Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdos

QUOTE(manika @ 2016 09 27, 22:00)
As taip pat kartais jauciu tokius kaip Jus sakote elektros krestelejimus,  nezinau kas tai, bet tai tikrai sukele baime, neramuma. Paskutiniu metu gal dazniau jauciu permusimus nei tuos elektros impulsus, pulsas visad apie 80 . Buvau sakius gyd.  Apie siuos dalykus,  bet kazkaip nekreipe i tai demesio.  Sako per holterio tyrima viska pamatys,  bet kaip tycia kiek dariaus holteriu,  niekuomet nebuvo to elektrinio impulso.

Mane gyd.palaike durniuke, atseit tokiu dalyku nebuna. arba turi permusinet arba nieko nejaust, o jei jauciu tai nervus gydyti. Na is dalies sutikciau, kad nervai daro savo, bet db kaip tik dvi savaites atostogu uzsenyje be rupesciu ir tik su teigiamom emocijom, bet kai rytais nepavelki koju nes pulsas 40, o po to sokteli iki 80 ir dreba kazkas krutineje, jauciu, kad tai gadina gyvenima... Norejau registruotis i poliklinika po atostogu bet zinau gydytojos reakcija kai ateisiu tai galoju gal dar apseisiu tik su kaliu, magniu.
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2016 09 27, 22:08)
bet zinau gydytojos reakcija
keiskit gydytoja
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 09 27, 22:15)
keiskit gydytoja

Ilgai apie tai svarstau, nes si seimos gyd. eile metu jokiu tyrimu nepaskiria, kai del bradikardijos pas kardiologe nuejau sako pirma seimos gyd.turejo skydliaukes tyrimus, hormonu padaryt jei ner bedos tada tik atsiust, bet po kardiologes vistiek nenusiunte. Ale dziaukis, kad holteris nieko blogo neparode, sirdis "taupyo"rezimu dirba, ilgiau gyvensiu, pasijuoke ir tiek. Aisku jaunas amzius ir matyt permeta per pirstus, nors nei kart nesu emus jokiu nedarbingumu, net gripu per 5m.darbo nesu sirgus ar pan. Bet taip kaip ji seimos drauge kazkaip nedrasu, nes uzklaus kodel isejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2016 09 27, 22:22)
Ilgai apie tai svarstau, nes si seimos gyd. eile metu jokiu tyrimu nepaskiria, kai del bradikardijos pas kardiologe nuejau sako pirma seimos gyd.turejo skydliaukes tyrimus, hormonu padaryt jei ner bedos tada tik atsiust, bet po kardiologes vistiek nenusiunte. Ale dziaukis, kad holteris nieko blogo neparode, sirdis "taupyo"rezimu dirba, ilgiau gyvensiu, pasijuoke ir tiek. Aisku jaunas amzius ir matyt permeta per pirstus, nors nei kart nesu emus jokiu nedarbingumu, net gripu per 5m.darbo nesu sirgus ar pan. Bet taip kaip ji seimos drauge kazkaip nedrasu, nes uzklaus kodel isejau biggrin.gif

Gali buti ir plauciu problema. Kencia sirdute.
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2016 09 27, 22:22)

tokia ir drauge, jei nepaskiria biggrin.gif galit iseit pas kita, susitvarkyt reikalus ir grizt biggrin.gif seniau budavo persiregistravimas 1LT, jei dažniau nei kas 6 mėn - 10LT.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 09 27, 22:37)
tokia ir drauge, jei nepaskiria biggrin.gif galit iseit pas kita, susitvarkyt reikalus ir grizt biggrin.gif seniau budavo persiregistravimas 1LT, jei dažniau nei kas 6 mėn - 10LT.

Visad visus siuntimus ir pan.tai gaunu pas pavaduojancias kai ji atostogauja biggrin.gif bet matyt reiks baigt tas nesamones, nes visi papildomi tyrimai man nemazai kainuoja, taip kaip turiu visad sekt krauja(daug metu neaiski leukopenija ir neutropenija) tai ir plauciu ro ir krauja su leukograma ir t.t. tenka daznai daryt is savo lesu biggrin.gif
Nuteiket karingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2016 09 27, 22:42)
Visad visus siuntimus ir pan.tai gaunu pas pavaduojancias kai ji atostogauja biggrin.gif bet matyt reiks baigt tas nesamones, nes visi papildomi tyrimai man nemazai kainuoja, taip kaip turiu visad sekt krauja(daug metu neaiski leukopenija ir neutropenija) tai ir plauciu ro ir krauja su leukograma ir t.t. tenka daznai daryt is savo lesu biggrin.gif
Nuteiket karingai biggrin.gif

tai jau tikrai biggrin.gif jei neaiski leukopenija tai ir hematologas turi sekt, ne tik seimos gyd smile.gif juo labiau pacientas biggrin.gif
mano seimos gydytoja irgi drauge, bet man ji reikalinga tik nedarbingumui israsyt biggrin.gif pazymoms greit sutvarkyt biggrin.gif jei neatliktu savo fuunkciju, eiciau kitur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 09 27, 22:52)
tai jau tikrai biggrin.gif jei neaiski leukopenija tai ir hematologas turi sekt, ne tik seimos gyd smile.gif juo labiau pacientas biggrin.gif
mano seimos gydytoja irgi drauge, bet man ji reikalinga tik nedarbingumui israsyt biggrin.gif pazymoms greit sutvarkyt biggrin.gif jei neatliktu savo fuunkciju, eiciau kitur biggrin.gif

Tai hematologai surase kokius tyrimus kas 4men.darytis ir sekimas tik seimos gyd.nebent labai kas blogai butu, bet kolkas net ir su 0.4neutrofilu per gripo sezona nesusergu tad seimos gyd, sake pamirst ta krauja, nes tieiog mano toks kraujas biggrin.gif
Tai reiks matyt persirasyt pas kita ir pasiurpint su visu pluostu noru ir skundu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(manika @ 2016 09 27, 11:00)
SANDESS, kaip jauciates?

Sveiki, paskaudena krutines plote, koja toje vietoje
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 09 27, 22:15)
keiskit gydytoja

Rasau cia. Pasakykit placiau apie suntavima. Vyra isveze nakti su infarktu, pasalinti kresulio nepavyko, nes vainikines kraujagysles praktiskai nepraeinamos. Kiek suprantu tas vadinamas balionelis atkrenta, nes kateterizavimas nepavyko. Ar reikes atviros sirdies operacijos? Kodel buvo aukstas spaudimas?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 09 30, 09:30)
Rasau cia. Pasakykit placiau apie suntavima. Vyra isveze nakti su infarktu, pasalinti kresulio nepavyko, nes vainikines kraujagysles praktiskai nepraeinamos. Kiek suprantu tas vadinamas balionelis atkrenta, nes kateterizavimas nepavyko. Ar reikes atviros sirdies operacijos? Kodel buvo aukstas spaudimas?

taip, reikes atviros operacijos. Streso metu (o infarktas yra stresas) bun aukstas kraujospudis, zemas buna tada, kai labai nukencia sirdies raumuo ir nebesugeba atlikti savo darbo (tai yra blogos prognozes zenklas)
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 09 30, 09:35)
taip, reikes atviros operacijos. Streso metu (o infarktas yra stresas)  bun aukstas kraujospudis, zemas buna tada, kai labai nukencia sirdies raumuo ir nebesugeba atlikti savo darbo (tai yra blogos prognozes zenklas)

Jam skaudejo tik desines puses ploteli ties krutimi, jei taip galima pasakyti, bet as kazkaip pamaciau, kad jis pasikeite ir pamatavau spaudima, 190/110. Patenkinti greitosios darbu. Ir aisku santaru kardiologams. O daro sustabdant sirdi ar plakancios sirdies?
Atsakyti