Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiame sakinio mintį

Man lygiai taip pačiai. Nematau reikalo rašyti ir apie aprangą -0 na jei taip patiko žmogui, tai ir ok. Jis gi eina su čiudna suknute, tai tegul ir eina, jei jam dėl to gerai.
Atsakyti
Kai kalbama ape aprangą, iškyla Juozuko vaizdinys. Labai įdomus jis žmogelis, superinis.
Atsakyti
Mano jaunystės laikais vardas Juozas atrodė labai senamadiškas.
Atsakyti
Manau, kad vis dar dabar tebėra, nes nelabai kas beduoda tokius vardus. Jonas kažkaip išpopuliarėjo, Antanas šiek tiek, o kiti vardai pvz. Petras ar visi moteriški kaip Regina, Irena, Albina, Nijolė tuoj užmarštn nueis. Nors tikiu, kad po kažkiek metų knaisiodamiesi savo šaknyse, atras žmonės šiuos prosenelių vardus ir jie vėl atgims
Atsakyti
Taip, tikrai sutinku su parašytu.
Dabar duoda visokius lietuviškus vardus -vėjas, Ąžuolas, Ugnius, Uosis ir t.t. Įdomu, ar yra klasėje daug pasikartojančių vardų, kaip kažkada Daiva.
Atsakyti
Tomų būdavo klasėse net po 3 ir dar Linų, o dabar jau retai išgirsi, nors Lina juk irgi su lietuvybe, linais asocijuojasi.
Atsakyti
Tai žydėkit linai, mėlynai mėlynai - suskambo ausyse šie dainos žodžiai.
Atsakyti
Kaip akelės brangaus... kažkaip taip lyg skamba. Nuoširdi daina tokia sakyčiau.
Atsakyti
Yra gražių senovinių dainų. Man jos primena Mamą, kurios jau neturiu.
Atsakyti
Turi kitaip. Atkreipk dėmesį į paukščius. Paukščiai yra kai kas daugiau nei tik paukščiai. Mūsų protėvių dvasios dažnai apsireiškia per paukščius
Atsakyti
Man buvo labai gražus vardas Kunigunda. Bet mano giminė jo nesuprato. Gimė sūnus, tad to vardo taip ir neturėjau kam duoti. Nors nebūčiau davusi, tik kad įdomus buvo.
Atsakyti
su mano vardu irgi įdomiai buvo
tėvukas mamytei pasakė, kad duok kokį nori (jo toks stilius nesikišti, o po to piktintis, kad jo minties neatspėjo niekas biggrin.gif ), tai mama ir davė ką norėjo, o po to jam nepatiko biggrin.gif tai galima sakyti 2 vardus turiu, nes jis mane kiek kitaip vadina
Atsakyti