Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdos

QUOTE(glossi @ 2016 10 12, 19:50)
As lankau jogą. Jos metu niekada nebūna permušimų. Daug vaikštau,kasmet važiuoju slidineti ir stresuoju tik tada,kai visai nakti neina miegoti,kaip daužo i šonkaulius  rolleyes.gif O prieš kokį 5-7 metus,tai stresavau taip pat kaip jūs. Manika irgi nepaprastai stresuoja ( tuoj pati parašys)  biggrin.gif  Tik jūs, merginos negirdit,kai jums medikai sako,kad nustotumet panikuot,nes nuo to bus tik blogiau.

Aga Manika jau cia:))) is ties panikioras esu ziaurus. Niekaip nepriprantu prie tu sirdies dauzymusi, bijou as ju labai labai. Niekaip nesuprantu kaip atrast ramybe ir saugumo jausma, kai jauciu kaip sirdele vartosi. Glossi aciu Jums uz palaikyma smile.gif ir uz patarimus. Pazadu I Joga tikrai nueisiu:)))
Atsakyti
QUOTE(manika @ 2016 10 12, 20:11)
Aga Manika jau cia:))) is ties panikioras esu ziaurus. Niekaip nepriprantu prie tu sirdies dauzymusi, bijou as ju labai labai.  Niekaip nesuprantu kaip atrast ramybe ir saugumo jausma, kai jauciu kaip sirdele vartosi.  Glossi aciu Jums  uz palaikyma smile.gif ir uz patarimus.  Pazadu I Joga tikrai nueisiu:)))

Gal norite mano vyra po sirdies operacijos aplankyti? :)Zaviuosi juo.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 10 12, 22:24)
Gal norite mano vyra po sirdies operacijos aplankyti? :)Zaviuosi juo.

Ka sako daktarai,kodel užkalkejo kraujagysles? Koki gyvenimo būdą gyveno jusiškis? Ar daug judėjo, sportavo,kaip maitinosi? Mano tėtis, aišku jau metuose buvo,bet vissuomet daug judedavo- ir dviračiu ir šiaip daug peškom vaikščiojo ir maitinosi neriebiai ir va,vistiek visos 4 kraujagysles buvo užkalkejusios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2016 10 13, 08:55)
Ka sako daktarai,kodel užkalkejo kraujagysles? Koki gyvenimo būdą gyveno jusiškis? Ar daug judėjo, sportavo,kaip maitinosi? Mano tėtis, aišku jau metuose buvo,bet vissuomet daug judedavo- ir dviračiu ir šiaip daug peškom vaikščiojo ir maitinosi neriebiai ir va,vistiek visos 4 kraujagysles buvo užkalkejusios  unsure.gif

Visa gyvenima iki paskutines dienos jau su infarktu dirbo statybose, nesirgo net gripu, valge sociai, daug darzoviu tai pat. Namuose irgi sukosi. Lieknas 63m vyrukas. Bet ruke 40 metu. Cholesterolis normalus, aplamai tyrimai visi geri. Kraujo spaudimas normalus. Jo atveju - tik rukymas. Plauciai kaip 20 jaunuolio. Keturios uzkalkejusios, viena ju pagrindine 100 proc. Jei nebutume iskviete greitosios, butu pakartotinis infarktas ir finalas blogas. Bet nustebino palatoje operuotu vyry amzius, 56, 52, 49.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 10 13, 10:13)
Visa gyvenima iki paskutines dienos jau su infarktu dirbo statybose, nesirgo net gripu, valge sociai, daug darzoviu tai pat. Namuose irgi sukosi. Lieknas 63m vyrukas. Bet ruke 40 metu. Cholesterolis normalus, aplamai tyrimai visi geri. Kraujo spaudimas normalus. Jo atveju - tik rukymas. Plauciai kaip 20 jaunuolio. Keturios uzkalkejusios, viena ju pagrindine 100 proc. Jei nebutume iskviete greitosios, butu pakartotinis infarktas ir finalas blogas. Bet nustebino palatoje operuotu vyry amzius, 56, 52, 49.

Na va,ir suprask,kad nori. O ligonių amžius tai tikrai stebina blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glossi: 13 spalio 2016 - 19:18
QUOTE(glossi @ 2016 10 13, 20:16)
Na va,ir suprask,kad nori. O ligonių amžius tai tikrai stebina  blink.gif

Pagal vyra operavusi chirurga, jei atvaziuoja vyras 70-75 m , tai kaip ir suprantama. Pajuokavo, atvykot 10 m anksciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 10 16, 10:08)
Pagal vyra operavusi chirurga, jei atvaziuoja vyras 70-75 m , tai kaip ir suprantama. Pajuokavo, atvykot 10 m anksciau  smile.gif

Mano vyrui šuntavimą atliko, kai šis buvo 42 sad.gif Atlikta operacija leido mums pabūti kartu vos 7 metus angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfė: 16 spalio 2016 - 10:18
QUOTE(elfė @ 2016 10 16, 11:16)
Mano vyrui šuntavimą atliko, kai šis buvo 42 sad.gif Atlikta operacija leido mums pabūti kartu vos 7 metus  angel_sadangel.gif

Gaila. Bet vistik prabuvot dar kartu. O po to kas ivyko- infarktas?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 10 16, 15:21)
Gaila. Bet vistik prabuvot dar kartu. O po to kas ivyko- infarktas?

Taip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2016 10 16, 16:44)

Loram noriu klausti. Kodel periodiskai vis mazeja kalio kiekis? Pavartoju koki puse menesio, ok. Negeriau nuo vasaros, 3,5. Laboratorijos zemutine riba.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 10 26, 22:33)
Loram noriu klausti. Kodel periodiskai vis mazeja kalio kiekis? Pavartoju koki puse menesio, ok. Negeriau nuo vasaros, 3,5. Laboratorijos zemutine riba.

Tai priezastys yra 4:
1. Per mazai gaunama
2. Neisisavinama
3. Daug sunaudoja organismas
4. Per daug pasalinama per inkstus, prakaita ir t.t.

Jei butu ismoktume paprasta i nustatyt kurioj vietoj problema - tai tikriausiai gautume nobelio premija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loram: 26 spalio 2016 - 22:51
QUOTE(maskatukas @ 2016 10 26, 22:33)

Man irgi tas pats-kalis zemutineje riboje.Ir vartoju papildomai,ir maisto,turincio daug kalio vartoju,niekas nepadeda.Daznai krenta ir zemiau 3,5,pastovi tachikardija,kraujospudis sokineja,et.
Tai as jau keleri metai pastoviai beta blokatorius naudoju,kitaip visai blogai butu...turbut paveldejimas.
Atsakyti