Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdos

QUOTE(Demetra @ 2016 10 27, 22:23)
Man irgi tas pats-kalis zemutineje riboje.Ir vartoju papildomai,ir maisto,turincio daug kalio vartoju,niekas nepadeda.Daznai krenta ir zemiau 3,5,pastovi tachikardija,kraujospudis sokineja,et.
Tai as jau keleri metai pastoviai beta blokatorius naudoju,kitaip visai blogai butu...turbut paveldejimas.

Vyrui operavo sirdi. Gulejo sveika gyvenimo buda vedantis vyras, 52 m. Ir ka visos kraujagysles uzkalkejusios. Ir kas idomiausia cholesterolis normalus. As manau, kad siuo metu daug ligu lemia maisto priedai ir greitas gyvenimo tempas. O koki kali geriate?
Atsakyti
QUOTE(Demetra @ 2016 10 27, 22:23)
Man irgi tas pats-kalis zemutineje riboje.Ir vartoju papildomai,ir maisto,turincio daug kalio vartoju,niekas nepadeda.Daznai krenta ir zemiau 3,5,pastovi tachikardija,kraujospudis sokineja,et.
Tai as jau keleri metai pastoviai beta blokatorius naudoju,kitaip visai blogai butu...turbut paveldejimas.

Lygiai taip ir man , kalis visad prie zemutines ribos. Dabar metai kaip geriu kali kas dien, tai uzkeliau iki 4,1 ir palaikau. Geriu bio kali arba perku pakeitimui universiteto vaistineje skysta, tik skystas truputuka skrandi gauze ir Dar skonis nekoks.
Atsakyti
QUOTE(manika @ 2016 10 28, 16:39)
Lygiai taip ir man , kalis visad prie zemutines ribos.  Dabar metai kaip geriu kali kas dien,  tai uzkeliau iki 4,1 ir palaikau.  Geriu bio kali arba perku pakeitimui universiteto vaistineje skysta,  tik skystas truputuka skrandi gauze ir Dar skonis nekoks.

O kiek gryno kalio miligramais biokalyje?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 10 28, 17:17)

As geriu Bio kalis forte,750mg.gryno kalio pakelyje.

Pas mane dar aukstas cholesterolis,ypac tas blogasis.Statinu nevartoju,kitaip sumazinti nepavyksta.Taip it gyvenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Demetra: 29 spalio 2016 - 04:26
QUOTE(maskatukas @ 2016 10 28, 17:17)

As geriu bio kali 400 mg. Viena kart per diena ir sake medikai kali gert rytais, o magni vakarais, geriau pasisavina.
Atsakyti
Sveikos po rda jau truputi daugiau nei menuo, ir sianakt sirdis atrodo ismusa keistai paplaka, as prabundu giliau pakvepuoju susitrvarko, pradedu snaust ir vel taspats, issigandau, cia normalu??? Atrode prasides paradoksizmai, bet neuziveda iki galo;) Gal mazai laiko dar praejo....

Loram ar jau reiktu sunerimt? Jau du kart tai buvo tik zymiai trumpiau, o si karta puse nakties
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2016 10 30, 10:35)
Loram ar jau reiktu sunerimt? Jau du kart tai buvo tik zymiai trumpiau, o si karta puse nakties

iki 6 men gali buti visko, randeja ten viskas, tai gali buti ir priepuoliu...
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 10 30, 10:52)

Aciu loram 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Loram @ 2016 10 30, 10:52)

Pirmadieni skambinau operavusiam gyd, taip buvom sutare, iki to laiko turejau nutraukt atenaloli, nutraukus pulsas laikes 80-100, tai liepe gert dar vaistus ir per puse metu letai mazinant nutraukt.
Paklause ar priepuoliu su dideliu pulsu nera, kaip pasakiau kad nera, sake sveika vadinas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos po rda jau truputi daugiau nei menuo, ir sianakt sirdis atrodo ismusa keistai paplaka, as prabundu giliau pakvepuoju susitrvarko, pradedu snaust ir vel taspats, issigandau, cia normalu??? Atrode prasides paradoksizmai, bet neuziveda iki galo;) Gal mazai laiko dar praejo....

Man 6 savaites po pakartotinos RDA. Buna, kad sirdis kartais plaka keistai, gana pastoviai jauciu kazka kaip letena and krutines ant kaklo uzdeta.....
Pirma RDA atlikta pries metus , dabar atrodo kad tada lyg ir buvo geriau , skirtumas tik, kad is kart isvaziavau i sanatorija Abromiskese, dabar irgi norejau, taciau pasirodo kad tik viena kart i metus galima....
Atsakyti
QUOTE(Rasarutra @ 2016 10 31, 20:53)
Man 6 savaites po pakartotinos RDA. Buna, kad sirdis kartais plaka keistai, gana pastoviai jauciu kazka kaip letena and krutines ant kaklo uzdeta.....
Pirma RDA atlikta  pries metus , dabar atrodo kad tada  lyg ir buvo geriau , skirtumas tik, kad is kart isvaziavau i sanatorija Abromiskese, dabar irgi norejau, taciau pasirodo kad tik viena kart i metus galima....

O man sake nepriklauso sanatorija
Atsakyti
Loram, kaip manot? Ar su antro laipsnio širdies nepakankamumu užtenka tik spirix 50 mg tabletės į dieną. Daugiau geria vaistus nuo padidinto kraujospūdžio, skystinančius Pradaxa. Ir porą kart į savaitę šlapimą varančius, nors sakė nelabai stipriai jam ten ir varo tą šlapimą (gal dar nereikia jų)
Kažkaip neramu man. Sakė, kad vienas skilvelis tėčio labai prastas, pats raumuo pabliuškęs, išmetimo frakcija 25 proc. Ar užtenka tiek vaistų? Ar nėra vaistų stiprinančių patį širdies raumenį ir didinančių išmetimo frakciją? Patarkit. Gal dar pas kokį gydytoją nuvažiuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2016 11 02, 13:44)
O man sake nepriklauso sanatorija

Tikrai priklauso , pernai as dar ir atsisakinejau, bet surizikavau nuvaziuoti ir matomai, tai buvo i nauda. Kai po jos dare Holteri, permusimu beveik visai neaptiko.
Kaip ir sakiau tada lyg ir saugiau jauciausi, skirtumas tik toks, kad tada naudojau rytmonorma, dabar gi ji nueme sakydami, kad nereikalingas. Taciau dabar ir sirdis padreba ir ant kaires puses nelabai galiu atsigulti, na ir pamaudzia....
Na, bet blogiausio varianto nera - ritmas nesutrinka....zodziu ziuresim , kaip bus toliau.
Atsakyti