QUOTE(SADNESS @ 2016 09 19, 17:05)
Nes nori mama vaziuot ir vyras, pesis kuriam, o man reiks nusprest
Rasma mano palatos kaimynei keite stimuliatoriu, aplink vien sustimuliatoriais, taii is mano rda juokas jiems, o man kelnes pilnos baimes
Kad stimuliatorių dėt ir keist irgi, žinokit dabar jau nebūtų taip baisu. Juoktis nesijuokčiau iš nieko (nei RDA, nei stimuliatoriaus, nei kt.), nes tiesiog natūralu bijot ko nežinai, nepatyrei ir išvis ta širdis juk mums gyvybiškai būtina atrodo, bet koks įsikišimas mums kaip kažkas tooookio didingo ir baisaus. Medikams - kasdienybė, jie 'konvejeriu' tuos pacientus ima, patyrę, išmanantys ir viskas būna gerai..
Tie kurie jau 'išgyvenę', tai nesuprato ko aš taip stresuoju. Mane skyriuje toks diedulis (75 m) po infarkto nusižiūrėjo, tai vis dėmesį rodė: kalbino, vis ėjo bendraut..abu bėdavojomės, jis man apie savo infarktą, aš apie stimuliatorių..tai ryte vos išėjusią iš palatos jis mane už rankos pasigavo ir sako "tu tik nebijok, pasakysiu taip..įdėt, tai kaip nusiperst..pamatysi, lauksiu, sugrįši ir juoksies"
Dabar užmiršt tos paguodos nebegaliu - jau kai palygino
Bet iš tiesų nebuvo taip baisu, kaip man atrodė..
Stenkitės nebijot labai
Pailsėkit šiąnakt..Žinau ne vieną po RDA ir visoms viskas buvo gerai
Viskas pavyks, bus kita gyvenimo kokybė - be priepuolių, gal net be vaistų ar baimių, jog gali blogėt ar pan.
Aš vyrui prigrasinau vaikus užaugint
ir jis sunkiai galėjo ištrūkt be kūdikio (nutarėm po ligoninę netąsyt, maža kas..), o po visko mama atvažiavo ir padėjo iki vakaro, nes man nebuvo galima nei keltis, nei atsisėst. Tai aš vis prašydavau, kad išplautų pientraukį, nuneštų pieną į skyriaus šaldytuvą ir pan. Bet vakare jau sakiau grįžt namo, norėjos poilsio ir tiek..o mama l.norėjo padėt, tai vis gal tą, gal aną, tu tik sakyk ir t.t., o pati irgi jaudinosi, amžiuje jau, mačiau kaip jai sunku ir buvo gaila.
Naktį labai padėjo kaimynė (ji buvo po RDA), o kitą rytą jau leido ir sėdėt, ir keltis, tai jau nebuvo problemų. Ėjau žiūrėt kaip mano kavalierius laikosi