Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdos

gali būti ir taip, ir taip, priklauso nuo to kiek ir kokių kraujagslių reiks keist
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 09 30, 10:03)
gali būti ir taip, ir taip, priklauso nuo to kiek ir kokių kraujagslių reiks keist

Labai aciu. Operacija ne is lengvuju kiek suprantu.
Atsakyti

Taigi aplankiau vyra reanimaciniame, pazeista vieta drebli, nori palaukti, kad surandetu, kad lengviau butu siuti. Sake vienas Kalinauskas daro ant plakancios sirdies. Reikia spec aparaturos. Pirmadieni konsiliumas. Dave 99 proc kad operuos. Valgo, zvalus, silta ten. Sake lb ramus ligonis smile.gif vyras sake prieziura gera ir geras maistas. Seimai pasidare tikrai ramiau.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 09 30, 20:41)
Taigi aplankiau vyra reanimaciniame, pazeista vieta drebli, nori palaukti, kad surandetu, kad lengviau butu siuti. Sake vienas Kalinauskas daro ant plakancios sirdies. Reikia spec aparaturos. Pirmadieni konsiliumas. Dave 99 proc kad operuos. Valgo, zvalus, silta ten. Sake lb ramus ligonis smile.gif vyras sake prieziura gera ir geras maistas. Seimai pasidare tikrai ramiau.

Laikykitės, viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2016 10 01, 08:55)
Laikykitės, viskas bus gerai. 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti

Jei atsisakoma operacijos, kokia prognoze?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 10 02, 14:09)
Jei atsisakoma operacijos, kokia prognoze?

Nuo daug ko priklauso, klauskit gyd
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 10 02, 16:27)
Nuo daug ko priklauso, klauskit gyd

Reaminacinio gyd buvo pikta ant vyro. Norejo atlikti koronografija per kirksni, atsisake . Tai sake konsiliumo nebus ir kels i palata.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 10 02, 17:00)
Reaminacinio gyd buvo pikta ant vyro. Norejo atlikti koronografija per kirksni, atsisake . Tai sake konsiliumo nebus ir kels i palata.

lotuliukas.gif nieko, palatoj gal normalesnis gyd bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 10 02, 19:36)
lotuliukas.gif nieko, palatoj gal normalesnis gyd bus smile.gif

Jo pasirinkimas - jo gyvenimas. Aciu jums .
Atsakyti
Sveiki,

Noreciau labai surasti zmoniu kas jaucia stiprius sirdies permusimus ir nerimauja del to.
Kadangi man paciai jie prasidejo ir labai vargina ir dar labiaus gasdina.
Ju metu koseju, atrodo sekundei ar kelioms sutrinka kvepavimas.
Baisiausiai buna kai stiprus permusimas, tada staigiai pakerta kojas, aptemsta akyse ispila prakaitas, is plauciu tarsi oras issikvepia ir biski net automatiskai pasilenki, jei tokie keli net pradedi alpti. Gal kam buna panasiai? help.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemiga777 @ 2016 10 05, 09:22)
Sveiki,

Noreciau labai surasti zmoniu kas jaucia stiprius sirdies permusimus ir nerimauja del to.
Kadangi man paciai jie prasidejo ir labai vargina ir dar labiaus gasdina.
Ju metu koseju, atrodo sekundei ar kelioms sutrinka kvepavimas.
Baisiausiai buna kai stiprus permusimas, tada staigiai pakerta kojas, aptemsta akyse ispila prakaitas, is plauciu tarsi oras issikvepia ir biski net automatiskai pasilenki, jei tokie keli net pradedi alpti. Gal kam buna panasiai? help.gif

Man panašiai būna, bet aš ne ekspertė šiuo klausimu.

Grįžau iš gydytojo tai googlinu ką pasakė. Išvadose - sinusinė aritmija, sinusinė tachikardija, supraventrikulinės ex. Kiek supranto nieko rimto nėra. Išrašė papildomų vaistų - beta blokatorių (geriu ir proponorma x3), bet mano spaudimas mažas, jei gersiu po pusę ar po ketvirtadalį tabletės bus kokia nors nauda? Gydytoja sako bandyti, o aplinkiniai gasdina, kad bus blogiau smile.gif
Atsakyti