.

siandien ryte isgeriau viena propanalolio tablete bet man tas 40 per daug spaudimas 90/60 ax.gif

lapelyje raso gert 10-40 mg 3 kart per diena, jau visai susimaisiau

tai kaip man gert?

jo..... propranololis yra paprastai geriamas 3 kartus per dieną; o dozę reikia pasirinkti pagal pulsą ir kraujopūdį, jei 40 per daug - bandykit po 20mg x3
Atsakyti