Atejo mano eile atsirado ekstrinis, mano nauja kaimyne, tai sutariau su gyd ryt 11, taip nuvargau visa diena vel prasinervinau ir vel veltu. Tiesa uzejo priepuolis padare kardiograma ir gyd kuri echoskopavo, ech metu uzejo priepuolis( jau gerus 25 m priepuolio metu kardiogramos nera) sakekadpradzioje yra azkoks dantukas, lyg pv, o ne mano paradoksizmine tachikardija, o paskui grazi mano wpv. Loram ka ciadabar reiskia? Nervinsiuos iki ryt, tiesa vakar dargeriau ryte atenaloli gal jiscia pakraipe
Sveikos jau po rda, as nieko lb nerasysiu, nes truko 2 val 30 min, vietoj vienos tachikardijos rado 3, kaip sake chaosas, kentuko uzdegino, av mazgo kazka irgi uzdegino, o ar uzdegint pavyko priesirdine tackikardija sukelianti pluosteli nezino. Sake jei ir likotai tai pats nepavojingiausias
QUOTE(SADNESS @ 2016 09 22, 10:22)
Sveikos jau po rda, as nieko lb nerasysiu, nes truko 2 val 30 min, vietoj vienos tachikardijos rado 3, kaip sake chaosas, kentuko uzdegino, av mazgo kazka irgi uzdegino, o ar uzdegint pavyko priesirdine tackikardija sukelianti pluosteli nezino. Sake jei ir likotai tai pats nepavojingiausias
Ačiū, kad parašet. Džiugi žinia iš Jūsų Gal dėl ekstrasistolių ka nors sakė? gal pavyko jas irgi užgesint?
QUOTE(manika @ 2016 09 22, 13:45)
Ačiū, kad parašet. Džiugi žinia iš Jūsų Gal dėl ekstrasistolių ka nors sakė? gal pavyko jas irgi užgesint?
Pas mane ju nebuvo, todel tikejosi kad bus paprasta, o pasirodo triju rusiu. Loram pas mane israse leliuko parasyta kento pluostas ir av disociacija, tai cia neta pati av mazgo tachikardija kur jiems netiketa?
QUOTE(SADNESS @ 2016 09 22, 14:23)
Pas mane ju nebuvo, todel tikejosi kad bus paprasta, o pasirodo triju rusiu. Loram pas mane israse leliuko parasyta kento pluostas ir av disociacija, tai cia neta pati av mazgo tachikardija kur jiems netiketa?
av disociacija reiskia, kad P danteliai buna atskirai nuo QRS komplekso - t.y. kazkas vyksta AV mazge, bet tai cia ne visai diagnoze, cia aprasymas
Tai dabar isvados tokios kento pluostas sunaikintas, atipine avmrt panaikinta, modifikavus leta av taka, po rda islieka trumpalaikes priesirdines tach epizodai.
Zodziu sako nzn ar tapriesirdine sunaikino, nes sirdis tapo dirbli ir viska pradejo iskraipyt tai del to paskutinio ir neaisku. Jis kaip spejaatsirades jau veliau nei anie, ir tas kento pluostas uzvesdavo ir tuo abu, tai gal ji sunaikinus neuzsives ir tas jei jis liko.
O info apie priesirdine tach nieko nerandu, gydsake kad josdaznis iki 120 taizn kaip tada nejutau
Zodziu sako nzn ar tapriesirdine sunaikino, nes sirdis tapo dirbli ir viska pradejo iskraipyt tai del to paskutinio ir neaisku. Jis kaip spejaatsirades jau veliau nei anie, ir tas kento pluostas uzvesdavo ir tuo abu, tai gal ji sunaikinus neuzsives ir tas jei jis liko.
O info apie priesirdine tach nieko nerandu, gydsake kad josdaznis iki 120 taizn kaip tada nejutau
QUOTE(SADNESS @ 2016 09 22, 16:48)
Tai dabar isvados tokios kento pluostas sunaikintas, atipine avmrt panaikinta,
kokie drasus apie proceduros efektyvuma galima spresti po pusės metų
QUOTE(Loram @ 2016 09 22, 18:05)
kokie drasus apie proceduros efektyvuma galima spresti po pusės metų
Jei nepasiseke taip po 2 men kartot, na tiek laiko man per mazai reiketu daug daugiau
mergaites kurios turejote rda, poto paskauda sirdele? man vis paduria, bet turbut normalu po 2val 30 men abliacijos?
QUOTE(SADNESS @ 2016 09 23, 15:17)
mergaites kurios turejote rda, poto paskauda sirdele? man vis paduria, bet turbut normalu po 2val 30 men abliacijos?
SANDESS, kaip jauciates?
As kaip visad su paranojisku klausimu visad pas mane pulsas nesiekia 50k/min, bet jau kelias dienas jauciu virpejima krutineje, kazkoki tabalavima, keista savijauta, ziuriu pulsas visad 80 ir truputi daugiau, kaip ir normalus, nu bet taip keistai su tokiu jauciuos. Gal ci del ipratimo prie zemesnio, net nezinau, bet nepermusineja, o toks jausmas lyg elektra papurtytu, nurimsta ir vel lyg elektra kelias min.krestu
QUOTE(kramtuskee1 @ 2016 09 27, 21:24)
As kaip visad su paranojisku klausimu visad pas mane pulsas nesiekia 50k/min, bet jau kelias dienas jauciu virpejima krutineje, kazkoki tabalavima, keista savijauta, ziuriu pulsas visad 80 ir truputi daugiau, kaip ir normalus, nu bet taip keistai su tokiu jauciuos. Gal ci del ipratimo prie zemesnio, net nezinau, bet nepermusineja, o toks jausmas lyg elektra papurtytu, nurimsta ir vel lyg elektra kelias min.krestu
As taip pat kartais jauciu tokius kaip Jus sakote elektros krestelejimus, nezinau kas tai, bet tai tikrai sukele baime, neramuma. Paskutiniu metu gal dazniau jauciu permusimus nei tuos elektros impulsus, pulsas visad apie 80 . Buvau sakius gyd. Apie siuos dalykus, bet kazkaip nekreipe i tai demesio. Sako per holterio tyrima viska pamatys, bet kaip tycia kiek dariaus holteriu, niekuomet nebuvo to elektrinio impulso.