Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdos

Pastebejau, kad man permusimai padazneja arba apskritai atsiranda pries menesines ir dar kokia savaite po ju buna. Ar pastebejot kuri nors, kada permusimai atsiranda ar ju daugeja.
Loram ka tai galetu reiksti mano atveju, gal galite pakomentuot? Gal kalis to metu labai krenta? As geriu kali ir magni jau metai kiekviena diena.
Atsakyti
Loram, o kada skaitosi priepuoliai dazni? Man geriant betalozok 50 mg jie uzeinaazdaug 2 kart i men buma trumpi, nestumo metu buvo kosmarai bet viskas praejo , cia jau daznai? Ar galiu prasyt gert vaistu kurie naikintu priepuolius ir nedaryt rda
Atsakyti
Labas. Gal yra kam darė širdies kraujagyslių zondavimą. Po kiek laiko galima šlapinti dūrio vietą? Tetukui darė ketvirtadienį. Ryt norėtume prie jūros palėkt, tik kažin ar galima šlapinti. Kol kas dūrio vietą laikom užklijuotą pleistru g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2016 08 27, 17:31)
Labas. Gal yra kam darė širdies kraujagyslių zondavimą. Po kiek laiko galima šlapinti dūrio vietą? Tetukui darė ketvirtadienį. Ryt norėtume prie jūros palėkt, tik kažin ar galima šlapinti. Kol kas dūrio vietą laikom užklijuotą pleistru g.gif

Po paros, jei nera komplikaciju, galima slapinti. Kaip sekesi?
Papildyta:
QUOTE(SADNESS @ 2016 08 26, 21:35)
Loram, o kada skaitosi priepuoliai dazni? Man geriant betalozok 50 mg jie uzeinaazdaug 2 kart i men buma trumpi, nestumo metu buvo kosmarai bet viskas praejo , cia jau daznai? Ar galiu prasyt gert vaistu kurie naikintu priepuolius ir nedaryt rda

Jei Jums atrodo dazni, tai vadinas yra dazni. Sitoj vietoj sprendziia pacientas
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 08 27, 16:58)
Po paros, jei nera komplikaciju, galima slapinti. Kaip sekesi?
Papildyta:

Jei Jums atrodo dazni, tai vadinas yra dazni. Sitoj vietoj  sprendziia pacientas

Ačiū 4u.gif Gerai viskas. Dūrė per ranką. Gyd Dambrauskaitė darė. Užtruko gal 20 min. Sakė jokio užsikišimo nėra. Viskas gražu. Tik man neaišku tada dėl ko ta išmetimo frakcija tokia maža. Ir sakė jo vienas skilvelis labai prastas. Raumuo vos ne drebutis. Nieko nepaaiškino. Tik parašė kad rekomenduojamas optimalus medikamentinis gydymas. Š N 2 laipsnio. Mūsų gydytoja atostogauja. Tai nežinau kas toliau
Atsakyti
Loram, man sutrikus skydliaukes veiklai buvo paskirtas atenalolis, kadangi priepuoliai buvo lb ilgi nutraugdavau su verapamiliu, geriant siuos vaistus ir po ju apie puse metu priepuoliu nebuvo, kuros is ju man cia padare itaka? Dabar geriu betalozok bet neisnyko, tik lb trumpi ir nusiemu pati
Atsakyti
g.gif atenololis nuo skydliaukes? Man sake kad verapamilis yra skiriamas nuo skilveliu virpejimo, o metoprololis nuo priesirdziu 4u.gif (cia mano atveju taip sake, kitiems manau vaistai taip pat veikia) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GUTE69 @ 2016 08 28, 09:12)
g.gif  atenololis nuo skydliaukes?  Man sake kad verapamilis yra skiriamas nuo skilveliu virpejimo, o metoprololis nuo priesirdziu 4u.gif (cia mano atveju taip sake, kitiems manau vaistai taip pat veikia) 4u.gif

Ne atenalilis ritmui mazinti del sutrikusios veiklos skydliaukes jis toks buvo pastoviai plius dar priepuoliai kuriu be verapamilio nenuimdavau. Buvo tai lb seniai pries 5 metus, bet dar dabar baisu, kad nepasikartotu, iki tol uzeidavo priepuolis tai demesio nekreipiu atsitupiu ir su kvepavimu nusiimdavau.
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2016 08 27, 22:15)
Loram,  man sutrikus skydliaukes veiklai buvo paskirtas atenalolis, kadangi priepuoliai buvo lb ilgi nutraugdavau su verapamiliu,  geriant siuos vaistus ir po ju apie puse metu priepuoliu nebuvo, kuros is ju man cia padare itaka? Dabar geriu betalozok bet neisnyko, tik lb trumpi ir nusiemu pati
nelabai supratau, vartojot atenololi ir priepuoliai kartojosi?
siaip is esmes, ie priepuoliai keicia savo pobudi, tai gali but, kad jie patys is saves pasikeite...
vieniems vieni vaistai efektyvesni, kitiems kiti. Skiriant vaistus atsizvelgiama i tai kaip pacientas reaguoja i viena ar kita vaista, taip pat ir kontraindikacijas, gretutines ligas ir pan. Todel placiau komentuoti negaliu

QUOTE(GUTE69 @ 2016 08 28, 09:12)
Man sake kad verapamilis yra skiriamas nuo skilveliu virpejimo, o metoprololis nuo priesirdziu 4u.gif

na, kai yra skilveliu virpejimas, tai reikia traukti defibriliatoriu, o ne verapamilio ieskot mirksiukas.gif
Verapamilis yra antiaritminis vaistas ir skiriamas ir esant priesirdziu virpejimui
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 08 28, 19:38)
nelabai supratau, vartojot atenololi ir priepuoliai kartojosi? 
siaip is esmes, ie priepuoliai keicia savo pobudi, tai gali but, kad jie patys is saves pasikeite...
vieniems vieni vaistai efektyvesni, kitiems kiti. Skiriant vaistus atsizvelgiama i tai kaip pacientas reaguoja i viena ar kita vaista, taip pat ir kontraindikacijas, gretutines ligas ir pan. Todel placiau komentuoti negaliu
na, kai yra skilveliu virpejimas, tai reikia traukti defibriliatoriu, o ne verapamilio ieskot  mirksiukas.gif
Verapamilis yra antiaritminis vaistas ir skiriamas ir esant priesirdziu virpejimui

Geriant atenaloli ju nebuvo ir nustojus vartot ilgai nebuvo, veliau vel atsirado. Betalozok buvo paskirtas nestumo pabaigoje, taip ir geriu jau beveik 2 metai. Klausiau seimmos gyd ar galiu vel gert atenaloli ji sake del atenaliolio priepuoliai negalejo nurimt, as kazi galiu pati megint pakeist
Atsakyti
na, kaip antiaritminis vaistas atenololis tikrai daug kartu geresnis nei betalocZok :)
bet del keitimo, tai Jus turite pasitarti su sav kardiologu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 08 28, 22:11)
na, kaip antiaritminis vaistas atenololis tikrai daug kartu geresnis nei betalocZok :)
bet del keitimo, tai Jus turite pasitarti su sav kardiologu  lotuliukas.gif

O propanololis tai atenololis taspats?
Atsakyti